Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטימדיה בפיג׳ו 208 CarPlay ושות׳

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי בשעה טובה פיג׳ו 208 לוגמת סולר ובקרוב תגיע אליי. מקריאה שיטחית על המולטימדיה בדגמים החדשים הבנתי כי יש שתי גרסאות תוכנה, 5 ו6. מי שמגיע עם 5 לא יוכל לעדכן ל6, ומי שיש לו 5 לא יכול להשתמש במירורלינק וapplecarplay. האם בשש זה אפשרי? איך אוכל לדעת איזו גרסה מגיעה אליי? מה ההבדלים, ובכלל אשמח לשמוע כמה מילים על מערכת המולטימדיה של פיג׳ו הרשת די ריקה מאינפורמציה.

פורסם

תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה SRC, לאחר מכן תופיעה אצלך על המסך בצד ימין הגרסא.

http://www.forum-peugeot.com/Forum/static/mesimages/96579/image.jpg

זו דוגמא לגרסא 5, בגרסא 6 יהיה רשום Smeg 6.

אם יש לך גרסא 6 שאני בספק שיש לך כי בדיזל הגרסא היא 5 ב99 אחוז, אז דבר איתי ואני אסביר לך איך לעדכן את הגרסא 6 אם יש לך ככה שיהיה לך קארפליי.

מה בידיוק אתה רוצה לשמוע? יש לך את האפליקציה שנקראת Link my peugeot שמתחברת לרכב והמולטימדיה שדרכה אתה תוכל לנהל את צריכת הרכב שלך בהתאם לנסיעות ולנהל טיפולים ועוד כל מני פיצ'רים קטנים ומיותרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על התשובה. ואם יש לי 5 כמו שאתה אומר (הרכב עדיין לא הגיע), אוכל לעדכן ל6? האם יבטל אחריות?

ב5 לא אוכל לבצע את השינוי? האם אפשר לדרוש מלובינסקי לעדכן לי גירסה?

פורסם

סליחה שאני מתעלק GuySim אבל אם כבר מישהו כאן יודע את התשובה,

אז מה לגבי עדכון גרסא ב-308? אפשרי? זה יציג את הקארפליי?

ט.ל.ח

פורסם

אם יש לך 5 לא תוכל לעדכן ל 6.

כן תוכל לעדכן לגרסאות מתקדמות יותר של הגרסא 5 אבל בשום גרסא ב 5 אין לך כרגע את האפשרות של קארפליי.

לגבי 308 אותה התשובה כמו שעניתי למעלה, תבדוק מה הגרסא הנוכחית ועל פי זה תדע אם תוכל לעדכן לקארפליי או לא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עוד התעלקות

אצלי יש 5, מה הסיבה שאי אפשר לעדכן ל-6? חומרה אחרת או שלא נתנו אופציה?

והאם אתה יודע אם ייצא לי משהו משמעותי מלעדכן לגרסא 5 עדכנית? יש אתר מפורט שמצאת?

ט.ל.ח

פורסם

הגרסא תלויה יותר בדגם של הרכב שלך ובצורת האבזור שלו, לכן אני מאמין שזה תלוי גם במכשיר עצמו כלומר יש לו חומרה אחרת.

לגבי גרסא 5 לא יצא לך כלום מהעידכון שלה כי רוב העידכונים שמוציאים זה למפות GPS באירופה משהו שאין לנו מובנה בארץ במערכות ברכב.

לעומת זאת בגרסה 6 החל מ R8 של הגרסא הוסיפו תמיכה בקארפליי ובעתיד יוסיפו גם תמיכה באוטואנדרואיד.

• תוכן חדש...