Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראה כתבה וסרטון נחמד -

ג'ו ביידן במילותיו הוא, מספר כיצד טס בזמן כהונתו כסגן נשיא לקייב (12 או 13 פעמים) ולבסוף העמיד הלוואה אמריקאית

בסך מיליארד דולר, ככופר לפיטורי התובע הכללי האוקראיני אשר חקר את פרשת שחיתות

https://rotter.net/forum/scoops1/578126.shtml#8

לדעתי .. עדיף כי הבדיקה של האירועים אשר בהם מעורב ביידן, תבוצע עכשיו.

ולא בעוד שנתיים - כאשר אפשר וביידן יהיה הנשיא, דבר אשר יכול לגרום לכאוס שילטוני ...

וכ אזרחי העולם.. ו וסלים הנתמכים ע"י ארה"ב

גם העתיד שלנו , תלוי גם בחקירה.. (מי יהיה הנשיא)

אייל.

א. לא ברור לי הקשר בין הציטוט שלך של דבריי לבין הטקסט שרשמת.

ב. זה לא כתבה, זה רק סרטון מגמתי מאוד ש"מסביר" בפתיחה דברים שלמיטב ידיעתי הם לא נכונים.

ג. שים לב לדבריי ביידן: "אמרתי להם שאם אתם לא מפטרים את התובע, אתם לא מקבלים את הכסף. אז הם פיטרו ושמו במקום מישהו אמין". אין שום איזכור לפרשת השחיתות - את זה הוסיפו אנשי תיאוריות קונספירציה למיניהן שעשו קישורים (רופפים מאוד) בין האירוע הזה לבין הבן של ביידן.

ד. אתה מתאר את זה כאילו אין או לא הייתה בדיקה, וזה לא נכון. הועלו טענות בעבר, הן נבדקו ולא נמצא כלום. אם טראמפ רוצה להתחיל בדיקה חדשה הוא מוזמן, אבל עובדה שהוא לא עושה את זה - כי אין לו הוכחות לכלום.

זה שה-“דמוקרטים” מהיום הראשון לא יכולים לקבל את התוצאות עדיין לא מגדיר את המצב ככאוס...

אה? מי לא יכול לקבל את התוצאות? באיזה עולם אתה חי? טראמפ נשיא, כלומר כולם קיבלו את התוצאות. זה לא שונה בדבר מכשאובמה היה נשיא והרפובליקנים פעלו נגדו.

והכאוס שם. אתה פשוט עוצם עיניים ומתעלם ממנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

טראמפ נשיא, כלומר כולם קיבלו את התוצאות

מאז הבחירות כל מה שהדמוקרטים עסוקים בו זה להתבכיין על החיים ומנסים באופן נואש לייצר גייטים למיניהם, איזה מספר גייט זה ה-"אוקראינה-גייט"?

זה לא שונה בדבר מכשאובמה היה נשיא והרפובליקנים פעלו נגדו

כשאובמה היה נשיא לא היה אפילו דיון של עמוד בקארספורום(תשובה צינית, לא באמת מדד -כן).

הכאוס שם

על איזה כאוס אתה מדבר? אתה חי באסטוניה!. מלבד תמיכה בישראל, אני לא מרגיש שום כאוס בחיים שלי מהנשיאות של טראמפ. עפ''י מה שיוצא לי לראות אין שום מדד בארה''ב שמצביע על כאוס חוץ מהחום של הדמוקרטים.

אתה פשוט עוצם עיניים ומתעלם ממנו.

אתה צודק, אני באמת לא מרגיש שהמצב בארה''ב אמור לעניין אותי יותר מדי, הדיון בפורום זה סתם להעביר את הזמן ולהתבונן על כמה משמעות אנשים נותנים למשהו שלא משפיע עליהם ישירות(אם בכלל).

דווקא היום פגשתי קרובת משפחה מניו-יורק אז שאלתי אותה מה המשפחה שלי בניו-יורק חושבת עליו והתשובה הפתיע אותי(באמת) - הם בעד טראמפ 100%. באמת לא חשבתי שזה מה שהיא תגיד, בכל זאת אנשים משכילים מניו-יורק, אבל זה מה יש... יכול להיות זה גנטי...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
מאז הבחירות כל מה שהדמוקרטים עסוקים בו זה להתבכיין על החיים ומנסים באופן נואש לייצר גייטים למיניהם, איזה מספר גייט זה ה-"אוקראינה-גייט"?

מציע לך לבדוק כמה הרפובליקנים התעסקו באובמה בזמן שהוא היה נשיא. אובמה פשוט לא התבכיין על זה כל שעתיים בטוויטר כמו הצייצן הראשי

כשאובמה היה נשיא לא היה אפילו דיון של עמוד בקארספורום(תשובה צינית, לא באמת מדד -כן).

