Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עשיתי היום בבוקר בדיקת רכב לפני קנייה במעבדה לרכב בחולון.

הרכב הוא פיג'ו 208 1.6 אקטיב שנתון 2013.

התוצאות בקבצים המצורפים למטה.

בגדול הבוחן אמר שהרכב בסדר גמור ושאין דברים חריגים. צריך לעשות כיון פרונט לגלגלים הקדמיים. צריך להחליף 4 צמיגים לרכב. והוא אמר שהמערכת קירור(הרדיאטור) מטונף ושיש בו חלודה ושצריך להחליף את הנוזל קריר ולעשות שטיפה והמערכת קירור תיהיה בסדר.

לגבי המכות בפח שרשומים בדו"ח, יש על הרכב גומות קטנות בעקבות נזקי ברד, סדר גודל של 8-10 גומות קטנות. משהו שאני בהחלט ישקול לסדר בעתיד עם PDR.

אשמח לחוות דעתכם לגבי הבדיקה.

תודה רבה!

20161106_110618.jpg

20161106_122638.jpg

20161106_122724.jpg

פורסם

נראה סביר ביותר.

גש למוסך המתמחה ברכב כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון ובירור הבעיה המתוארת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין משהו חריג,ראית את החלודה שהוא מדבר או שזה כסתח?

קשה לי להאמין שברכב בן 3 יהיה מצב כזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ראיתי את החלודה כי את האמת אני לא ממש מבין גדול ברכבים וגם לא שמתי לב למערכת קירור במיוחד.

לא מאמין שמדובר בכסת"ח.

דיברתי עם מוסך גבע כרגע(מתמחים בפיג'ו) אמרו לי שכל הסיפור של לנקות את המערכת קירור ולהחליף נוזל קירור זה עבודה של 200-250 שקל. ככה שזה לא בעיה כזו גדולה. יש לציין שהרכב עבר טיפול קטן לפני שבועים(48 אלף ק"מ). ככה שרוב השמנים ברכב חדשים באופן יחסי. הבעיה הגדולה פה היא שלרכב אין טסט, צריך להחליף צמיגים ויש את הנזקי ברד. ככה שאני שוקל אם לקנות את הרכב או להמתין. יש לציין שבאופן כללי המחיר שהציעו לי הוא סביר בהתחשב בבעיות.

פורסם

בדוק האם נקבעה לרכב ידית ערך בגין ניזקי הברד

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלתי והיא לא הלכה לשמאי או משהו וגם לא נקבע ירדת ערך לרכב.

בוא נגיד שאני מאמין שאפשר לסדר את הנזקי ברד בPDR בסביבות ה2500 שקל. מדובר על 4 מכות במכסה מנוע ועוד איזה 3-5 בגג.

הגומות יחסית קטנות ולא בולטים יותר מידי. לא משהו שיפריע לנהג הישראלי הממוצע. אבל בכל מקרה כניראה שאתקן.

בכל מקרה מבחינת הרכב עצמו(מנוע, גיר שילדה וכ'ו) הרכב בסדר בגדול?

פורסם

בכל מקרה מבחינת הרכב עצמו(מנוע, גיר שילדה וכ'ו) הרכב בסדר בגדול?

כן, ע"פ ממצאי הבדיקה כפי שהובאו בפנינו נראה סביר לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בנוגע לחלודה במערכת קירור. האם אחרי טיפול הבעיה(ניקיון והחלפת נוזל קירור) אמור להשאר זכר לבעיה או תופעות לוואי שיגרמו שיעשו בעיות בעתיד?

פורסם

אין בפיז'ו הוראה להחליף נוזל קירור באופן יזום, ברכב עם 50.000 ק"מ בן 3 שנים אמור להיות נוזל קירור מקורי שהגיע עם הרכב מפס הייצור. ללא שום משקעים חלודה ולכלוכים. הדברים האלו לא נוצרים כשיש נוזל קירור מקורי.

לכן אני ממליץ לעשות שני דרים:

1. לאמת את הממצא הזה על ידי בדיקה נוספת של גורם מקצועי. נוזל קירור של פיז'ו משנה את הצבע עם הזמן מכחול לצהוב - וזה תקין.

אם התשובה חיובית, לנסות לבדוק האם מישהו הכניס בשלב כלשהו למערכת קירור נוזל לא תקין ומדוע.

אם גם פה התשובה חיובית, הייתי אולי נמנע מהקניה.

• תוכן חדש...