Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא מיצובישי לנסר 89 אוטומט, וכאשר אני מדליק את החימום, מגיעה ריח של דלק מהמערכת, זה בהחלט סביל, אבל עדיין הייתי מעדיך לטפל בבעיה.

נאמר לי זאת יכולה להיות בעיה במערכת הפליטה של האוטו.

אם מישהו יכול לתת כיוון...

פורסם

איך הריח? דלק טרי או דלק שרוף?

כמובן - טרי זה נזילה או הזעה בצינורות הדלק,

ושרוף בא מסעפת הפליטה.

פשוט תעבור על כל הצינורות שמובילים דלק (טרי) אתה כבר תמצא..

אם הריח מאוד חריף אז כנראה יש נזילה קרוב מאוד לפתחי האוורור מקדימה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הריח מגיעה כמובן כאשר הריח מגיעה מחוץ לאוטו, ולא עושה סירקולציה.

איך אני יכול להבדיל בין דלק שרוף, ודלק לא שרוף? מה ההבדלים בריחות?

פורסם
יש סיכוי קטן מאוד שאתה לא לוחץ על הכפתור שהאויר יבוא מבפנים?
ומה זה ישנה?

אם הריח נמצא רק כשכפתור מחזור האויר ברכב לא לחוץ אז ניתן להתעלם מהבעיה?!

בפירוש לא! אפילו בחשד הקטן ביותר לנזילת דלק כלשהי יש לבדוק מהו הגורם, אפילו אם הבעיה לא מופיעה תמיד.

אני בטוח שאין עוררין על תשובתו של שי, בעל הרכב חייב לפעול על פיה, לבל בעל הרכב יפעיל החימום ויתחמם לאיטו עד להתפחמות. (חס וחלילה!!!)

שבת שלום ובטוחה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אל תתעסק עם נזילות דלק! אני כבר הייתי בסרט הזה כמה ימים לפני ראש השנה בשנת 2000 כאשר האוטו שהיה לי אז (פיאט 127, שנת 84 יד ראשונה עם 117000 ק"מ!) החליט לעלות באש באמצע צומת עמוסה עקב נזילת דלק קטנה מאוד שאפילו ריח בקושי היה.

פורסם

בעייה פשוטה שניתן לאתר בקלות היא צינור נשם קרוע / בלוי / או שיצא מהמקום ,

אם לא אז ללכת עם המומחים ..

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

יכול להיות שזה פשוט ריח "טבעי" שבא מהמנועה. אחרי הכל אין לי את הקבל שמוביל מראש המנועה לקרבורטור לשריפה שניה, נירא לי שזה הנשם כמו שהוזכר קודם.

פורסם

שלום , בהמשך לשרשור , ברככבי (דייהטסו שרייד 88) יש ריח של דלק רק כאשר אני נוסע באיטיות בעיר בפקקים וכו' (ללא כל תלות במערכת האורור) מה יכול לגרום לבעיה ? עברתי על כל מעברי הדלק וכן בוצע ניקוי קרבורטור לפני מספר חודשים.

תודה

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם
שלום , בהמשך לשרשור , ברככבי (דייהטסו שרייד 88) יש ריח של דלק רק כאשר אני נוסע באיטיות בעיר בפקקים וכו' (ללא כל תלות במערכת האורור) מה יכול לגרום לבעיה ? עברתי על כל מעברי הדלק וכן בוצע ניקוי קרבורטור לפני מספר חודשים.

תודה

שלום רב! מצלמת האינטרנט שלי לא מחוברת לרכבך, ולכן אינני יכול להדריך

אותך, היכן הנזילה!

לכן השתמש בעייניך, ופתח את המכסה מנוע, וחפש נזילות בזמן שהמנוע עובד, מאיזור הצנרת,

המובילה למשאבת הדלק מאזור הטנק, ווממשאבת הדלק לקרבורטור!

לא מצאת גש בדחיפות למוסך!

לא ניתן לאתר דרך המחשב נזילות דלק ברכבך!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לשרייד 88 - ראשית אבחן את הריח - כי בדהייטסו שרייד (בעיקר בדגם שלך) קיימת תופעה שלאחר מכה מאחור (לאו דווקא כזו שמובילה אותך לפחח) מתעקם סף המטען וגזים חודרים לרכב דרך הרווח שנוצר בין הגומיות.

בדוק האם הריח חזק יותר כאשר אתה נוסע רק עם חלון אחד פתוח!!! - או אז ישנה תופעה שנקראת צינור וונטורי הגורמת לגזים מאחור לחדור לתוך הרכב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

גם אצלי זה קרה

אמנם לא מיצובישי אבל צינור הנשם של אדי השמן היה קרוע

ריח של שמן שרוף דומה להפליא לדלק.

• תוכן חדש...