Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה לנהג הממוצע הגיר באמת יפריע,תנסה אולי דווקא הוא יהיה בסדר.

החלפת מצבר אחרי 3 שנים לא בהכרח מראה על בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממש סגור על הפיג'ו, תודה על העזרה.

כמה שאלות אחרונות.

אני אומנם קונה את הרכב כדי שישרת אותי 4 שנים אבל אם מישהו יכול לשאר את ירדת הערך או אם יהיה שוק ער לפיג'ו?

לגבי אמינות ושקט נפשי(להכניס רק למוסך רק בטיפולים) הפיג'ו תתן לי את זה?

וקראתי פה שהטיפולים של פיג'ו הרבה יותר יקרים משאר החברות, עד כמה זה נכון?

פורסם
קיה ריו אופציה מעניינת. איך היא מבחינת צריכת דלק ותחזוקה.

ואם הדילמה היא בין קיה ריו (בתקווה ל-EX) לבין שוברולט סוניק LTZ. השברולט מציעה איבזור הרבה נדיב וחדשני. השאלה היא מבחינת הביצועים והדרישות(צריכת דלק, אמינות ותחזוקה )

תודה רבה

הקיה לדעתי עולה על המתחרות שלה כמעט בכל הקטגוריות חוץ מאולי השם שלא חזק עדיין כמו היפניות. אני הייתי הולך על הריו

פורסם

במה היא עולה על המתחרות?

במנוע? לא.

צריכת דלק? לא

נוחות? לא.

איבזור?לא.

אז איך היא הכי טובה כמעט בכול התחומים?

Sent from my A0001 using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במה היא עולה על המתחרות?

במנוע? לא.

צריכת דלק? לא

נוחות? לא.

איבזור?לא.

אז איך היא הכי טובה כמעט בכול התחומים?

יש לי את הפיקנטו 1.25 אוט׳. בנסיעות מבחן שעשיתי טרום הקניה היא נתנה הכי הרבה ״מנוע״ יחסית לאחרות שניסיתי. צריכת הדלק שלה לא הכי טובה אבל היא מקום טוב באמצע אם יודעים איך להשתמש נכון באופצית ה eco.

נוחות ואבזור הם כבר יותר סוביקטיבים. לי הפיקנטו הכי נוחה ואני נוסע המון. הכסא שלה תומך בי מצויין, הבידוד רעשים מצויין ואחרי 30000 ק״מ שום פלסטיק לא מכרכש ועושה רעשים מעצבנים. יש לי מערכת מולטימדיה עם בלוטוף ו aux שנשלטת מההגה, יש חלונות חשמל בכל החלונות, יש מחשב דרך עם המון אופציות ויש אפילו חישני לחץ אוויר בגלגלים. איזה עוד אבזור אמור להיות ברכב כזה? לטעמי היא מאובזרת.

אבל בשורה התחתונה, סך הכל החבילה של הפיקנטו פשוט טובה מהמתחרות. זאת דעתי :-)

פורסם

אתה התייחסת לריו בקשר לטובה בקטגוריה.

• תוכן חדש...