Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון של הנהג לעיתים לא מגיב ובכלל הפלסטיק נראה עייף, פירקתי את המתג מהרכב רשומים מאחור 2 מספרים: ו 9650912577 ו 9651464577

חיפשתי מתג כזה ב ebay יש רבים בסביבות 60 שח אבל עם מקט אחר, מישהו אולי קנה מתג כזה ? שגם שולט על המראות ועל נעילת החלונות. מצב תמונות של המתג שלי

IMG_20160917_132559.jpgIMG_20160917_132608.jpg

פורסם
החלון של הנהג לעיתים לא מגיב ובכלל הפלסטיק נראה עייף, פירקתי את המתג מהרכב רשומים מאחור 2 מספרים: ו 9650912577 ו 9651464577

חיפשתי מתג כזה ב ebay יש רבים בסביבות 60 שח אבל עם מקט אחר, מישהו אולי קנה מתג כזה ? שגם שולט על המראות ועל נעילת החלונות. מצב תמונות של המתג שלי

[ATTACH=CONFIG]471971[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]471972[/ATTACH]

המלצה קצת שונה - עזוב איביי החלקים לך תדע מה רמתם ואיכותם - תתחיל בקטנה - פרק את הפלסטיקה ותגיע לאלקטרוניקה, נסה להשפריץ ספריי מגעים בכריות מגע ובמגעים על הכרטיס ולהרכיב חזרה - רוב הסיכוי שזה לכלוך שהצטבר ביניהם שמפריע. אם לא עזר - גש לפירוקיה תקנה את החלק ב 100 ש"ח עובד ותקין וסע לשלום

פורסם

פירקתי וניסיתי קצת לנקות אבל עדיין לפעמים עובד ולפעמים לא, כרגע הזמנתי מ EBAY עלה 60 שקל, מקווה שיהיה בסדר, אין לי בעייה עם פירוקיות, קניתי לדוגמא מאחים יזדי כרגע אלטרנטור אבל הייתי צריך לשלוח אליו שליח (עוד 110 שקל), ולחפש בפירוקיות זה דורש זמן וסבלנות וגם החלק דוהה במיוחד איפה שלוחצים וזה קצת מבאס, בנוסף נשבר לי היום המגן גחון אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג.

• תוכן חדש...