Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית 50K עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

בשעה טובה נמכרה היום הפיג'ו 206XS שלי.

בסוף חודש מרץ אני מתחיל ללמוד ואצטרך לקנות רכב חדש עד אז וכאן אשמח לייעוץ.

הדרישות שלי הן :

- לא פחות זריזה מהרכב הקודם שלי.

- צריכת דלק סבירה, יותר חסכוני יותר טוב.

- רכב מעניין (ראה ערך מנוגד - מאזדה ספיריט)

- קטן בעל מראה ספורטיבי. אין לי צורך ברכב גדול אך אני לא אפסול.

- עדיפות לידני

*במידה ויש מציאה ניתן לחרוג מעט מהתקציב.

עד כה חשבתי על :

- מיטו 120\155.

ה155 כמובן יותר קורצת אך גם עולה יותר וכנראה פחות חסכונית(למרות של155 שישה הילוכים לעומת 5 ב120.)

מנגד אני מאמין כי גם 120 תהיה קפיצת מדרגה בשבילי ולפי מה שהבנתי לא קשה לשחרר עוד כמה סוסים מהארווה ביום מין הימים.

- DS3: אוהב מאוד את העיצוב שלה אך כנראה בשל בעיות האמינות אאלץ לוותר.

- פונטו איבו 135 : הייתה אחת לפרסום בפורום לא יודע מה גורלה.

- לא סגור אם בתקציב אבל - שירוקו. הבנתי כי הדגם עם ה122 כ"ס חלש יותר אך אמין יותר מהטווין טורבו וזו אכן אופציה אם כי לדעתי המיטו מיוחדת יותר.

אשמח לשמוע איזה רכבים אתם הייתם מעדיפים וממליצים עליו. במידה ויש עוד אופציות גם אשמח לשקול אותן.

הקנייה אינה דחופה ובקרוב אסע לחופשה בחול ואחזור רק בחודש הבא. במידה ואמצא כמובן אקזמפלר שמור לא אחכה.

תודה מראש ושבת שלום :-D

פורסם

מיני קופר ידנית תפורה לדרישות שלך - זריזה, כיפית לנהיגה ונראית טוב.

בצד ה"בוגר" יותר הייתי שוקל סדרה 1 (אפשר אפילו אוטומטית, שילוב המנוע-גיר מצוין).

אם אתה שוקל אלפא ושירוקו לא בטוח שהייתי פוסל את ה-DS3 בגלל אמינות, מאות אלפי יחידות ממנה נעות באירופה ולא זכור לי שראיתי סטטיסטיקה אובייקטיבית שמראה שהיא אמינה פחות מהן. היא נוחה ומתנהגת מהמיטו ולטעמי נראית טוב יותר (כמובן שזה סובייקטיבי).

פורסם

הבעיה עם הבימריות(כולל המיני) היא שהן זקנות ויקרות גם במחיר וגם בתחזוקה. הרכב שלי היה שנת 2007 ככה שקניית רכב מאותו שנתון במחיר כמעט כפול קצת פחות יתאים לי.

הבעיה בDS3 היא שבארץ יש שני דגמים, אוטומטי עם מנוע אמין אך התיבה הידועה לשמצה AL-4 ולכן נפסל, או הדגם הידני שמגיע עם המנוע המפורסם THP 1.6 הידוע בהצטברות פיח ובעיות במותחנים ובטורבו.

לעומת זאת המיטו, מלבד תקלה עם חיישן הגה כוח לא שמעתי על בעיות נוספות.

פורסם

לא נוח מאיזו בחינה? מנסיעה קצרה שלי בתור נוסע ב155 הבנתי מהבחור שיש כמה עם גיר יותר ידידותי וכמה עם גיר שההילוכים נכנסים בו יותר קשה, עניין של מזל ובהחלט אבדוק את זה. מה שכן גם ההילוכים אצלי ברכב לא היו נכנסים בצורה מדהימה אז אני מאמין שאסתדר.

חוות דעת כלשהי על הרכב חוץ מזה?

פורסם (נערך)

גם בבמוו יש בעיות של פיח וגם להאודי בעיות של פיח,היו לי גם זה ויש לי גם זה (במוו)...

בDS3 הבנתי שמחליפים מותחן והעניין מסתדר והחלפת טיימינג לפני הזמן עושה רק טוב להמשך.

בכל מקרה תתיעץ עליה,ושאל מכונאי או בעל רכב שכזה לפני,נראה לי מעניין ובתקציב שלך.

יש פה כמה חברה עם רכב שכזה,עשה חיפוש ושאל אותם בפרטי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?605547-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-DS3-THP-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA&highlight=DS3

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618922-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-THP-%D7%94%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95-%D7%9E%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%97-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%9D&highlight=DS3

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

@מיטו

אני מאוד אהבתי את הרכב, כמו שאמרתי - חוץ מהגיר.

שלי לפחות היה קשה מאוד, וזה משהו שבנסיעה הקצרה שנסעתי על הרכב לא שמתי לב.

ההילוכים בקושי היו נכנסים והקלאטצ' היה קשה מאוד (הבנתי שאפשר להפוך אותו לרך יותר איכשהו, לא התעמקתי)

הידיות שמצד ההגה (מגבים וינקרים וכו') הרגישו פלסטיק סיני זול, זה די הפריע לי.

חוץ מזה - אהבתי הכל. סאונד מדהים, זריז ונראה מעולה.

פורסם

לוציפר- אבצע נסיעה על אחת בעתיד, אם באמת ארגיש אותה תחושה כפי שאתה מתאר, אחפש עוד אחת לנסיעה להשוואה.

יכול להיות שמאחר ואצלך זו הייתה תלתן, הבעלים הקודמים לא היו עדינים בלשון המעטה (מתבקש בסה"כ :lol:)

איזו עדיף לקנות? 120 מצד אחד מעט חלש יותר אך ניתן לקנות בכ-15 אלף פחות מ155.. קיימות 120 עם חבילת ספורט? הג'אנט ה17 פשוט מדהים.

ביגמיק- הסקירה בקישור הראשון בהחלט הגבירה לי את החשק לאחת כזו, אך באותה מידה התגובות והקישור השני מרתיעים אותי.

במידה ויהיה אקזמפלר שמור שטופל כל 10K ובעל כ-50~60K קילומטרים על המונה בלבד, אני אסע לראות. מקווה רק שלא אתאהב במבט ראשון ואכניס את עצמי לבור כלכלי ועוד בתור סטודנט :-(.

פורסם

גם גיא מאוטואיטליה וגם איציק מרחובות (שניהם די מוכרים כמוסכי אלפא מעולים) אמרו לי שהגיר בסדר גמור ו "ככה האוטו".

שים לב שאם אתה קונה מיטו בלי חבילת ספורט אתה כנראה לא תצליח להשיג חישוקי אלפא 17" מקוריים, סמלת רוצים 6000 וצפונה על חישוק אחד.

ככל הידוע לי לא קיימות 120 עם חבילות ספורט, אתה יכול לקנות 120 ולשדרג את הטורבו ולהכין לעצמך מיטו עם בערך 180 כ"ס בהשקעה של כ 5000 שקלים (כולל תוכנת מנוע, מכיר אישית מישהו שעשה את זה).

שים לב שה 155 נמכרות בד"כ מעל המחירון אם הן שמורות, חבילת ספורט מקפיצה את המחיר.

• תוכן חדש...