Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל המבחנים האלה בראיונות עבודה ששואלים שאלות כמו "האם אתה מעשן קאנביס?" "האם היית מדווח על חבר לעבודה שגנב עט?" לכמה כנות הם באמת מצפים מהמועמד?

האם יש פה פסיכולוגיה הפוכה? או שזה סתם מבחנים טפשיים שנורא קל לשחק אותה צדיק ולעבור אותה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני התקבלתי ל2 חברות בלי שקרים כולל סמים "קשים", האחרונה חברה מכובדת, אין סיבה לשקר אלא אם העבר שלך ממש רע.

שים לב שהם שואלים אותה שאלה בצורה שונה לפעמים במהלך המבחן, ומרוב שאלות אתה כבר לא זוכר מה סימנת בשאלה הקודמת, ושם הטעויות הקריטיות.

Miata ND2

פורסם

בכל מה שקשור לגניבות: ציוד משרדי וכו׳ תרגיש חופשי לשקר. אם גנבת יותר מזה, רצוי מאוד לשקר.

סמים קלים: תלוי בתפקיד, הייתי משקר בכל זאת.

סמים כבדים: לשקר

בקיצור, תשקר כאילו אין מחר. אין דבר יותר מטומטם מליפול על מבחני אמינות.

לשאלתך, כן המבחנים האלה טיפשיים. מקום עבודה שמכבד את עצמו ורוצה לבדוק לעומק מועמד פשוט משקיע בפוליגרף. כל השאר זה זבל של חברות מיון.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תלוי לאן אתה מתמיין. ברוב המקרים אין צורך לשקר. פשוט אחרי המבחן נכנסים לריאיון עם מ.א ושם שואלים אותך לגבי מה שמטריד אותם.

אני כתבתי אמת ושאלו אותי רק לגבי התפטרות ממקום עבודה אחרון [לא סמים ולא גניבות], כי היה לי ויכוח עם מעסיק.

הסברתי שזה כי הוא הבטיח לי עלייה בשכר וכשהגיעה העת התחמק.

אמרתי יפה ובנימוס אני מתפטר בעוד שבועיים שיהיה לך זמן למצוא מחליף ולהתראות. כך היה.

ברגע שזה לא איזו עבודה מיוחדת, רק רוצים לראות בנאדם נורמלי וכן.

אגב, אני לא מהפלצנים וטועה הרבה בעצמי, אבל אומרים להיות כן, לא כנה.

סתם נזכרתי בזה כי כתבתי כן, זו הסיבה היחידה שתיקנתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מומלץ, יש ״מדד אמינות״ במבחנים האלה: אם אתה מוציא 100 יודעים שאתה שקרן, אם אתה מוציא 0 אתה סתם משוגע. צריך להיות איפשהו באמצע.

הכי הכי חשוב - לא לתקן תשובות. הם אומרים לך שזה אפשרי, אבל כל תיקון נרשם ומשחק לרעתך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה אם אתה מוציא 100 אתה שקרן ?

אין אנשים שלא גונבים מהמשרד, לא צורכים סמים ולא פוטרו בקטע מלוכלך ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש. אבל התכנות האלו עובדות על ממוצע, וסטטיסטית, כמעט ואין אנשים כאלו.

בגלל זה יש בסוף ריאיון עם משאבי אנוש.

מי שנותן למחשב בלבד להחליט, לא ראוי בעיניי לעבוד אצלו. או יותר נכון, לא ארצה לעבוד אצלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

קאררה,

אתה עושה הכללה לא נכונה ונותן המלצה לא הכי חכמה.

יש חברות שאפשר לחפף אותן ולמרוח ומנגד יש חברות שמתייחסות למבחני אמינות ברצינות.

יכול לספר לך על מקרה ממקור ראשון בו מכר ביקש מאחי שיעזור לו להתקבל למקום העבודה בו אחי הועסק, אחי סיפר לו בקצרה על מה הוא צפוי לעבור כחלק מהליך המיון ושאל אם יש לו משהו שעשוי להוות מכשול (אחי הועסק במשרה ניהולית די בכירה ולא רמה פאדיחות).

המכר אמר שאין שום בעיה ושהכל אצלו תקין.

עבר את המיונים, התקבל לעבודה ובתוך פחות מחודשיים קיבל בעיטה בתחת כאשר בדיקת פוליגרף חשפה שהבחור צרך סמים, בניגוד למה שדיווח במבחני האמינות.

על הדרך גם כמובן יצר אי נעימות עבור אחי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, האם יש סיבה לכך שהוא הגיע לפוליגרף או שמדובר על הליך סטנדרטי לכל עובד ?

קאררה,

אתה עושה הכללה לא נכונה ונותן המלצה לא הכי חכמה.

יש חברות שאפשר לחפף אותן ולמרוח ומנגד יש חברות שמתייחסות למבחני אמינות ברצינות.

יכול לספר לך על מקרה ממקור ראשון בו מכר ביקש מאחי שיעזור לו להתקבל למקום העבודה בו אחי הועסק, אחי סיפר לו בקצרה על מה הוא צפוי לעבור כחלק מהליך המיון ושאל אם יש לו משהו שעשוי להוות מכשול (אחי הועסק במשרה ניהולית די בכירה ולא רמה פאדיחות).

המכר אמר שאין שום בעיה ושהכל אצלו תקין.

עבר את המיונים, התקבל לעבודה ובתוך פחות מחודשיים קיבל בעיטה בתחת כאשר בדיקת פוליגרף חשפה שהבחור צרך סמים, בניגוד למה שדיווח במבחני האמינות.

על הדרך גם כמובן יצר אי נעימות עבור אחי.

פורסם

ברור שזה תלוי משרה.

בגדול אני בעד לא לשקר בדברים כאלה. במציאות של היום אין הרבה חברות שידחו בנאדם כי הוא עישן ג'ויינט מתישהו.

מצד שני, אולי כן הייתי מייפה את המציאות, ולא אומר שבלי להוריד ראש בבוקר אתה לא יכול לצאת מהמיטה.

זה כמובן תלוי חברה.

אני לא רואה סיבה שדברים כמו צריכת סמים יעלו לדיון בכלל בחברה שהיא לא בטחונית, וחברות כאלו לרוב יקחו אותך לפוליגרף בלי קשר לתשובה שלך.

אם המעסיק הנוכחי שלי היה שואל אם אני מעשן, בעיקר הייתי תוהה איך זה עניינו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השאלה הבאה, אם אני זוכר טוב, הייתה באיזו תדירות.

אם מעסיק לא רוצה סטלן שמושך באנג ב4 בבוקר ואז בשעה 8 נכנס למשרד לדבר עם לקוח, די מובן.

לכל מעסיק שיקולים, אז באמת קשה לפגוע בלי פירוט על מה מדובר.

בגדול, רוצים לראות שאתה "אדם סביר".

פורסם
למה אם אתה מוציא 100 אתה שקרן ?

אין אנשים שלא גונבים מהמשרד, לא צורכים סמים ולא פוטרו בקטע מלוכלך ?

זה לא שאתה באמת שקרן, פשוט מבחינת הסקאלה אתה בתחום של שקרן (אפילו ראיתי סרגלים כאלה לבחינות שנעשות ידנית!).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...