Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים אשמח אם תוכלו לתת לי קצת עצות והדרכה

לגבי מספר תקלות ברכב.

לא מזמן רכשתי רנו מגאן אוט 2008

108 אלף קמ,לאחרונה עשיתי טיפול שבו הוחלף,רצועה חיצונית משאבת מים קיט טיימינג תושבת מנוע עליונה ותושבת גיר.

עוד נאמר לי שיש נזילה מפלאנג' (בית טרמוסטט )

לאחר הטיפול התחילו רעשים מוזרים קשורים או לא לטפול שנעשה אין לי מושג.

התקלות

1.מידי פעם יש רעש של צרצור בהדלקת מזגן.

בנוסף לאחרונה התחיל צרצור בסיבוב הגה לצד שמאל בלבד גם בעמידה וגם בנסיעה,יש לציין שהרעשים האלה פנימיים ולא שומעים אותם מחוץ לרכב.

(לגבי הצרצור בהגה המוסכניק אמר לי שיש סליל של הרית אויר ויש מצב שזה מגיע משם ,לא נדלקה שום נורה .)

2.רעש של נקישות קטנות במנוע במצב עמידה בלבד.(ראיתי מדיד שמן ושמתי לב שיש יותר שמן מעבר לפס )

(יש לי ידע מועט בנושא אבל הבנתי שיש בעיה בבית טרמוסטט יש סיכוי של כניסת מים לשמן ואולי זאת הסיבה שיש יותר שמן במדיד ואולי יש דילול של שמן ,אגב לאחר שהחליפו לי נוזל קירור שמתי מים עד הפס במיכל ולאחר שבוע ראיתי טיפה פחות והוספתי עוד)

.

3.היום שמתי לב שאני שם הילוך בדרייב או רברס ואני מחזיק ברקס יש זמזום חשמלי כזה מאזור שליד בית הגלגל השמאלי הקידמי. בזמן נסיעה לא שמעתי את הרעש.

תודה לעזורים.

עריכה אחרונה על ידי Simon Krihali
פורסם

לגבי הבית טרמוסטט ,זאת בעיה מוכרת במגאן.רצוי להחליפו. לגבי הזימזום שאתה שומע בהכנסת הילוך. זה טבעי בכל המגאנים. לא מדובר בתקלה.

פורסם

הלכתי למוסך כדי להבין את משמעות של הנקישות

המוסכניק טען שהרעש מגיע ממרמי שסתומים.

אשמח לשמוע דעה נוספת. האם יכוליות שהרעש נגרם מטימינג שעשו לי כמה ימים ,זאת אומרת עקב תזמון לא מדויייק?

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...