Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול כל 15K למאזדה 2 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

יש לי רכב מאזדה 2 Active שנת 2008, קניתי אותו חדש ומאז עברו 8 שנים. מהיום שיש לי אותו הייתי עושה טיפולים אך ורק במוסך יבואן מכיוון שאני תמיד מסתכל על היום בו אצטרך למכור את הרכב ואני חושב שכשמראים ספר טיפולים כמו שלי אז זה מוכר מאוד. היום אני צריך לעשות את הטיפול 130,000 ק"מ אבל בראייתי כבר לא אמכור את הרכב מחוץ למשפחה ואני סטודנט, אני חושב שאולי הגיע הזמן לעבור למוסך מורשה רגיל.

השאלות שלי הן: 1. אחרי כל ההשקעה הכספית ברכב לא קצת טיפשי לעבור עכשיו למוסך מורשה שאינו של היבואן?

2. מה השוני במחירי הטיפולים בערך (לא מחפש דיוק במחיר, ברור לי שאינכם יודעים מדויק)?

3. האם כשקונים רכב יד שניה באמת מסתכלים על ספר טיפולים שהיה כל חייו במוסך יבואן כמשהו שהוא יותר אקסקלוסיבי ?

תודה מראש.

פורסם

בטיפולים קטנים בחלקים מקוריים ההבדל הוא לא משמעותי ( מנסיון שלי 100-200 שח) מה שכן אני תמיד מבקש הצעת מחיר מהמוסך בניר צבי שבאופן קבוע נותן מחיר נמוך יותר ( נותנים הנחה לרכבים בני 5+) בעזרת ההצעה מוריד את המוסך שלי. לדעתי ברוב המקרים ספר רכב המעיד על רכב מטופל במוסך יבואן יעזור במכירה.

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

לא רואה שום סיבה שרכב בן 8 ייכנס למוסך מורשה יבואן. המחירים לא מצדיקים את מה שתקבל בכל מוסך וגם אם תדרוש ממוסך כלשהו להזמין לך את החלקים המקוריים עדיין מבחינת העבודה תצא בזול יותר. לעניין ספר הטיפולים אתה יכול להיות רגוע, זה לא מה שיחרוץ את גורל המכירה. בסוף מגיע לקוח שמבין במכוניות ורואה שהרכב טופל גם אם תטפל בבית וקולט רכב שמור ופשוט קונה ותופתע גם שישלם יפה. הסוד להצלחה במכירה לפי קרוב לדרישה שלך היא הסבלנות נטו!

פורסם

תודה לעונים, אשמח לשמוע עוד דעות! בנוסף, אם אני מבקש שהחלקים יהיו מקוריים של מאזדה איך אני יכול לוודא שאכן זה מה שהתקינו לי?

• תוכן חדש...