Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם חושבים שבעצם זה שטראמפ ביקש לחקור הוא בעצמו יחקור עדים, יסרוק מסמכים, יגיש כתבי אישום וגם ישפוט.

המשעשע הוא שהחקירה שנפסקה אז חקרה התנהלות לפני שביידן הבן התמנה לתפקיד בחברה, זאת אומרת שהוא עצמו לא בסיכון (אלא אם עשה עבירות מאז שהתמנה, כלומר אחרי שהחקירה החלה).

כלומר ביידן האב בעצם דאג לתזרים המזומנים של הבן, ולא נניח חשש מהעמדת הבן לדין במדינה רחוקה ומושחתת (לא שאז זה בסדר לנצל את סמכותו בצורה כזו ולהשתמש בכספי משלם המיסים האמריקאי כדי לסחוט מדינה אחרת לצורך כך)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
מה נשיא ארה"ב קשור ליחסי חוץ של ארה"ב?

צריך הסבר לכיתה א'? יחסי חוץ של ארה"ב, למעט הכרזה על מלחמה והסכמי הגנה נתון לסמכותו של נשיא ארה"ב (ומזכיר המדינה כשליחו) תוך בקרה של הוועדות ליחסי חוץ בסנאט ובבית הנבחרים.

סחיטה של נשיא של מדינה זרה כדי שיספק טראש על בנו של יריבו הפוליטי זה במסגרת סמכותו של נשיא ארה"ב? וואלה הרבה אנשים בארה"ב שיותר בקיאים ממני וממך בחוקי המדינה חולקים על דעתך.

תשמע, מילא הוא סוחט, אבל בשביל לעשות את זה בצורה כל כך שקופה צריך להיות או גאון או אידיוט גמור. אני עדיין לא החלטתי איפה טראמפ נופל.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
זו היתה הבקשה של טראמפ -

טראמפ לנשיא אוקראינה: "אני רק רוצה שתעשו לנו טובה, ,,,

אני רוצה שתמצא מה קרה עם כל המצב הזה עם אוקראינה, הם אומרים crowdstrike, אני מעריך שאחד האנשים העשירים אצלכם, השרת,

.... - הוא ממשיך ומזכיר את ג'וליאני ואז את ביידן והבן שלו , ואומר שהרבה אנשים רוצים למצוא פרטים על זה

ושהוא ישמח אם נשיא אוקראינה יבדוק את זה עם התובע הכללי של ארה"ב

לי הבקשה נראת הגיונית ובמסגרת החוק.

מדוע טראמפ עושה זאת -

כנראה להחליש את יריביו , ולהראות כי גורמים במפלגה הדמוקרטית בחשו ועברו על החוקים.

טראמפ, מבקש כי רשויות אוקראינה והתובע הכללי בארה"ב יבדקו זאת -

אז מדוע אתם נדהמים מהבקשה

האם (כאשר הבדיקות הם נגד השמאל הנאור) :wink: אתם פתאום לא מאמינים לחקירות התובע הכללי / לרשויות החוק

אייל.

בוא נדייק זו הייתה הבקשה של טראמפ:

I will say that we do a lot for Ukraine. We spend a lot of effort and a lot of time Much more than the European countries are doing and they should be helping you more than they are. Germany does almost nothing for you. All they do is talk and I think it’s something that you should really ask them about. When I was speaking to Angela Merkel she talks Ukraine, but she doesn’t do anything. A lot of the European countries are the same way so I think it’s something you want to look at but the United States has been very very good to Ukraine. I wouldn’t say that it’s reciprocal necessarily because things are happening that are not good but the United States has been very very good to Ukraine.

would like you to do us a favor though because our country has been through a lot and Ukraine knows a lot about it. I would like you to find out what happened with this whole situation with Ukraine, they say Crowdstrike... I guess you have one of your wealthy people... The server, they say Ukraine has it. There are a lot of things that went on, the whole situation. I think you’re surrounding yourself with some of the same people. I would like to have the Attorney General call you or your people and I would like you to get to the bottom of it

The other thing, There’s a lot of talk about Biden’s son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that so whatever you can do with the Attorney General would be great. Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it... It sounds horrible to me

לי זה לא נשמע כמו בקשה אלא תסריט של הסנדק 4.

