Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול מונע העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע,בבקשה,כמה זמן לאחר תיקון הריקול ניתן להעביר בעלות? (ריקול שלא טופל יוצר חסימה שמונעת זאת) תודה מראש

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

מוזר.

אני קניתי רכב שהיה לו 2 ריקול שטרם התבצעו (כרית אוויר ואטם וסת דלק), לא היתה שום בעיה עם העברת הבעלות.

עשינו העברת בעלות (עם 2 קריאות פתוחות), שבוע אח"כ לקחתי אותו למוסך המרכזי לביצוע הריקול וזהו.

ממה שידוע לי, אי ביצוע ריקול מונע אפשרות להעביר טסט, אבל לא העברת בעלות.

יכול להיות שאתה מדבר על מצב שלרכב יש ריקול פתוח - אין טסט - לא מעבירים טסט עד שיתעדכן ביצוע הריקול - אין טסט=אין אפשרות לבצע העברת בעלות?

שלומי

פורסם

ניתן להעביר רכב ללא טסט בעלות. לא בסניף הדואר , צריך לגשת לשם כך למשרד הרישוי , הקונה והמוכר , הקונה חותם על טופס שמאשר קניה של רכב ללא טסט,

הפקידה משחררת את החסימה וניגשים לסניף הדואר הקרוב לביצוע ההעברה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עד 3 חודשים ללא טסט אפשר עוד להעביר בדואר, בלי לקפוץ לביקור במשרד הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתוך כתבה ב-ynet, לגבי הריקול האחרון של טויוטה:

"יש להזכיר כי תקנות הרכב בישראל קובעות כי בעל הרכב לא יישא בכל הוצאה הקשורה לקריאה חוזרת לתיקון. עוד קובעת התקנה כי

חובה לבצע את התיקון תוך שישה חודשים, וכי מי שלא יעשה זאת לא יורשה לחדש את רישיון הרכב או להעביר עליו בעלות

."

פורסם

ממה שידוע לי, אי ביצוע ריקול מונע אפשרות להעביר טסט, אבל לא העברת בעלות.

הרכב שלי עבר טסט כמו גדול עם קריאה פתוחה להחלפת כרית אויר (שביצעתי שבועיים אחרי הטסט). המחשבים של משרד התחבורה לא מעודכנים עם כל ריקול שיש לכל יצרן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תודה לכולם,אכן הקריאה הייתה פתוחה יותר מחצי שנה ולכן לא ניתן להעביר בעלות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...