Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריה - דייהטסו אפלאוז 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רכב כזה עד לפני כ-8 שנים.

מדובר ברכב זריז,חסכוני יחסית לאוטומטיים משנות ה-90,אחזקה לא יקרה יחסית אבל...

זה רכב שמתקרב לגיל 20 וברור שיש בלאי אבל, צירייה יכולה להתקלקל גם ברכב בן 4-5 (אני ברכב 206 שהיה בזמנו 4 שנים על הכביש החלפתי זוג ביונדאי גטס).

ככל הזכור לי, חיישן החמצן יושב על סעפת הפליטה והוא זה שמשגע את תצרוכת הדלק/זיהום אוויר ברכב הזה.

העלות שלו די נמוכה וגם ההחלפה לא ממש מסובכת.

בעיר הרכב הזה שווה 1:9-10 ובחוץ שותה 1:13 ולפעמים גם הגעתי ל 1:14 במהירות 90-100 קמ"ש מקסימום.(הנתונים ללא הפעלת מזגן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי תודה

יש לציין גם שאחרי הטיימינג משום מה הטורים עולים ויורדים כשהרכב במצב סטטי (אבל זה ממש בקטנה, לא בעוצמה גדולה) האם זה בעייתי?

פורסם

ייתכן ואם בעיית הטורים לא תיפתר,יצטרכו לפרק ולנקות מנוע צעדים ובית מצערת בצורה יסודית.

אם זה לא עוזר- רק סעפת יניקה חילופית עם שני חיישנים שבתוכה יפתרו את הסיפור.

סבלתי מבעיה דומה שום ניקוי לא עזר עד שלא הוחלפה כל הסעפת,הרכב המשיך להשתגע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עוד בעיה ברכב ששכחתי לציין, לפעמים בתחילת הנסיעה הוא נכבה לי (כשהוא די קר).. אני מניע אותו בעיקרון בלי בעיה.. הקטע שבאמצע הנסיעה בהתחלה הוא נכבה.. כאילו משהו "מכביד" עליו

פורסם

לגבי המשחק בטורים לאחר ביצוע הטייימינג ייתכן והרצועה לא ממוקמת נכון ומספיק סטייה של שן אחת לתופעה שכזו. וייתכן שנחוץ ניקוי מצערת ומעברי אויר ובדיקת צינורות הוואקום והאויר...כל זה צריך לבדוק.

לגבי זיהום האויר אם אני זוכר נכון ניתן גם לגשת למכון טסטים לשלם כמה שקלים על בדיקה שכזו.

פורסם

חברים עוד בעיה ששמתי לב אליה - חוץ מזה שהטורים עולים ויורדים מידי פעם (הם עולים ויורדים בעוצמה ממש נמוכה, ב0.5 ל0.7 סל"ד).. כשאני לוחץ על הגז מידי פעם יוצא עשן לבן ויש ריח כאילו של חומר נשרף (או שמן או דלק?)..

פורסם

היי

אני לא יודע לבדוק לבד, מה שכן הרכב עכשיו ב234 אלף ק"מ, וב-230 אלף אסף עשה לו טיפול והחליף פלאגים..

פורסם

האם זה שהטורים עולים ויורדים והרכב מוציא עשן לבן במכות גז (לעתים) יכול להיות קשור למצערת?

פורסם

לא,עשן לבן נובע משמן שנשרף במערכת הפליטה.

משחקי סל"ד נובעים ממצערת שלא עברה ניקוי או תקולה.

שתי בעיות שונות לגבי החלפת גומיות שסתומים העלות נקבעת באם יש צורך להוריד ראש מנוע על מנת להחליף גומיות שסתומים או לא.

במנועי יונדאי 12 שסתומים(שלא צריך להוריד ראש מנוע) העלות נעה במוסכים קרוב ל800 ש"ח(עלות החומרים שם מסתיימת בפחות מ200 ש"ח).

באפלאוז אין לי מושג לכן חכה לתגובות מאנשים מבינים יותר.

בכל מקרה בה בשביל לעשות כזאת עבודה בתנאים ביתיים יש להשיג קומפרסור וזה קיים רק אצל חבר כנופיית הטיפולים אחד(לשעבר).

פורסם
לא,עשן לבן נובע משמן שנשרף במערכת הפליטה.

משחקי סל"ד נובעים ממצערת שלא עברה ניקוי או תקולה.

שתי בעיות שונות לגבי החלפת גומיות שסתומים העלות נקבעת באם יש צורך להוריד ראש מנוע על מנת להחליף גומיות שסתומים או לא.

במנועי יונדאי 12 שסתומים(שלא צריך להוריד ראש מנוע) העלות נעה במוסכים קרוב ל800 ש"ח(עלות החומרים שם מסתיימת בפחות מ200 ש"ח).

באפלאוז אין לי מושג לכן חכה לתגובות מאנשים מבינים יותר.

בכל מקרה בה בשביל לעשות כזאת עבודה בתנאים ביתיים יש להשיג קומפרסור וזה קיים רק אצל חבר כנופיית הטיפולים אחד(לשעבר).

גם במנועים בהם צריך להוריד ראש לצורך העבודה הנל אז לא מחייב כלל להוריד את ראש המנוע. לא מזמן קניתי סט כזה שמיתחבר במקום גל הזיזים ומיתכוונן לפי מיקום השסתום ובכך מאפשר עבודה עליו ולא משנה עם כמה הוא שקוע במוביל עצמו. פשוט הכיווץ של הקפיץ שלו נעשה בעזרת הסט על ידי לחיצה על הפחית שסוגרת על קנה השסתום ובכך מאפשרת את הוצאת הקסוות והחזרתן.

בכל מיקרה כל התופעות של פותח השירשור לאחר דין ודברים איתו בפרטי וטלפונית החלו לאחר החלפת רצועת תיזמון וניקוי של בית המצערת במוסך ולא היו כלל לפני כל התהליך הזה כך שצריך לבחון את העבודה שנעשתה מקרוב.

• תוכן חדש...