Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס 1800 - האם יש בעיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוהג בלנטיס 97 1800 בנסיעה מכיוון ירושלים לתא במעלה הקסטל גבול המהירות בעליה התיצב על 80 קמש בהילוך D כאשר לחצן LOOK לחוץ, להבנתי זה למעשה הילוך 3.

כשהורדתי להילוך 2 עם לחצן LOOK משוחרר הטורים עלו ל 4000 וכמובן היתה תאוצה אבל בגדול נראה לי שהרכב אמור לתת ביצועים יותר טובים.

היינו 2 ברכב ללא מטען , מה אתם אומרים על התאור האם יש בעיה או שאלה מגבלות הרכב.

פורסם

אלה פחות יותר מגבלות הרכב (שביצועיו אגב, לא רעים בכלל יחסית לקבוצה בה הוא נמצא)

אם אתה רוצה להרוס את המנוע, תמשיך בצורה הזאת - ההצלחה מובטחת (אבל זה יקח קצת זמן...) :wink:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אלה פחות יותר מגבלות הרכב (שביצועיו אגב, לא רעים בכלל יחסית לקבוצה בה הוא נמצא)

אם אתה רוצה להרוס את המנוע, תמשיך בצורה הזאת - ההצלחה מובטחת (אבל זה יקח קצת זמן...) :wink:

מדוע מה שעשיתי דופק את המנוע, לדעתי לא חרגתי משום מגבלה .

תוכל להסביר את הנושא , מאד מעניין ובודאי יעזור בעתיד למנוע נזקים

פורסם

נסיעה בסל"ד גבוה לאורך זמן מקצרת את חיי המנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי הוראות היצרן אפשר להעלות את הסלד עד קרוב לתחום האדום שהוא למעלה מ 6000. לכן אני לא מבין מדוע נהיגה ב 4000 יכולה לגרום לנזק. אם היצרן קובע תחום אדום אני מבין שכל מה שנמוך בלמעלה מ 10 אחוז נחשב לבטוח לחלוטין גם לנהיגה לא קצרה. אין ויכוח שרצוי לנהוג בסלד נמוך אבל ביפניות על מנת להוציא הספק חייבים לעלות גבוה בסלד.

פורסם
80 קמש בהילוך D כאשר לחצן LOOK לחוץ, להבנתי זה למעשה הילוך 3.

כשהורדתי להילוך 2 עם לחצן LOOK משוחרר הטורים עלו ל 4000 וכמובן היתה תאוצה אבל בגדול נראה לי שהרכב אמור לתת ביצועים יותר טובים.

דוד, אפנך לשרשור שפתחתי בנושא, שם מתוארות מסקנותיי לגבי תפקוד התיבה.

בדיון זה תיארתי את אופן פעולת התיבה במצב D + HOLD, וכיצד התיבה ממאנת להוריד מההילוך השלישי ללא התחשבות במידת העומס או פתיחת המצערת.

אך במצב S, התיבה מתפקדת כרגיל ולדעתי כשעברת למצב זה התיבה הבינה שעליה להוריד הילוך והורידה להילוך שני.

ולדעתי, בעליות אלו זה סביר ואף רצוי להגיע לסל"ד שכזה, ע"מ שהמנוע לא יתאמץ בסל"ד נמוך יותר מדי.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...