Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביצעתי הזמנה לטיסה באמעות וייז איר

במהלך התשלום הזנתי את פרטיי, ולאחר מכן הוא הפנה אותי לאתר הבנק (כרטיס אירופאי/בנק אירופאי) אשר שולח סמס לטלפון הנייד עם קוד שאתה צריך להקיש באתר לאישור הרכישה (פרוצדורה מוכרת באירופה), לא הכרתי את מספר הטלפון שהופיע שם ולכן לא יכולתי להמשיך.

אז לחצתי על בטל רכישה וחזרה לאתר WIZZ AIR

מפה לשם אני מקבל מייל עם אישור הזמנה, בחשבון שלי בWIZZ AIR זה מופיע כמאושר, הורידו לי כסף מהכרטיס.

האם ההזמנה בוצעה בהצלחה? הבעיה שאין מייל/מקום לפנות אליהם לתמיכה כמו שצריך.

אני מעוניין בטיסה שבחרתי בתעריף שבחרתי ולא בא לי לבצע הזמנה כפולה ולכן אני מבולבל.

אודה לעזרתכם

פורסם

אם חוייבת וזה מופיע בחשבון שלך אני מאמין שזה בסדר.

בכל אופן יש להם שירות לקוחות שאפשר להתקשר אליו אם אתה חושש (עולה כמה שקלים לדקה).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר עם אותה חברת תעופה. בדוק אם קיבלת מייל קבלה. אם לא תתקשר לנציג שלהם (בחו"ל עם תעריף שיחה רגילה) ושהוא יגיד לך אם אכן הוזמן או לא. במידה ולא, תזמין שוב.

בהצלחה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...