נכון, כי הוא היה נורמלי מספיק בשביל לא לעורר אנטיגוניזם כזה גדול. שלא לומר משעמם :lol:

על איזה כאוס אתה מדבר? אתה חי באסטוניה!. מלבד תמיכה בישראל, אני לא מרגיש שום כאוס בחיים שלי מהנשיאות של טראמפ. עפ''י מה שיוצא לי לראות אין שום מדד בארה''ב שמצביע על כאוס חוץ מהחום של הדמוקרטים.

אתה מתבלבל. לא מדובר על כאוס בחיים הפרטיים שלנו, אלא על כאוס בבית הלבן. שערוריות, תחלופה של אנשים, חוסר יעילות, חוסר תפקוד, ביטול או יצירה ארביטרים של תקנות בהתאם לגחמות הנשיא, פגיעה חוזרת ונשנית בדמוקרטיה - וזה רק על קצה המקל.

ואגב, דוגמא להשפעה על החיים שלך היא החסכונות שלך, שנתונים לגחמות היומיומיות של נשיא ארה"ב שציוץ קטן שלו מפיל או מקפיץ את השווקים

אתה צודק, אני באמת לא מרגיש שהמצב בארה''ב אמור לעניין אותי יותר מדי, הדיון בפורום זה סתם להעביר את הזמן ולהתבונן על כמה משמעות אנשים נותנים למשהו שלא משפיע עליהם ישירות(אם בכלל).

דווקא היום פגשתי קרובת משפחה מניו-יורק אז שאלתי אותה מה המשפחה שלי בניו-יורק חושבת עליו והתשובה הפתיע אותי(באמת) - הם בעד טראמפ 100%. באמת לא חשבתי שזה מה שהיא תגיד, בכל זאת אנשים משכילים מניו-יורק, אבל זה מה יש... יכול להיות זה גנטי...

שנייה, אז אנשים משכילים לא אמורים לבחור בטראמפ? חשבתי שזו אמירה סמולנית/דמוקרטית/ליברלית :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

שורה תחתונה, אני באמת לא מבין אותך... אתה בחור משכיל, מרכז החיים שלך בטאלין, המשפחה/חברים שלך כנראה רובם גרים בישראל ועדיין למרות כל הנתונים האלה אתה הסיבה המרכזית לזה שהדיון הזה הגיע למימדים עצומים של 412 עמודים.

מנגד, בדיון המקביל על ישראל שמבחינת הרבה דברים צריכה לעניין אותך יותר מארה''ב אתה לא מגיב בכלל! ותאמין לי שהמצב בארץ(מבחינה פוליטית) כנראה הרבה יותר גרוע מארה''ב.

אני באמת מנסה להבין מה חוץ משנאה אובססיבית מניע אותך בדיון? האם זה סתם בשביל הכיף ? :-D

נשבע לך! כל פעם שהדיון הזה יורד מהעמודים הראשונים יש שתי אפשרויות:

-או שאתה מגיע ומקפיץ אותו...

-או שבא איזה מישהו ואומר "וואלה שקט פה, בא לי להדליק את רוני" וזורק משהו שמחזיר את האש...

פורסם

משעמם בטאלין, אז מפתחים אובססיה.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שורה תחתונה, אני באמת לא מבין אותך... אתה בחור משכיל, מרכז החיים שלך בטאלין, המשפחה/חברים שלך כנראה רובם גרים בישראל ועדיין למרות כל הנתונים האלה אתה הסיבה המרכזית לזה שהדיון הזה הגיע למימדים עצומים של 412 עמודים.

מנגד, בדיון המקביל על ישראל שמבחינת הרבה דברים צריכה לעניין אותך יותר מארה''ב אתה לא מגיב בכלל! ותאמין לי שהמצב בארץ(מבחינה פוליטית) כנראה הרבה יותר גרוע מארה''ב.

אני באמת מנסה להבין מה חוץ משנאה אובססיבית מניע אותך בדיון? האם זה סתם בשביל הכיף ? :-D

נשבע לך! כל פעם שהדיון הזה יורד מהעמודים הראשונים יש שתי אפשרויות:

-או שאתה מגיע ומקפיץ אותו...

-או שבא איזה מישהו ואומר "וואלה שקט פה, בא לי להדליק את רוני" וזורק משהו שמחזיר את האש...

בואנה, אתה לא חייב לקרוא. אני לא קורא הרבה שרשורים שאולי מעניינים אותך.

ואני כן מגיב בדיון המקביל על ישראל, רק פחות. מה לעשות שביבי פחות מעניין מטראמפ.

אתה גם כנראה לחלוטין לא מבין מה גורם לאנשים להתמודד עם דברים. זה ניכר באמירות בסגנון "הדמוקרטים רק מנסים להתבכיין ולהעיף את טראמפ" או הטענה המגוחכת שיש לי "שנאה אובססיבית". אתה לא רואה שזה רידוד קיצוני של המציאות? זה כמעט כאילו אתה מדמיין אותי, או להבדיל פוליטיקאים רבים בארה"ב, כילדים קטנים שרק רוצים לרקוע ברגליים ולצווח כשלא כיף להם.