פורסם (נערך)

לבקש זה לא לסחוט אבל תמשיך בשלך...

לארגן ג׳וב לבן במדינה שעברה אפיכה בחסות הממשל שלך זה לא טראש! אז מספיק עם הסטנדרטים הכפולים.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)

הבקשה של טראמפ - כי אוקריאנה והתובע הכללי של ארה"ב - יבצעו בדיקה של הארועים, להבין מה היה שם.

איך טראמפ מדבר בסמנטיקה.. כל אחד והרגישיות שלו.

המוזר - כבר טענתם בתחילת הדיון לפני כ הרבה שנים.. כי טראמפ די אינפנטיל עם בעיות גישה בחברה

אז עכשיו טראמפ אמר זאת בצורה בוטה -

והוא באמת לא חכם, היה צריך לבקש מנציג של התובע הכללי לבקש את הבקשה.. אבל זה טראמפ..

בשורה התחתונה, לדעתי - זכותו המלאה לבקש לבדוק, ואוקראינה אם תסכים, תבצע זאת עם התובע הכללי של ארה"ב..

the Attorney General call you or your people

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
סחיטה של נשיא של מדינה זרה כדי שיספק טראש על בנו של יריבו הפוליטי זה במסגרת סמכותו של נשיא ארה"ב? וואלה הרבה אנשים בארה"ב שיותר בקיאים ממני וממך בחוקי המדינה חולקים על דעתך.

תשמע, מילא הוא סוחט, אבל בשביל לעשות את זה בצורה כל כך שקופה צריך להיות או גאון או אידיוט גמור. אני עדיין לא החלטתי איפה טראמפ נופל.

וסחיטה של נשיא של מדינה זרה כדי שיפטר חוקר שחוקר את החברה שמעסיקה את הבן של הסוחט מה זה?

ועבירות פליליות זה טראש? ממתי? אצלנו על בקבוקים למחזור עשו עניין.

בארה"ב אפילו פלוסי כבר חזרה לעשות קולות של שטיח, ולא מעט מי שבקיאים בחוקי המדינה שם כותבים שנגמר הסוס לביידן אחרי הסיפור הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לביידן לא היה סוס מלכתחילה. טראמפ משום מה ראה בו איום מהיום שהוא הכריז על מועמדותו לנשיאות, אבל בגדול ביידן הוא סוס מת.

למה טראמפ הרגיש צורך לסכן את עצמו כל כך נשגב מהבנתי. כנראה קיבל בוסט של ביטחון עצמי אחרי שחקירת מולר לא העלתה ממצאים מהותיים.

פורסם

בצל פרשת "אוקראינה גייט" מאבד ג'ו ביידן לראשונה את ההובלה בסקר ארצי בפריימריז הדמוקרטיים לנשיאות. אליזבת וורן, שתקפה את נתניהו ומכונה על-ידי טראמפ "פוקהונטס", עולה לראשונה למקום הראשון

יותר מהר ממה שחשבתי... :roll:

פורסם

סקר שנה וחצי לפי הבחירות לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו. בעצם בבחירות 2016 קיבלנו הוכחה שגם סקר יום לפני הבחירות לא שווה כלום.

פורסם
זה מה שידוע לנו על הנושא:

1. אובמה שולח את סגנו ביידן לטפל בנושא אוקראינה, עם נדוניה של מיליארד דולר סיוע.

2. בנו של ביידן דירקטור בחברת גז אוקראינית.

3. אותה חברת גז נחקרת ע"י חוקר מיוחד אוקראיני (לא בהכרח חוקרים את ביידן הבן).

4. ביידן האב מתנה את הסיוע בהפסקת החקירה ופיטור החוקר.

5. החוקר אכן מפוטר באמצע החקירה, והחקירה נפסקת.

6. הסיוע אכן מגיע.

7. טראמפ מבקש (לא מתנה את הסיוע לאוקראינה) להמשיך את החקירה כדי להגיע לאמת (מה שהיא לא תהיה).

8. טראמפ יוצא הרע בסיפור.

טראמפ מבקש להחזיר חקירה פלילית שסגן הנשיא הקודם התערב בצורה בוטה בה תוך כדי הפעלת לחץ אסור ופלילי כדי להפסיק אותה ולפטר את החוקר כשבנו של אותו סגן נשיא מכהן בתפקיד בכיר בחברה הנחקרת.

