Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש כבר זמן מה סופר מיני אוטמטית עד ל-50K.

מחפש רכב עם מראה צעיר, צריכת דלק סבירה, והכי חשוב אמין. אני סטודנט ככה שאני יותר מחפש רכבי האצ'בק ורכבים בעל ממדים קטנים יותר ולא סדאן.

בעיקרון שמתי את העין על סיאט איבזה 2012-2010 3 דלתות אוטומטית ניראת מאוד מתאימה. אבל הבנתי שהרכב לא כזה אמין ויש בעיה בגיר. עד כמה הבעיה חמורה ואם בכל זאת לרכוש את הרכב?

יש לי אופציה לסוניק LTZ שנתון 2013 אבל הבנתי שהצריכת דלק גבוהה ושהרכב לא כזה איכותי. אשמח להתייחסות לגבי הסוניק גם.

סוזוקי סוויפט אני אישית פחות מתחבר, הרכב ניראה מאוד גבוהה ומרובע ופחות התחברתי למראה החיצוני שלו.

אשמח לעזרה, זה די דחוף.

תודה רבה חברים!

פורסם

אם הכי חשוב אמין אז תירד מהאיביזה, לשאלתך זה בהחלט גרוע מאוד.

תבדוק, יונדאי I20, מאזדה 2, הונדה ג'אז, טויוטה יאריס, והסוויפט, קיה ריו

פורסם

קיה ריו אופציה מעניינת. איך היא מבחינת צריכת דלק ותחזוקה.

ואם הדילמה היא בין קיה ריו (בתקווה ל-EX) לבין שוברולט סוניק LTZ. השברולט מציעה איבזור הרבה נדיב וחדשני. השאלה היא מבחינת הביצועים והדרישות(צריכת דלק, אמינות ותחזוקה )

תודה רבה

פורסם

בעיקרון נסיעה של רבע שעה כל בוקר ורבע שעה כל ערב. ואולי פה ושם נסיעות קצרות בתוך העיר. לא מעבר.

פעם בכמה זמן נסיעה של שעה וכאלה אבל ממש לא באופן עקבי.

פורסם

גם הקיה ריו לא חסכונית במיוחד.

בוריס - התיאור שלך נחמד, אבל לא נותן לנו שום מידע כמה קילומטרים תסע בחודש - מידע שיעזור לנו לעזור לך להחליט אם צריכת דלק צריכה להיות פרמטר משמעותי בתהליך קבלת ההחלטות שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בסביבות ה-50 ק"מ ביום. אולי קצת פחות. נגיד 370 קמ בשבוע(והגזמתי קצת בכוונה)

כעיקרון יש לי נסיעה של 15 קמ כל בוקר וערב למקום העבודה(רבע שעה נסיעה). וקצת נסיעות בתוך העיר, זהו בגדול.

אני לא מחפש רכב שיעשה יחס של 1-18 יותר לכיון של 1-14 או באזור פלוס מינוס(אפילו קצת פחות). אני מודע לזה שזה רכב אוטומט שצורך יותר.

פורסם

הייתי בודק את יונדאי I20,אמינה מאוד,איבזור לא רע,צריכה להתאים לצריכת הדלק שלך,הרכב עם מנוע 1.4 והמנוע מרגיש די עצל.

הייתי בודק גם את הפיאסטה אך לפני מתיחת הפנים עם מנוע 1.4,איכות החומרים פה טובה יותר מאשר ביונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרגע מאוד מתלבט בין קיה ריו לשברולט סוניק LTZ.

מה מבניהם יותר אמין, זול לתחזוקה. הבנתי שמבחינת צריכת דלק שתיהם בסביבות ה 1-12.

לגבי ה-I20 היא מרגישה וניראת קצת קטנה מידי לעומת הריו והסוניק. מחפש רכבים עם טיפה יותר מרחב.

פורסם

בהתלבטות שלך הייתי הולך על הריו.

המלצה שלי היא שתעשה מאמץ וחפש לך הונדה ג'אז בנזין (לא היברידית) מ2011.

פורסם

מתלבט לגבי ריו EX אוטמט 2012

לגבי פיג'ו 208 1.6 אוטמט 2013.

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות ,מה עדיף ולמה כמובן!

לגבי הונדה ג'אז אני לא מתחבר לעיצוב, חשוב לי שיהיה רכב שניראה טוב ומציע איבזור נדיב!

חברה אני מבקש עזרה זה ממש דחוף, אני חייב לרכוש רכב עד סוף החודש. ואני הייתי שמח לעזרה.

תודה רבה!

פורסם

נוחות יתרון גדול לפיגו,מאחור הריו יותר מרווחת,הריו די עצלה לא שהפיגו מטוס אבל מנוע שם חזק יותר.

אני הייתי לוקח את הפיגו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קראתי באחד האתרים שהדגם שאני מעונין בו הפיג'ו 208(1.6 ACTIVE 2013)

שהמנוע שם לא חסכוני ובעייתי במידה מסוימת מישהו יודע על מה מדבר?

הבנתי שהרכב בעירוני עושה 1-13 משולב שזה בסדר מבחינתי.

ועוד משהו קטן, הבנתי שרכבים צרפתיים לא אמינים במיוחד. כל מי שאמרתי לה שאני שוקל לקנות פיג'ו או רנו אמר שלא מתקרבים לרכבים צרפתים.

איך הדגם הספציפי הזה מבחינת אמינות? תחזוקה? חלפים? יש לה שוק פרטי ער או שמדובר על רכב ליסינג מוכר?

יש לה איזה מחלה מוכרת או בעיה ידועה?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אכן לא מדובר על רכב חיסכוני במיוחד,אבל הקיה לא טובה יותר.

אבל מבחינת מנוע דווקא לא שמעתי על משהו.

היום רכבים צרפתים זה כבר לא כמו בשנות ה80,אני שלי קנה רכב צרפתי חדש,אני קניתי לפני חודש צרפתי יד 2,הסטיגמות כבר שייכות לעבר,כמובן צריך להתסכל על דגמים ספציפים,אך ה208 לא ידועה בתור רכב בעייתי.

כיוון שזה רכב צרפתי היא תסבול מירידת ערך גדולה משל יאריס או גאז,אבל מצד שני לך בתור קונה זה טובה,כי תוכל לקנות רכב משנתון מתקדם יחסית.

פורסם

אני ממש מתחיל להסגר על הפיזו 208. הפכתי פה בערך את כל הנושאים בפורום וראיתי פה אחד שמדובר ברכב טוב, עם נוחות נסיעה מהטובים בקוטגוריה, מנוע חזק. אבל עם גיר בעייתי עם 4 הילוכים בלבד שפוגם באיכות הנסיעה ובצריכת הדלק. האם חוץ מאיכות הנסיעה וצריכת הדלק הוא בעייתי או פוגע בעוד משהו?

שמעתי פה גם כמה אנשים שמציינים שיש ל-208 בעיות חשמל כאלה ואחרת ידוע משהו?

דרך אגב ראיתי ביד 2 שאנשים החליפו מצברים ברוב ה-208 לרכב בן 3 שנים, זה סביר?

אני אומנם מחפש רכב שילווה אותי 5-4 שנים מעכשיו וזה באמת לא רלוונטי לגבי הירדת ערך, אבל הבנתי שאין לפיג'ו שוק ער כל כך. עד כמה זה בעיה?

ושאלה אחרונה לגבי טיפולים, הבנתי שהטיפולים שלה יקרים מאוד משאר המתחרות. עד כמה זה נכון?

סליחה על החפירה ותודה רבה!

• תוכן חדש...