Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי את הרכב בידיעה שלא קל לתחזק צבע כזה ושהוא חייב לעבור תחת ידייו של שלומי, מצב הצבע היה מזעגע אבל בלי קילופי לכה רק עם קילופי צבע מאבנים או פתיחת דלתות.

חוץ מסירוולים מטורפים היו המון שריטות שיטחיות וסימני פתיחת דלתות.

עובי הלכה היה מאתגר לא פחות אבל אפשר לסמוך על שלומי, היו לו פרוייקטים מאתגרים יותר.

על מכסה המנוע היה 90 מיקרון, על הדלתות 125 עד 110 בחלקים שונים באותה הדלת.

המצב היה כל כך נורא עד שבהתחלה היה דיבור על שלייף סבון, יכול להיות שהיו ששלומי כן עשה שלייף בחלקים מסויימים, אני כבר לא זוכר.

המטרה הייתה לרענן את הצבע, להיפטר מכל השריטות וכמה תיקוני צבע.

הוחלט על פוליש דו שלבי כי מעבר לזה התקציב גדל ובאמת שלא רואה טעם ב3 מעברים, התוצאה מספקת מאוד ובדיוק למה שכיוונתי וסתם מתוך סקרנות בדקתי ועדיין 90 מיקרון על המכסה מנוע, יש כמה שריטות יותר עמוקות אבל זה רואים רק עם תאורה ממש ממוקדת ואם באים בכוונה לחפש אותם.

לצערי שבוע אחרי זה קיבלתי טביעות ידיים וסירוולים על מכסה המנוע + שיפשוף עם קילוף צבע בטמבון, שלומי הזמין אותי לתיקון הנזק בשבוע הבא.

דובר פה המון על שלומי ועבודותיו, שמחתי להכיר בנאדם עם אהבה למקצוע ותשומת לב לרכב וללקוח, יצאתי בהרגשה טובה עם חיוך ענק על הפנים.

תמונות לפני

3598813.JPG

1450807.JPG

7446052.JPG

123029.JPG

2294020.JPG

3269825.JPG

בטון

7746030.JPG

אחרי

7173371.JPG

1725870.JPG

2780876.JPG

3701238.JPG

8347420.JPG

235186.JPG

4322353.jpg

8330776.jpg

3013270.jpg

483893.jpg

427265.jpg

8648881.jpg:lol:

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

90 מיקרון זה באמת גבולי ומסוכן.

כנראה שהרכב "טופל" בעבר שלא כיאות אם כי עובי של 125 דווקא יכול להחשב כסביר.

על העבודה מיותר להרחיב,

כרגיל, עוד רכב נוצץ מידיו של שלומי.

הקפד לתחזק את הצבע כמו שצריך כדי למזער את הנזקים העתידיים הפוטנציאלים.

M-TECH E46

פורסם

תענוג לעיניים כל פעם מחדש.. כיף לראות עבודות שכאלה..

שמור על הצבע המיוחד והקפד על שטיפה נכונה כדי שתהנה ממנו תקופה ארוכה.

שלומי ריספקט

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

כמובן שהרכב יקבל את מלוא האהבה, את הידע והציוד יש ולא מעט.

אגב את שלומי הכרתי כבר לפני שנתיים בערך אצל רביב מ cool car למי שזוכר, עוד שאלתי בזמנו את שלומי על פוליש לסובארו בשמשה ואחרי שנתיים הגעתי אליו עם פוליש דו שלבי לרכב שלם :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

שלומי הוא פשוט איש מקצוע ברמה הכי גבוהה שיש, ואדם טוב והוגן - לפני הכל (יש אנשים בתחום שצריכים לקחת דוגמה מהאחרון).

משמח לקרוא כל פעם מחדש את חוות הדעת על הבחור, בעיני מצדיק כל אגורה.

תתחדש על האוטו אדם.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה רבה גיל, שלומי בחור צנוע ועם הבנה גדולה בתחום שזה שילוב חשוב בבנאדם שנותן שירות ללקוחות שלו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

איזה יופי, כאילו הרכב עבר צביעה מחודשת.

בכלליות למרות שאני 'משוחד' (היתה לי כזו) אציין שהאיבו היא אחת הסופרמיני'ס היפות על הכביש, אם לא ה-, אבל בצבע הזה ועוד אחרי טיפול... בכלל.

שאלה לא קשורה: איזה הספק הרכב? (77/105/135)

תתחדש ותהנה, אני בטוח שאתה מבסוט על ההשקעה בטיפול פרופר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

77, לצערי הייתי קצר בכסף ובזמן אז קניתי את הדגם החלש יותר בסכום ממש נמוך יחסית, היא הייתה בבעלות 3 חברי פורום.

על גרסאות הטורבו ידוע שיש תקלה במולטיי אייר אז קצת חששתי מזה, אבל כבר בדגם הכי חלש מקבלים אבזור לא רע בכלל, הייתי נעול המון זמן על האיבו ושמח על הקנייה, סופר מיני מגניבה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תוכן חדש...