Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרים שמשות - האם צריך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בדלת הנהג (מיציבושי כריזמה אייר) 4 כפתורים של החלונות, כל כפתור הוא כפתור כפול, זאת אומרת לחיצה חלקית מרימה את החלון כל זמן שאני לוחץ ולחיצה עד הסוף מרימה את החלון ברצף עד למעלה,

השאלה

אם אני רוצה שהחלונות התרוממו כשאני נועל עם השלט למה צריך רכיב מיוחד 'מרים שמשות', א"א לחבר את אחד מהדברים שמקבלים זרם בנעילת הרכב (כמו מנוע הנעילה, איתותים או הפיקוד הראשי שמקבל הוראה מהשלט) לכפתורי החלונות שכבר קיים בהם האופציה של הרמת החלונות בלחיצה של שניה?

נ.ב. יש זרם חשמל בחלונות גם אחרי כיבוי הסוויץ.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

מה זה משנה לך אם מרים השמשות נותן פולס חשמלי קצר(שמפעיל את ה"לחיצה עד הסוף")או פולס ארוך (שמדמה את הלחיצה הארוכה)?.

בכל מקרה אתה צריך את הרכיב שבד"כ גם מנהל את ההרמה (קודם חלונות קדמיים ואח"כ אחוריים) כדי לא ליצור עומס.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני רוצה אולי בכלל לא להרכיב מרים שמשות ולחבר ישירות לכפתורים של סגירת החלונות, האם אמור להיות בעיה עם עומס?

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תוכן חדש...