בוא נאמר שבין כל הדברים שקרו בפרשייה הזו, טראמפ הוא ממש נופת צופים.

אצלנו למה שעשה ביידן היו קוראים שיבוש הליכי חקירה, סוף הדמוקרטיה, התערבות בשלטון החוק, תקיפת גורמי האכיפה והמערכת המשפטית.

כלומר רק בתנאי שביבי היה עושה את זה.

אף אחד לא יודע מה בנו של ביידן עשה שם, זה מה שהחוקר היה אמור לחקור.

אבל פיטרו אותו ועצרו את החקירה, כי ביידן אבאל'ה איים לא לתת את כספי הסיוע של משלם המיסים האמריקאי אם החקירה תמשיך.

4. החוקר הואשם בשחיתות ע"י גורמים רבים, ביידן רק נשלח לבצע את הדרישה. והוא לא התנה את הסיוע בהפסקת החקירה, אלא בפיטורין של החוקר.

5. החקירה נפסקת לא בגלל שהוא מפוטר אלא בגלל שהוחלט שאין בה כלום

בנוסף, טראמפ דיבר במפורש על הבן של ביידן - כלומר קישר את החקירה לבן (אם כי מעולם הוא לא היה חלק ממנה). איך זה לא ניסיון לערב ממשלה זרה בבחירות של ארה"ב?

הצורה שבה אתה מציג את הדברים כאילו נלקחה מספר השיטות של טראמפ - האשמות בלתי מבוססות של היריבים הפוליטיים תוך כדי הקטנה של המעשים האולי-פליליים של טראמפ.

אני לא מבין בהגירה בארה"ב, אבל העיסוק בהגירה המקסיקנית של רוני עומד יפה מאוד עם התיאוריה של טאוב, מי הם האנשים שרואים עצמם "אזרחי העולם" ומתעסקים באותן סוגיות "גלובאליות" על חשבון סוגיות מקומיות.

אני חושב שאתה קורא יותר מדי לתוך זה. אני לא מתעסק במשהו על חשבון משהו. אני פשוט מתעניין בנושא, גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה פרקטית.

וכולנו אזרחי העולם - חלקנו פשוט מעדיפים לשכוח את זה, זה הכל.

זו היתה הבקשה של טראמפ -

טראמפ לנשיא אוקראינה: "אני רק רוצה שתעשו לנו טובה, ,,,

אני רוצה שתמצא מה קרה עם כל המצב הזה עם אוקראינה, הם אומרים crowdstrike, אני מעריך שאחד האנשים העשירים אצלכם, השרת,

.... - הוא ממשיך ומזכיר את ג'וליאני ואז את ביידן והבן שלו , ואומר שהרבה אנשים רוצים למצוא פרטים על זה

ושהוא ישמח אם נשיא אוקראינה יבדוק את זה עם התובע הכללי של ארה"ב

לי הבקשה נראת הגיונית ובמסגרת החוק.

מדוע טראמפ עושה זאת -

כנראה להחליש את יריביו , ולהראות כי גורמים במפלגה הדמוקרטית בחשו ועברו על החוקים.

טראמפ, מבקש כי רשויות אוקראינה והתובע הכללי בארה"ב יבדקו זאת -

אז מדוע אתם נדהמים מהבקשה

האם (כאשר הבדיקות הם נגד השמאל הנאור) :wink: אתם פתאום לא מאמינים לחקירות התובע הכללי / לרשויות החוק

אייל.

אני לא ממש נדהם משום דבר שטראמפ עושה, בימינו. אבל התמימות שלך מדהימה. אני חוזר שוב - נשיא ארה"ב מבקש ממדינה זרה לעזור לו להחליש את יריביו הפוליטיים (אמרת את זה בעצמך), ואתה וחבריך חושבים שזה בסדר.

למען הסר ספק - אם היריבים הפוליטיים אכן עברו על החוק אז הם צריכים להיחקר, אבל ע"י גורמי האכיפה בארה"ב, לא ע"י מדינות זרות. מעניין למה זה לא קורה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כי הם עברו על החוק (לכאורה כמובן) במדינה אחרת. אין סמכות לארה"ב לחקור שם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וכולנו אזרחי העולם - חלקנו פשוט מעדיפים לשכוח את זה, זה הכל.