חשבת אולי, רק אולי, שהדמוקרטים לא "מחפשים סיבות" להעיף את טראמפ, אלא שהוא מספק להם סיבות? חשבת אולי שהם שוקלים ברצינות רבה את התגובה שלהם למעשים או אמירות שלו? רק לצורך הדוגמא - פלוסי הייתה נגד פתיחת תהליך הדחה במשך שנים ורק עכשיו שינתה את דעתה, כשהגיעה למסקנה שאין ברירה אחרת.

וחשבת אולי, רק אולי, שאין בי שום שנאה אובססיבית אלא שפשוט - אני עוקב אחרי ההתרחשויות מתוך עניין, ומגיב להן מתוך רצון לנהל דיון. פשוט, לא?

כנראה שיותר פשוט לטעון שלמישהו יש שנאה אובססיבית (אני חושב שמעולם לא חוויתי שנאה אובססיבית כלפי מישהו, ומקווה שגם לא אחווה).

ואגב - היו שבועות ארוכים שבהם לא הגבתי בשרשור הזה. מה לעשות שלפעמים טראמפ "מקפיץ" אותי :lol:

משעמם בטאלין, אז מפתחים אובססיה.

נראה לי שגם משעמם בארץ - כי אתה עדיין מגיב... (תגובה עלובה, אגב)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם היא עלובה, למה הגבת? :)

שנה טובה, בלי קשר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ואלה צודק. פוסט משנה חיים זה היה. I'm enlightened.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

זה בדיוק התפקיד של אופוזיציה.

אובמה לא היה דמות כל כך שנויה במחלוקת ומפלגת כמו טראמפ לטוב או לרע.

חבל. המצב בארה"ב מאוד אמור לעניין אותך מאחר וארה"ב היא מעצמת על ומנהיגת העולם החופשי. התרחשויות בתוכה משפיעות על כולנו אם נרצה בזה או לא.

רוני גר באסטוניה. אסטוניה גובלת עם רוסיה וקרוב ל-30% מתושביה דוברי רוסית. מה יקרה אם מחר פוטין יחליט שהוא רוצה לספח את אסטוניה? בהחלט מעניין את רוני אם בבית הלבן יושב נשיא בובה של פוטין או לא.

לבקש זה לא לסחוט אבל תמשיך בשלך...

לארגן ג׳וב לבן במדינה שעברה אפיכה בחסות הממשל שלך זה לא טראש! אז מספיק עם הסטנדרטים הכפולים.

רגע, רגע, רגע

כאשר ארגוני שמאל אירופאים מחפשים ראיות נגד ראש הממשלה במטרה להשפיע על בחירות בישראל זה בגידה, אבל כאשר נשיא ארה"ב מנסה לנצל את מעמדו בשביל למצוא טראש על בנו של יריבו הפוליטי זה הופך אותו לגיבור שלטון החוק? מדברים על סטנדרטים כפולים...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

חבל. המצב בארה"ב מאוד אמור לעניין אותך מאחר וארה"ב היא מעצמת על ומנהיגת העולם החופשי. התרחשויות בתוכה משפיעות על כולנו אם נרצה בזה או לא.

ממש לא. ואת כל המשפטים של "מנהיגת העולם החופשי", בערך כמו "הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון" תדמיות שיווקיות שממש לא מעניינות אותי - סליחה.

יש לנו "מזל" שארה''ב בצד שלנו וגם ה-"מזל" הזה הוא מסיבות מאוד ברורות. ארה''ב היא מעצמה בדיוק בגלל הפוליטיקה הזו, רק איזה חופש בדיוק יש לחלק גדול מהמדינות האלה? אתה מתאר רק את הצד החיובי(ברור שיש), אבל מסנן את כל החובות של אותן המדינות כלפי ארה''ב.

בכל מקרה מנקודת מבט של ישראל אין לנו שום בעיה עם טראמפ, דווקא הדמוקרטים המטורללים עם הנציגים שחושבים שצריך ללחוץ אותנו לרצפה ולנשק את הערבים באחוריים זו אופציה הרבה יותר גרוע.

רוני גר באסטוניה. אסטוניה גובלת עם רוסיה וקרוב ל-30% מתושביה דוברי רוסית. מה יקרה אם מחר פוטין יחליט שהוא רוצה לספח את אסטוניה? בהחלט מעניין את רוני אם בבית הלבן יושב נשיא בובה של פוטין או לא.

30% הם לא דוברי רוסית - הם רוסים. בטאלין באזור ה-50. בכל מקרה, אני מקווה שהממד שלך תמיד מוכן, אחרת קשה לי להאמין איך אתה לא מת מלחץ.

