Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם מישהו ביקר פעם ב-2 המוסכים הללו:

1- מוסך חן אריק בע"מ

שמוטקין 16 ראשל"צ..

2-מוסך תכלת האצ"ל 10 ראשל"צ..

מה שאני מעוניין לשאול הוא:

1-איזה מבין 2 המוסכים הללו יותר טובים, מי אמין יותר(ישר).

2-מי יותר זריז מבין ה-2?

3-האם המחירים ב-2 המוסכים זהים?

4-מי עדיף מבין ה-2 הללו לדעתכם?

אם מישהו כבר ביקר באחד מהמוסכים הללו, אשמח לשמוע תגובה/תשובות שלו..

זהו לבנתיים אשמח לקבל כל מיני תגובות..

תודה לעונים..

פורסם

מה זה מוסך זריז ? (זה שממהר / מחלטר / שיש לו עוד 10 עובדים / שהוא רזה גופנית וקליל תנועת מברג סיבובית / שסוגר לפי כח יד / שסוגר ברגים בטורק ?)

מחירים - גש לשם ובקש הצעות מחיר (שמישהו אחר ייגש אולי במקומך ? :lol:).

אני מעדיף מוסכניק שעובד לבד. שמתחיל ומסיים את העבודה בעצמו (ולא שמישהו אחד התחיל ושני סיים ממקום אחר לגמריי). שעובד לאט ובזהירות, שפותח את החבקים עם כלי ייעודי ולא תולש את צינורות הגומי (ואח"כ הם נקרעים...).

גם אם צריך להמתין אליו בתו קצת יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני כמוך עשיתי בירורים לגבי שני המוסכים האלה לפני שקיבלתי את ההחלטה.

בחרתי במוסך התכלת: הוא יותר חדש, ציוד חדיש ועובדים מסודר ע"פ הספר בלי הפחדות ואלמנטים. המחירים גבוהים יותר בהשוואה למוסך השני.

עשיתי שם שני טיפולים ראשונים למאזדה 2 שנרכשה חדשה: עלה 550 ו - 1080 ש"ח בהתאמה. החלטתי שאת הטיפול הבא אני עושה .................... בבית.

פורסם
אני כמוך עשיתי בירורים לגבי שני המוסכים האלה לפני שקיבלתי את ההחלטה.

בחרתי במוסך התכלת: הוא יותר חדש, ציוד חדיש ועובדים מסודר ע"פ הספר בלי הפחדות ואלמנטים. המחירים גבוהים יותר בהשוואה למוסך השני.

עשיתי שם שני טיפולים ראשונים למאזדה 2 שנרכשה חדשה: עלה 550 ו - 1080 ש"ח בהתאמה. החלטתי שאת הטיפול הבא אני עושה .................... בבית.

היי שלום לך, הטיפול הראשון עלה לך 550, והטיפול השני עלה לך 1080 למה יקר?

ומה זה בהתאמה, לא הבנתי את הקטע הזה?

לסיום רשמת לי:

החלטתי שאת הטיפול הבא אני עושה .................... בבית

מה הקטע, אתה לא מרוצה מהרכב, מהמוסך לא הצלחתי להבין אותך..

תוכל להסביר למה התכוונת בדיוק?

תודה לך.

פורסם

"בהתאמה" זה בדיוק מה שהבנת. הראשון עלה 550 (שמן + מסנן), והשני 1080 שכלל ע"פ ספר הטיפולים שמן, מסנן שמן, מסנן מזגן, נוזל בלמים. כן יקר, זה המחיר.

בפיסקה האחרונה אמרתי שאני מתכוון לעשות את הטיפולים לבד בבית. לא קשור לרכב ולמוסך הספציפי הזה. מבחינתי זה גם לחסוך, גם לשים שמן יותר איכותי וגם כן להנות מהטיפול.

• תוכן חדש...