Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טווינגו סימן 3 בדרך לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם, הטווינגו הנוכחית הושקה בז'נבה 2014 - כך שבאיחור לא אופנתי, הגיע הזמן שתעשה עלייה ותציע נוכחות בסגמנט העירוניות.

כזכור, המכונית חולקת פלטפורמה ומכללים עם סמארט פורפור; יש לה מנוע והנעה אחוריים וקוטר סיבוב של פורפרה. אם להסתמך על ערב שביליתי עם סמארט פורפור ועל כל שקראתי על הטווינגו, בשורה לחובבי הגה אין כאן, על אף התצורה ה"מזמינה". בקרת יציבות בנוסח השטאזי מחסלת ביעילות כל נסיון השתובבות, אפילו על אספלט צרוב וחלקלק. לשון אחר, אין כל סיבה להעדיף את הצמד רק בגלל התצורה הלא שגרתית.

אלא שלטווינגו יש דגם מדליק שנקרא GT שפותח בידיהם האמונות של אנשי רנוספורט. יש לה 110 כ"ס ויחס משקל הספק של 1:8.5. הם הנמיכו קמעא את המכונית, כיילו מחדש את המתלים, את בקרת היציבות שאמורה להיות ליברלית יותר - והעניקו יחס העברה מהיר יותר להגה. מחיר ה-GT נחשף השבוע בעת תערוכת פאריז - 17 אלף יורו, המקבילים לקליאו בסיסית עם מנוע 1.1 אטמו'.

בעבר כתבתי כבר על המכונית המדליקה הזו - אלא שהפעם יש סיבה לתקווה. הטווינגו(הרגילות) הושקו לעיתונות הישראלית והמכוניות אמורות לעשות עליה בחודשים הקרובים. יש לקוות שגם ה-GT תגיע - ותציע לחובבי ג'ימקאנות כלי בעל יכולות מן המוכן.

http://cars.walla.co.il/item/3002857

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4863234,00.html

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-34051-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94.aspx

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לטווינגו ולסמארט אותה תיבת מצמד כפול.

הטווינגו הבסיסית מקבלת ביקורות כ"כ קוטלות בעיתונות האירופית, שקשה לי לראות איך ה-GT תצליח להפתיע - אבל אשמח להתבדות.

בתור חובב (מילדות) ובעלים לשעבר (במשך כעשור) של טווינגו דור ראשון, מצער אותי שהדורות הבאים הלכו כל-כך רחוק והתפזרו לכל הכיוונים. הדור השני עם עיצובו הנוראי, הדור החדש עם מבנה המנוע האחורי המיותר - שלפי הביקורות גם הוליד מכונית די מחורבנת דינמית.

לפי הרמזים מההשקה בתקשורת המקומית נראה שקרסו מכוונים את הטווינגו כמתחרה לפיאט 500 במקום לקיה פיקנטו, מה שאומר שגרסה רובוטית עשויה להתחיל באזור ה-90 אלף שקל - לא נקודת פתיחה מבטיחה.

פורסם
לטווינגו ולסמארט אותה תיבת מצמד כפול.

רק שה-GT ידנית, בעוד הסמארט בראבוס אוטומטית עם התיבה הנ"ל.

פורסם

ראיתי את ה GT בתערוכת פריז והיא נראית מדהים, מבפנים ומבחוץ. אין לי כמובן מושג לגבי איך היא מתנהגת על הכביש. בזמנו כשקרסו הכריזו על כך שהטווינגו תגיע בסופו של דבר, הם גם דיברו על ה GT אבל נקווה רק שזו האחרונה לא תגיע גם באיחור לא אופנתי של כמה שנים. עוד נקודה לחיוב לגבי ה GT - להגה יש רדיוס סיבוב משתנה. בנהיגה בתוך העיר, הרכב עירוני לכל דבר מבחינת תמרון והזכירו פה את הרדיוס המזערי...

זו נקודה מאוד חשובה למי שמחפש רכב גם ליומיום וגם לקצת כיף מבלי לוותר על יכולת לחנות בצורה קלה יותר ולתמרן בכיף פרסות וכו. להבדיל, בין הפיאט 500 לאבארט 500/500 ספורט יש פער מטורף בקוטר סיבוב - 9.6 ב 500 ו 10.9 באחרות. מנסיון עם פנדה כמה שנים ואז מעבר לאבארט 500, זה מעצבן בטירוף (וכן אני יודע שזה לפעמים נדרש בשביל יציבות הרכב כשהוא ספורטיבי וכו...).

פורסם

אם הטווינגו תתומחר מול פיאט 500 ואופל אדם, יהיה לה יתרון בדמות תיבה כפולת מצמדים.

אם המחיר יהיה סביב 80 אלף כמו שמעריכים ב-ynet, יהיה לה יתרון גם על פני הפיקנטו והספארק בדמות מנוע חזק יותר ותיבה כפולת מצמדים (היחידה בסגמנט המיני).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ראיתי את ה GT בתערוכת פריז והיא נראית מדהים, מבפנים ומבחוץ.

כשישבת בה, שמת לב במקרה איפה מד הסל"ד שלה? האם פורסמו לידה נתוני תאוצה ומהירות מירבית?

פורסם

היה צג דיגיטלי ליידה אבל לא התעמקתי כי הנציג של החברה אמר שיש באתר שלהם את הנתונים הרשמיים, מה שלא נכון. לא ראיתי מד סל״ד.

הנתונים באתרים מדברים על 0-100 בקצת פחות מ 10 שניות אבל אהיה בחנות של רנו ספורט בהמשך השבוע ואנסה לקבל פרוספקט.

יש פה תמונה של פנים הרכב אם כי לא הכי מוצלחת.

http://www.largus.fr/mondial/prix-renault-twingo-gt-le-tarif-de-la-gt-demarre-a-17-000-euros-8177389-10138974-photos.html

פורסם

לפי הביקורות בחו"ל, הטוויגו הרגילה כוילה בצורה אנטי ספורטיבית מובהקת, למרות המתכון הבסיסי המבטיח שלה. גרסת ה-GT עוברת תחת ידיה של RenaultSport שידועה ביכולתה להוציא מקסימום FUN וספורטיביות מהרכבים של רנו, כולי תקווה שהם יצליחו להפעיל את הקסמים שלהם גם על הטווינגו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם לסמוך על נהיגה בסמארט (הלא מוגדשת), אז אין התנהגות להיגוי יתר ואין כוח אפילו לתת-היגוי. מה שכן, הגיר חביב. נראה איך תתפקד הפרשנות הצרפתית לעסק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
היה צג דיגיטלי ליידה אבל לא התעמקתי כי הנציג של החברה אמר שיש באתר שלהם את הנתונים הרשמיים, מה שלא נכון. לא ראיתי מד סל״ד.

הנתונים באתרים מדברים על 0-100 בקצת פחות מ 10 שניות אבל אהיה בחנות של רנו ספורט בהמשך השבוע ואנסה לקבל פרוספקט.

אם תוכל לברר שם את נושא הביצועים ומד הסל"ד, אנא שמור אותנו בתמונה.

תודה.

• תוכן חדש...