רוסיה מלבד חצי האי קרים לא סיפחה לעצמה כלום, וגם זה נתון לפרשנות. מדהים עד כמה שטיפת המוח עובדת, שמדינה שמותקפת לאורך כל ההסטוריה שלה, ואף פעם בעידן המודרני לא יצאה למסעות כיבוש באמצע היום, מוגדרת כמדינה כובשת ואגרסיבית. בכל מקרה, בו לא נגלגל את זה לדיון לא קשור.

הסיפוח האחרון היה בתקופה של אובמה, ואני לא ראיתי שמשהו מנע את זה, אז סליחה אבל זה עוד קשקוש.

רגע, רגע, רגע

כאשר ארגוני שמאל אירופאים מחפשים ראיות נגד ראש הממשלה במטרה להשפיע על בחירות בישראל זה בגידה, אבל כאשר נשיא ארה"ב מנסה לנצל את מעמדו בשביל למצוא טראש על בנו של יריבו הפוליטי זה הופך אותו לגיבור שלטון החוק? מדברים על סטנדרטים כפולים...

סטנדרטים כפולים זה אם אני הייתי כותב משהו על השמאל ועל בגידה, אבל אני לא כתבתי שום דבר על זה, אז סלח לי - מה אתה רוצה ממני?! :shock:

פורסם (נערך)
ממש לא. ואת כל המשפטים של "מנהיגת העולם החופשי", בערך כמו "הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון" תדמיות שיווקיות שממש לא מעניינות אותי - סליחה.

יש לנו "מזל" שארה''ב בצד שלנו וגם ה-"מזל" הזה הוא מסיבות מאוד ברורות. ארה''ב היא מעצמה בדיוק בגלל הפוליטיקה הזו, רק איזה חופש בדיוק יש לחלק גדול מהמדינות האלה? אתה מתאר רק את הצד החיובי(ברור שיש), אבל מסנן את כל החובות של אותן המדינות כלפי ארה''ב.

ארה"ב משפיעה עלינו בכל בחינה אפשרית גם אם אתה לא מודע לזה או מנסה להכחיש את זה. אנחנו סופגים תרבות אמריקאית, שואפים לבנות מוסדות שלטון דומים, רוצים לעשות עסקים מול ארה"ב, דוברים אנגלית כשפה שנייה, מלמדים את ילדנו אנגלית, שואפים לסגנון חיים אמריקאי, מנהלים עסקים בסגנון אמריקאי, מושפעים ממדיניות מס בארה"ב וכלכלת ארה"ב ותלויים במדינה רבה במטריית הגנה אמריקאית. (כמו מערב אירופה ויפן, לדוגמא)

כל זעזוע בארה"ב משפיע עלינו ישירות ובעקיפין. לכן מאוד צריך לעניין אותך מי יושב בבית הלבן ומהי השקפת עולמו גם אם אין לך אזרחות אמריקאית.

רוסיה מלבד חצי האי קרים לא סיפחה לעצמה כלום

מי אתה חושב שעצר אותם? הרצון הטוב של פוטין?

ואף פעם בעידן המודרני לא יצאה למסעות כיבוש באמצע היום, מוגדרת כמדינה כובשת ואגרסיבית.

מה אתה אומר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ארה"ב משפיעה עלינו בכל בחינה אפשרית גם אם אתה לא מודע לזה או מנסה להכחיש את זה. אנחנו סופגים תרבות אמריקאית, שואפים לבנות מוסדות שלטון דומים, רוצים לעשות עסקים מול ארה"ב, דוברים אנגלית כשפה שנייה, מלמדים את ילדנו אנגלית, שואפים לסגנון חיים אמריקאי, מנהלים עסקים בסגנון אמריקאי, מושפעים ממדיניות מס בארה"ב וכלכלת ארה"ב ותלויים במדינה רבה במטריית הגנה אמריקאית. (כמו מערב אירופה ויפן, לדוגמא)

כל זעזוע בארה"ב משפיע עלינו ישירות ובעקיפין. לכן מאוד צריך לעניין אותך מי יושב בבית הלבן ומהי השקפת עולמו גם אם אין לך אזרחות אמריקאית.

מסכים, אבל אני בעד טראמפ! ולכן(לדעתי) אין שם שום זעזוע, והשקפת עולמו כלפי ישראל היא אחלה, ובכללי אני בעד הרבה דברים שהוא אומר. סליחה באמת, אבל מותר לי, עולם חופשי - לא?

מה אתה אומר.

תבדוק. אני לא מדבר על כיבושים כתוצאה מזה שניסו לכבוש אותך. בכל מקרה, בו באמת לא נכנס לדיון בתוך דיון, שגם ככה אין לו סוף...

• תוכן חדש...