Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג קיה\פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

ראשית אפתח בכך שטרם ניסיתי את שני הרכבים אך אני עלול למצוא את עצמי נדרש לבחור בחופזה אחד מהרכבים הנ"ל כך שחשוב לי לבוא מוכן לבחירה נכונה עד כמה שאפשר.

מדובר בקיה סיד או פורד פוקוס, שתיהן בגרסת סטיישן ברמת אבזור הנמוכה ביותר (כיאה לרכבי הליסינג :-))

צריכת דלק לא מעניינת אותי, גם לא אחריות.

פרמטר שמאוד חשוב לי זה מרווח הפנים, הגובה שלי מגרד את ה1.90 כך שבמקרה שלי, הכסא הולך אחורה עד הסוף ורצוי שמישהו יוכל לשבת שם.

חשוב לי לשבת בנוחות ולא להידחס עם ההגה בין הברכיים, בקרת שיוט היא אבזר חובה מבחינתי (מעל 70 אלף ק"מ בשנה בעיקר בדרכים בינעירוניות)

מבחינת עומס, הרכב יועמס בכלי עבודה באופן כמעט קבוע וישודך לוו גרירה וגם יידרש לגרור לא פעם ולא פעמיים ובמשקל שמגרד את סף יכולת הגרירה המקסימלית שלו - בקיצור, חיים קלים לא יהיו לו, גם עם נוסע אחד בלבד.

אשמח לתובנות, הערות והארות בנוגע לנושא

תודה!

פורסם

פורד פוקוס החדשה רכב ממש מהנה ומוצלח לאור מנוע הטורבו וההיגוי הידוע. (הבעיה רק צריכת הדלק שזה 1ל8! למי שנהנה. רק שאצלך לא רלוונטי).

אני מאמין שמדובר בסיד דיזל. היא לא חלשה ויותר מרווחת מהפוקוס במעט. סיד בנזין לא במשוואה כשיש וו נגרר.

• תוכן חדש...