Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית הספורט הפרועה והפולחנית המבוססת על הלוטוס 7 זוכה לגרסת לגו רשמית.

בסיום תחרות שכללה שלב הצבעות ובו גרפה יותר מ-10,000 מקולות הגולשים, נבחרה הקייטרהאם 620R להפוך לרפליקת לגו רשמית.

770 פיסות לגו יבנו לכם דגם בגודל 28 ס"מ של הגרסה הפרועה של קייטרהאם.

עוד פרטים ותמונות שיובילו אתכם להוציא כ-500 שקלים על הדבר המקסים הזה בידיעה כאן

4.jpg5.jpg10.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
אם כי לעומת 2,704 החלקים של הפורשה שמיועדת לבונים מקצועיים הקייטרהאם – נאמנה למקור עם 770 חלקים בלבד.

מה זה בוני לגו מקצועיים?

פורסם

תתפלאו יש בוני לגו :-D

לפני שבוע סיימתי לבנות את הסט של הפורשה RS3 אחד הסטים הטובים שלהם ונראה לי גם הכי גדול (תיבת הילוכים מלאה, היגוי, מנוע), בהזדמנות אעלה פוסט לפורום דגמי מכוניות עם כל האוסף שיש לי (ויש המון - פרארי, חיפושית, T קמפר, מרצדס ועוד ועוד...) שחלק מהם כבר שווים מעל ל5000 דולר ליחידה.

בהעדר אבטיח, רועה גרמנית במשקל 40 קילו להמחשת הגודל (ולא אני לא דיסלקט, זה האתר שמשום מה מעלה את התמונות הפוכות...)

IMG_0180.jpg

IMG_0181.jpg

IMG_0182.jpg

IMG_0183.jpg

פורסם

או.קיי,

זה מדהים.

תוכל לתת הערכה של שעות הרכבה שנדרשות לפרויקט כזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

בגלל שאני כבר בונה לגו מקצועי ;-) אז סט כזה בערך 50 שעות (שעשר מתוכן אני רק יושב ומתלהב כמו ילד מהמורכבות של הסט) הספר הוראות של הסט הוא בערך 600 עמודים (ניתן לראות באחת התמונות את עובי הספר), אבל בדרך כלל בונה אותם ביחד עם אישתי לאורך תקופה - שעה פה ושעה שם.

אולי יום אחד נוריש את זה לנכדים כשהם יהיו שווים מלנאתאלפים שקלים :-)

עריכה אחרונה על ידי benny.brit
פורסם

שמע, כרגע סיבכת את קרמבו עם הקנצלרית...

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בתכלס כל ילד בן עשר ירכיב את זה בלי בעיה, אצלי זה פשוט נהיה תחביב לשעות הפנאי ורצון לעשות איזה אוסף יחודי, למרות שהמיני הזאת זה באמת צעצוע (כל הסדרה של הcreator למען האמת) תזמין פעם אחת technic ותראה מה זה לגו אמיתי :-)

פורסם

וואו! מדהים! בתור ילד הייתי מבלה שעות על גבי שעות סביב הלגו.

עד היום אני נזכר בערגה בקיט תחנת המשטרה שתמיד רציתי אבל לא היה לי.

כיף לדעת שיש גם "לגו למבוגרים".

מי יודע, אולי כשהילדה תגדל קצת נעשה את זה לתחביב משותף...

פורסם

יש לי את הלגו הטכני של המכונית הפתוחה עם הכסאות האדומים המתכווננים. כשבניתי אותה היא הייתה יותר גדולה ממני (או כך לפחות זכרתי את זה). היה לה מנוע בוקסר אחורי עם אני זוכר נכון.

הלגו הטכני התפתח קצת מאז.

• תוכן חדש...