Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 96 כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי יונדאי 96 אקסנט ידני 3 דלתות ללא הגה כח מנוע 1340 עם 118,000 ק"מ והמוכר רוצה 18,400

יד ראשונה. רציתי לדעת אם שווה להשקיע בהנחה שזה טווח המחירים שלי ואיך מתומחר רכב כזה?

פורסם

א. תריץ חיפוש אני אישית שאלתי את השאלה הזאת.

ב. אני קניתי אחת כזאת 98 1500 סמ"ק עם 130 אלף ואני מרוצה מאד מהאוטו עד עכשיו (בלי עין הרע) לפני שקניתי שאלתי עובדים במוסך של יונדאי איך האוטו והם אמרו עליו דברים טובים.

ג. לגבי המחיר תבדוק באתר של יצחק לוי זה בעלות שיחה רגילה

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

נשמע דיל טוב האמת.

ממוצע הקילומטרים לשנה הוא 13-14 אלף ק"מ.

תבדוק ספר טיפולים, תעשה בדיקת בלאי במוסך מורשה וכמובן איך אפשר בלי נסיעת מבחן? נראה לי שהמנוע חלש תצטרך לבדוק אותו בעליות עם מזגן.

וכמו שאמרו תבדוק קודם תמחיר ביצחק לוי והוא בעלות שיחה סלולרית (לא רגילה).

http://www.ynetcenter.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?Error=NoCookie&BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERT=

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

• תוכן חדש...