Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני בעלת ניסאן מיקרה, 2014, הרכב די שמור, אך מבחוץ הוא לא בעל ברק, יש לו סרווילים, וקצת שריטות, הודות לנהג הישראלי שפותח דלתות, וסתם שורט.

כמה תעלה לי עבודה שכזאת?

מה שאני מחפשת זה חידוש חיצוני.

פוליש? וקס? לא יודעת איך זה הולך.

אני לא מחפשת עבודה כמו שעושים בשטיפות, אלא משהו מקצועי שישאר זמן רב עד כמה שניתן.

אשמח לתגובות.

פורסם

איאפשר להגיד לך כמה זה יעלה, זה תלוי לאיזה מצב אתה רוצה לדיטיילר יגיע ובאיזה מצב הרכב.

בכל אופן תציין איזור מגורים, יש את אלון בר שעושה שירוט עד לבית ועושה עבודה מעולה(זה ממי שאני מכר שהוא נייד, חפש בפייס VIVIDITAILING אם אני לא טועה) כאשר תציין איזור מגורים נמליץ לך על חבר'ה מומלצים נוספים

פורסם

Iliahrom אתה מודע שאתה מדבר אל בחורה?

בכל מקרה רויטל, סדר גודל של עבודות דיטיילינג תלוי בהמון משתנים ויכול לעלות במקום מקצועי בין 700-10000 שקל.. תגידי מה התקציב ואז נדע לאיזה בעל מקצוע לכוון אותך וגם לאיזה תוצאה תוכלי להגיע בתקציב שהצבת.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

עבודת דיטיילינג טובה/איכותית תעלה לך בסביבות 1500 ש"ח כולל ציפוי טוב. (שווה את ההשקעה)

העניין שאת תהיה חייבת ללמוד את יסודות השטיפה בשביל לשמור על הצבע במצב מיטבי.

(אחרת אין טעם לעשות את התהליך הנ"ל)

• תוכן חדש...