Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנהיגה מזה כשנתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חשש טבעי, זה נקרא חשש מ״ד- חשש מפני דבילים, בין אם כהולכי רגל או כנהגים אחרים, או אולי זה טמון גם ברכב שבו אתה נוהג, אולי הוא לא משרה לך בטחון, תנסה לשנות תנוחת נהיגה, לשנות בצורה בה אתה מגיב לסביבה, זה גם תלוי הרבה במצב הרוח, במצב דיכאוני הרבה יותר מסוכן לנהוג וכד׳..

פורסם

תנסה לעשות גוגל על ביטחון בנהיגה פחד נהיגה וכו' ותראה אם יש תוצאות כי בזמנו פגשתי מורה נהיגה שזה בדיוק מה שהוא עושה, החזרת ביטחון לנהגים, נהגים צעירים וכו'. הוא לא מכין לטסט או מלמד נהיגה אלא עוסק בדיוק בבעיות שנמצאות בעיקר בראש ומתקן אותן. לצערי לא זוכר את השם, ככה שאולי גוגל יעזור, אבל זה קיים. בהצלחה

פורסם

בשנים האחרונות אכן יש גדילה משמעותית של אנשים שרצים לכבישים וזה בעיקר בגלל הילדודס עם האופניים החשמליים והקורקינטים, אני היום לדוגמא הרבה יותר עם העיניים לצדדים ונוסע רגוע יותר תמיד. אין מה לעשות וצריך להסתגל למקרים האלו, ואליהם נוסיף כמובן את הנהגים חסרי הסבלנות שנמצאים לידנו שלדעתי הסיבה העיקרית זה אופי ופקקים בכבישים שגורמים לזה (לפחות אצלי, מייאש לפעמים).

אם אין לך בעיה בראייה אז אני חושב שאתה סתם קצת דואג יותר מדי, סע רגוע ואם צריך גם לאט יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי תעשה קורס נהיגה מתקדמת.

תתרגל מצבי חירום, תלמד לשלוט על הרכב שלה בצורה יותר טובה ויוסיף לך עוד בטחון על הכביש.

פורסם

Wot 'e said.

זו דרך מצוינת לתעל את החששות (המוצדקים) שלך לחיוב. קורס בסיסי לשליטה ברכב ילמד אותך איך להימנע מפגיעה בהולך רגל שזינק לדרכך, וקורס אישי ילמד אותך אחר כך איך להימנע ממצב זה ככל הניתן.

בנוסף, חלק מן המאמנים בארץ מתמחים בסיוע לנהגים עם חששות בנהיגה, שזה מימד נוסף שיכול לעזור. עצם ההשתתפות בקורס מעלה את הבטחון בנהיגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...