לא.

בפעם האחרונה שבדקתי, היו לי שתי אזרחויות במדינות מסוימות. באף אחת מהן היישות האזרחית לא נקראה "העולם".

אנחנו חיים יחד על אותו כדור, ללא ספק,

אבל החובות האזרחיות שלי מסתכמות במקום שאני מתגורר בו ואין לי שום רצון להיות כפוף לאיחוד ויש לי בדיוק 0 דין וחשבון לתת לאותה יישות שלא בחרתי בה.

אתה אולי רוצה לכפות את האיחוד על שאר הטיפשים שלא מבינים מה כל כך טוב בו, אבל נו. שיהיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כי הם עברו על החוק (לכאורה כמובן) במדינה אחרת. אין סמכות לארה"ב לחקור שם.

אין סמכות לארה"ב לחקור כשאנשים שלה עברו על החוק?

וכל זה בכלל לא משנה כי החקירה (שמסתבר שעדיין מתקיימת) בעניין החברה הזאת שהבן של ביידן עבד בה, בכלל מתייחסת לשנים שבהן הוא לא עבד בה, כך שזה לא קשור לכלום ושום דבר. וחוצמזה, טראמפ ביקש מאוקראינה גם לבדוק את העניין עם השרת של ה-DNC, שהוא תיאוריית קונספירציה שרק הוא והמטורללים שלו (ג'וליאני ושות') מאמינים בה.

בקיצור, שוב טראמפ ממציא משהו והתומכים שלו נאחזים בזה כאילו מדובר באמת לאמיתה, מתעלמים לחלוטין מהעבירה הבוטה על החוק שהוא עשה ומאשימים את "הדמוקרטים הליברלים השמאלנים האלה, טפו". לפחות אנחנו לא מתפלאים אח"כ למה הוא מרשה לעצמו לעשות מה-בזין-שלו (כפי שעשה כל חייו).

לא.

בפעם האחרונה שבדקתי, היו לי שתי אזרחויות במדינות מסוימות. באף אחת מהן היישות האזרחית לא נקראה "העולם".

אנחנו חיים יחד על אותו כדור, ללא ספק,

אבל החובות האזרחיות שלי מסתכמות במקום שאני מתגורר בו ואין לי שום רצון להיות כפוף לאיחוד ויש לי בדיוק 0 דין וחשבון לתת לאותה יישות שלא בחרתי בה.

אתה אולי רוצה לכפות את האיחוד על שאר הטיפשים שלא מבינים מה כל כך טוב בו, אבל נו. שיהיה.

יאללה נו, לא התכוונתי לאזרח במובן הזה של המדינה. התכוונתי לכך שכולנו גרים על אותו הכדור ובמינימום אנחנו יכולים להסתכל סביבנו ולהגיד מה בסדר ומה לא - כי יום אחד זה עשוי להגיע גם אלינו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאללה נו, לא התכוונתי לאזרח במובן הזה של המדינה. התכוונתי לכך שכולנו גרים על אותו הכדור

ובמינימום אנחנו יכולים להסתכל סביבנו ולהגיד מה בסדר ומה לא - כי יום אחד זה עשוי להגיע גם אלינו.

ראה כתבה וסרטון נחמד -

ג'ו ביידן במילותיו הוא, מספר כיצד טס בזמן כהונתו כסגן נשיא לקייב (12 או 13 פעמים) ולבסוף העמיד הלוואה אמריקאית

בסך מיליארד דולר, ככופר לפיטורי התובע הכללי האוקראיני אשר חקר את פרשת שחיתות

https://rotter.net/forum/scoops1/578126.shtml#8

לדעתי .. עדיף כי הבדיקה של האירועים אשר בהם מעורב ביידן, תבוצע עכשיו.

ולא בעוד שנתיים - כאשר אפשר וביידן יהיה הנשיא, דבר אשר יכול לגרום לכאוס שילטוני ...

וכ אזרחי העולם.. ו וסלים הנתמכים ע"י ארה"ב

גם העתיד שלנו , תלוי גם בחקירה.. (מי יהיה הנשיא)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...