Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס עגורן נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל משוחרר, אני רוצה לעבוד בתחום המשאיות והמנופים, בסופו של דבר ארצה להגיע לרישיון E והסכמה לעגורן נייד.

אני מתחיל כרגע רישיון C1 ורציתי לשמוע פרטים על קורס עגורן נייד, אשמח אם מישהו שעבר את זה יעזור לי להבין קצת יותר.

1. מה העלות +- של הקורס?

2. ברגע שאני בעל ההסמכה לעגורן נייד ורישיון E, אני רשאי לנסוע במשאית כמו של מנופי אבי ולהפעיל את המנוף?

3. הבנתי שיש בקורס כמה דרגות עומס, 1-4 - אפשר לעשות קורס ישר לדרגת עומס 4(ללא הגבלת עומס), אשמח לדעת איך זה הולך.

4. יש דרישה בשביל להתקבל לקורס צריך לעבוד כמה שבועות בתור עוזר עגורן נייד צמוד למפעיל מוסמך, איך בדיוק אני משיג עבודה כזאת לכמה שבועות? אין אפשרות לשלם לאיזה חברה כסף ולהתנסות אצלה ולקבל אצלה את השעות הדרושות? איך זה הולך?

תודה לכל העוזרים:)

פורסם

לפני כמה שנים התענינתי בקורס עגורן צריח, לפי מה שהוסבר לי ע"י החברה המגייסת הבנתי שישנה התחייבות שחותמים עליה ואז עלות הקורס משתנה, ולהתלמדות (עוזר עגורן) הם דואגים לך וכמובן לעבודה עצמה בסוף.

תבדוק אצל חברות שעוסקות בזה, אולי גם בעגורן הנייד זה עובד ככה. וגם אם לא, אז יפנו אותך לאן שצריך.

פורסם

לימודים במכללת הנדסה בגובה (אין ברירות לגבי איפה ללמוד ככ)

דרישות:

רופא תעסוקתי

מבחנים פסיכוטכניים

80 שעות סטאג'

לאחר כל אלו אתה עובר ועדת קבלה במידה ועברת

אתה מתחיל קורס של חודש כל יום מ 8 עד 4

אחכ עוד 240 שעות סטאג'

ואז טסט

יש לציין שכל התהליך עולה לך ב3-4 חודשים בלי עבודה ותשלום של 20-30 אלף שקל

סטאג'ים אתה משלם למפעילים בעצמך (אתה צריך למצוא מישהו שיסכים לעשות לך סטאג' בכלל)

לימודים 11 אלף שח

וכל הזמן שאתה מפסיד בלא לעבוד או עובד כמלצר בערב זה גם כסף שהפסדת.

יש לציין ששום חברה של מנופים ניידים לא תעסיק אותך בלי רישיון של מעל 15 טון

בשנה שנתיים הראשונות אתה בכלל לא מפעיל את המנוף אתה עובד כעוזר ונהג.

מנוף נייד עולה בין 2-5 מליון יורו ואף אחד לא יתן לך להחזיק דבר כזה בידיים על ההתחלה.

פורסם
לימודים במכללת הנדסה בגובה (אין ברירות לגבי איפה ללמוד ככ)

דרישות:

רופא תעסוקתי

מבחנים פסיכוטכניים

80 שעות סטאג'

לאחר כל אלו אתה עובר ועדת קבלה במידה ועברת

אתה מתחיל קורס של חודש כל יום מ 8 עד 4

אחכ עוד 240 שעות סטאג'

ואז טסט

יש לציין שכל התהליך עולה לך ב3-4 חודשים בלי עבודה ותשלום של 20-30 אלף שקל

סטאג'ים אתה משלם למפעילים בעצמך (אתה צריך למצוא מישהו שיסכים לעשות לך סטאג' בכלל)

לימודים 11 אלף שח

וכל הזמן שאתה מפסיד בלא לעבוד או עובד כמלצר בערב זה גם כסף שהפסדת.

יש לציין ששום חברה של מנופים ניידים לא תעסיק אותך בלי רישיון של מעל 15 טון

בשנה שנתיים הראשונות אתה בכלל לא מפעיל את המנוף אתה עובד כעוזר ונהג.

מנוף נייד עולה בין 2-5 מליון יורו ואף אחד לא יתן לך להחזיק דבר כזה בידיים על ההתחלה.

מורכב...

שווה להשקיע בלימודים של זה?

ידוע לך מה המשכורת לנהג מעל 15 טון ומפעיל מנוף נייד?

פורסם
ספר את זה לחיל האוויר/הים/השריון. :-)

במחיר של הצוללות כיום, עגורן זה פינאטס.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מורכב...

שווה להשקיע בלימודים של זה?

ידוע לך מה המשכורת לנהג מעל 15 טון ומפעיל מנוף נייד?

הלימודים זה לא החלק הבעייתי, זה שטויות החלק הבעייתי זה לצבור ניסיון ומוניטין.

השכר ההתחלתי לא גבוה לא יודע לנקוב במדוייק אבל אחרי שאתה מתמקצע וצובר ניסיון השכר קופץ , 15-20 ואם אתה ממש טוב אז גם יותר, הכל שאלה של מקצועיות וותק.

את רוב השכר שלך בהתחלה תעשה משעות נוספות. החיים של מפעיל מנוף נייד לא קלים אתה נע מעבודה לעבודה ולא תמיד יש זמן לעבור בבית.

אתה בחור צעיר זו הזמן לטחון עבודה ושעות ככה שזה לא אמור להפריע לך לצאת לעבודה ב 3 בלילה כדי לנהוג משאית לאתר מרוחק ולחזור יום יומיים אחרי שעשית עוד כמה עבודות כי היה לחוץ.

עוד אופציה זה להתמקצע בארץ וללכת לעבוד בחו"ל בכל העולם השכר שם הוא פי כמה וכמה אפשר לומר ש 50-100 דולר לשעה זה שכר הגיוני מאד.

• תוכן חדש...