Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להזמין מאיביי תופסן לחגורת בטיחות לאאודי.

זה החלק

s-l1600 (1).jpg

האם יכול להיות לי בעיה להכניס את זה לארץ ? בגלל שזה חלק בטיחותי ? בכל זאת זה לא כרית אוויר.

תודה.

פורסם

אני חושב שכן, אני חושב שידרשו אישור ממוסך מורשה משרד תחבורה שהם מתחייבים להתקין את החלק ברכבך ושהוא תואם לרכבך.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לצערך, חוששני שכן.

הכי טוב , כנס לאתר משרד התחבורה, ייבוא אישי ויש רשימה של חלקים בשחרור מהיר, קרי , חלקים שלא אמורים להיתקע יותר מדי זמן במכס ויגיעו אליך בוודאות.

פורסם

הבנתי..

טוב הצלחתי לדבר עם המוכר באיביי והוא הסכים להצהיר על החבילה שהיא כפתורי סגירת חלון או חלק פלסטיק אחר של רכב..

ולכתוב ערך נמוך על החבילה כדי שהחבילה לא תיבדק...

מקווה שיעבור ללא בעיה :)

פורסם
הבנתי..

טוב הצלחתי לדבר עם המוכר באיביי והוא הסכים להצהיר על החבילה שהיא כפתורי סגירת חלון או חלק פלסטיק אחר של רכב..

ולכתוב ערך נמוך על החבילה כדי שהחבילה לא תיבדק...

מקווה שיעבור ללא בעיה :)

לא הייתי מתעסק ברכישת מוצרי בטיחות שאינך יודע איזה תקן הם עברו, אם בכלל.

החיסכון בכסף לא שווה את החיים שלך.

רכוש חדש בארץ, או חפש בחלקי חילוף/פירוקיות.

פורסם (נערך)
לא הייתי מתעסק ברכישת מוצרי בטיחות שאינך יודע איזה תקן הם עברו, אם בכלל.

החיסכון בכסף לא שווה את החיים שלך.

רכוש חדש בארץ, או חפש בחלקי חילוף/פירוקיות.

החלק הוא לא חלק "תחליפי" או "סיני"

מדובר בחלק יקר וחדש , מקורי שמגיע עם הקופסא המקורית אאודי פולקסוואגן סיאט וסקודה.

ולא סתם החלק הזה עולה 500 ש"ח. ולא 40 שקל. וממש לא בא לי שצ'מפיון יקרע לי תצורה תחלק הזה ב-1500 שקל.

פשוט יש כל מיני חוקים מטומטמים במדינתנו שאין מנוס אלה מלעקוף אותם.

אני אשאל אותך שאלה פשוטה.

כשאני מזמין רפידות מהמותג הכי יקר והכי איכותי מחו"ל , כשהוא מגיע למכס דורשים ממך 40 אישורים , תשלומים , אגרות , משרד תחבורה , מוסך יבואן וכו' וכו'.. ועד אז שישחררו לך את החבילה אתה כבר תעדיף להחליף פה בארץ.

אבל אפלא ופלא , כשאני הולך להחליף רפידות באחד מהמוסכים ה"רגילים" פה באזור שלי , הוא פשוט שם לי רפידות סיניות שמגיעות בקופסא שרשום עליה הכל בסינית ואין עליהן אפילו תו תקן.

זה יותר טוב אה?

פשוט יש הרבה חוקים דפוקים שאין מה לעשות חייב לעקוף אותם בדרך קצת יצרתית , ידוע שבסופו של דבר למכס לא חשוב "החיים שלך" הם יותר מסתכלים על הכיס שלך וכמה שיותר כסף להוציא ממך.

עריכה אחרונה על ידי PRONATI
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון : הפריט הגיע אליי היום , לא שילמתי מכס , וגם לא בדיקה של משרד התחבורה או כל אישור כלשהו.

החלק הגיע חלק מקורי בקופסא עם הכל.

המוכר רשם על החבילה : plastic part

והצהיר 50$

עבר ללא שום בעיה..

ובהזדמנות זאת אשאל גם שאלה..

כשאני הולך להוציא את התופס חגורת בטיחות , יש שקע חשמל שמחובר.. אם הוציא אותו ואחבר ככה בלי לנתק מצבר , נורה כלשהי תדלק ואצטרך לאפס במחשב ?

עריכה אחרונה על ידי PRONATI
  • תוכן חדש...