Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת כידון מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להזמין כידון מחו"ל אבל אני לא מבין את המידות שלהם

המידה שאני צריך היא חצי גובה

ואצלהם כתוב

McGrath

Carmichael

CR High

אני חושב שזה המידה האמצעית אבל אני רוצה להיות בטוח

הינה קישור לאתר אם זה יכול לעזור

http://www.motorcycle-superstore.com/item.aspx?style=14047&department=656&division=6#

תודה לכל מי שישיב מרואש

פורסם

דבר עם ח"כ עיסאם מחו"ל.

ולעניין: גם אני התלבטתי בדגמים שונים ומשונים - ובסוף הגעתי למסקנה שפריט כה משמעותי לתנוחת הרכיבה דורש התרשמות בלתי אמצעית. אשר על כן הטרחתי את ישבני לת"א, מדדתי פה מדדתי שם הצקתי לזה והטרדתי את ההוא וקניתי לבסוף רנטל בפחות מחמשמאות שקלים.

וזו המלצתי.

ד"א: הכידון עליו אתה מדבר הוא טופ-קלאס והמחיר בהתאם. האם לקחת בחשבון גם את עלות המתאמים לתושבות (באם האופנוע מצויד בתושבות7/8") פלוס מתאמים למגיני ידיים? לא זול.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

היי יונתן.

גם אני שוקל להזמין כידון בחו"ל.אני רוצה להחליף כידון בפייזר 1000 לכידון המותקן באופנוע R-6.

הכידון המותקן כיום דומה מאד לכידון שבקישור שפרסמת ואילו הכידון שאני מתכוון להתקין זה כידון Clipon הבנוי משני חלקים.

ראה קישור:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4523298115&category=35610

אם אתה או מישהו אחר ראיתם או נתקלתם בכזה כאן בשוק המקומי אשמח לדעת ואם לא,אשמח באם תעדכן אותי בהליך ההזמנה בחו"ל,במועדי האספקה ובעלויות המשלוח.

פורסם

לאלדין 45:

GILLES-TOOLING הם ההמלצה החמה שלי.

יש להם שתי מערכות (שתיהן מתכווננות מבחינת זוית כיפוף ולאחת מן המערכות, בנוסף, יש אפשרות לכוון גם גובה).

סחורה קצת יקרה, אבל נראית מיליון דולר.

במידה ותרצה לראות זוג (או לקבל מידע על מערכות מיצרנים אחרים), צור קשר ב 0528-311360 (שחר).

בברכה.

• תוכן חדש...