Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התגובות שלך בכול הפוסטים אכן אתה מהלל את היפניות,אבל שנת 1995 עברה והיום קוראיניות לא פחות אמינות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב שתדע שיונדאי וקיה בראש רשימת המכירות בין היתר בגלל האמינות שהם מציגות,אתה יכול להאמין או שלא אבל אבל אלפי אנשים קובעים בארנקים שלהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני סוכן מכירות של האמינות. הונדה גאז וסוזוקי סוויפט וניסאן מיקרה בשבילי אותה אמינות. אני מאמין רק למבחני רכב של אתר וואלה. כולם רשמו סיאט איביזה צריכת דלק 14-15 אתר וואלה רשם 11 והמנוע שם קטן 1000.

פורסם

אגב שתדע שיונדאי וקיה בראש רשימת המכירות בין היתר בגלל האמינות שהם מציגות,אתה יכול להאמין או שלא אבל אבל אלפי אנשים קובעים בארנקים שלהם.

פורסם

ואם אני אגיד לך שלי באופן אישי האיביזה עשתה 1/16 בבין עירוני?

נכון שהגאז,סוויפט והמיקרה אמינות אבל גם הקוריאניות.

פורסם
כאילו שהאחריות (כדאי להסתכל עד כמה ק"מ האחריות) היא הכל בשיקול רכישת רכב. מיקרה עולה על קיה בכמה דרגות .מיקרה יותר טוב בעליות ויותר אמין וגם שומר על הערך שלו

אז לא קונים אוטו בכלל המושבים, שזה אחד הפרמטרים החשובים בשימוש היום יומי, לא בגלל איכות החומרים, לא בגלל האחריות, אלא בגלל "מותג"?

איפה חותמת האמינות היפנית בבעיות של הגיר הרציף של ניסן במיקרה/ג'וק/קשקאי? איפה שמירת הערך העדיפה כשהיבואן מוכר את המיקרה במצבעים פיקטיביים של 25 אלף שח הנחה באופן קבוע?

אני לא חסידה גדולה של קיה ופיקנטו בפרט. אבל על פני המיקרה הייתי בוחרת בפיקנטו/i10 החדשה. כי הן פשוט טובות יותר ברוב הפרמטרים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לפני כשבעה חודשים הייתה לי אותה התלבטות, נסעתי במיקרה ובפיקנטו.

לדעתי אין יותר מידי מה להשוות, איך שנכנסתי למיקרה הרגשתי שחסכו עליי, אחרי נסיעה של רבע שעה לא הייתה נוחה ככ ולא משכה אותי בכלל.

הפיקנטו לעומתה הייתה יותר נוחה, שקטה יותר, הרגישה רכב נורמלי הרבה יותר מהמיקרה.

מנגד אני יכול להגיד שצריכת הדלק בפיקנטו היא מהגרועות בקטגוריה, עושה אצלי 1:10 ממוצע, בשיוט מגיעה ל1:13, לדעתי מזעזע בשביל מנוע קטן שכזה ורכב במשקל נמוך יחסית.

לי זה מתאים כי אני נוסע 10-12k בשנה.

אני 1.80 והיא נוחה לי מאוד, נסעתי עליה 3 שעות ברצף ולא חשתי צורך לקפוץ מהחלון.

בידוד הרעשים לא משהו לספר עליו בבית החל מ90 קמ״ש אך קצת מוזיקה ודיבורים ברכב והנסיעה עוברת מעולה.

מקום מאחור פחות יוצא לי לבדוק כי זה בעיקר אני וזוגתי, פעם אחת יצא לי לנהוג שעתיים וחצי שזוגתי ליידי ואימי מאחורה בכביש 6, לא היו תלונות על מקום- להיפך. אימי אשה גדולה יחסית, שתהיה בריאה [emoji2]

פורסם

מיקרה וגאז מרווחות ועם כוח מנוע וחסכוניות בדלק ברמה ניכרת. אפילו הצמיגים בריגדסטון עדיפים על כל צמיגי הקוריאנים. היפנים ראשונים בכל דבר . עדיין לא נתקלתי באדם אחד שהגיע לאולמי תצוגה (של כל החברות) ואני טיילתי בהרבה עד שבחרתי בסוזוקי באלנו ושאל איך המושבים או ישב וקם ואמר הרכב הזה המושבים שלו נוחים אני קונה. האנשים מסתכלים על אמינות ומה הרוב קונים ולאיזה רכב יש שוק יד 2 .לסוזוקי למשל יש שוק אש. לניסאן יהיה בגלל שהרכב לא רואה מוסך. להונדה יש כי הרכב לא רואה מוסך. היפנים יתנו לך תמורה לכסף שלך הקוריאניות מומחים בלהציף את חברות הליסינג ולשלוח טוקבקיסט שירשמו בכל מקום המלכה שלי והפיקנטו הנסיכה שלי

פורסם (נערך)

חבר,אתה חי בסרט.

אז למה המיקרה לא הכי נמכרת? אם היא הטובה יותר.

ואגב המיקרה לא מרווחת ברמה של ההונדה למשל ושניהם לא מהזריזות בקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
ומי שנותנת אחריות שלו קרסו שהיא מעצמה עם שירות אמין במוסכים

רק שתדע שכאן ממש ממש צחקתי בקול. הסיבה הראשונה לברוח ממותג רנו או ניסאן זה היבואן הגרוע הזה, למרות שחלק מהמכוניות מצויינות. חלק. המיקרה לא בחלק הזה. גרנד סניק כן. מקסימה כן. ויש עוד שכן. מיקרה לא.

אפילו הצמיגים בריגדסטון עדיפים על כל צמיגי הקוריאנים.

ספר לגולשים בבקשה איזה צמיגים מורכבים על רכבי קיה.

אתה מוזמן לקרוא כאן באתר חוו"ד של גולשת שיש לה מיקרה. היא מחפשת כל הזדמנות סבירה להיפטר מהאוטו ולרכוש רכב אחר. תעשה קצת חיפוש באתר. בכלל, קריאה מעמיקה באתר לפני שרושמים תגובות היא מאוד מאוד מומלצת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אוקי.

ניקח את האיביזה שהיא הכי נמכרת בסגמנט ונמכרת במחיר דומה למיקרה כ 83 אךף.

למה המיקרה לא עוקפת אותה במכירות?

ונגיד שהתאוריה שלך אמינה,למה הליסינג ירכשו רכבים קוריאנים שהם לא אמינים כמו היפניות,החברות רוצות להיתקע עם מלאי שאף אחד לא ירצה לקנות?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

לדעתי כן,הפיקנטו מציעה אחריות מורחבת,איבזור טוב,ניראית טוב במיוחד אחרי מתיחת הפנים,מנוע שסוחב לא רע לעומת רכבי מיני כמו האלטו אוטומטית או הפיגו 107.

ולא נשכח את הספארק החדשה שלדעתי הטובה בקטגןריה והמכירות בהתאם.

• תוכן חדש...