Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה בגרמניה עם רכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן חופשה משפחתית בחגים הקרובים לכפר נופש בשם "שלושת היערות" (בסגנון היער השחור).

הנחיתה תהיה בפרנקפורט. זקוק לעצת בעלי הנסיון ביניכם:

1. מה חובה לחוות בפרנקפורט (כנראה לא יותר מיממה אחת)?

2. המלצות על אתרים/מסלולים/נופים אטרקציות בדרך מפרנקפורט ודרומה.

3. השכרת רכב - אני בכל מקרה מתכונן להזמין מראש, השאלה היא האם לעשות זאת דרך אחת מחברות ההשכרה בארץ, או לחפש ישירות באתרים של סוכנויות זרות שנמצאות בנמל התעופה? יש פערי מחיר משמעותיים?

תודה לעונים :-)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3. גם וגם ההפרשים יכולים להיות גדולים. חפש גם באתרים האמריקאים וגם בגרמנים.חפש גם באגרגטורים כמו kayak AutoEurope holidayautos. אל תשכח להשוות את תנאי הביטוח ובפרט ביטול השתתפות עצמית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

^

תודה, בדקתי באגרגטור כזה ואכן יש פער משמעותי לטובת הזמנה ישירות מחברות שיושבות בנמל התעופה שם כגון Alamo, Europcar וכו'. ממה שראיתי, כולן מציעות כיסוי CDW שזה להבנתי לא כולל ביטול השתתפות עצמית. מעניין כמה התוספת.

פורסם

התכוונת שהשכרה מראש יקרה יותר מול הזמנה ישירה מול סוכן? או פשוט מול החברות בשדה תעופה באופן כללי?

פורסם

^

התכוונתי שהזמנה מאתרים בישראל יקרה לא מעט מהזמנה מאתרים בחו"ל שמרכזים את החברות הפעילות בשדה התעופה

פורסם

יש לך אפשרות לשכור דרך סוכן ישראלי, ישירות בחברת ההשכרה או דרך אגרגטור.

היתרון בסוכן ישראלי הוא שעל העסקה חל החוק הישראלי ואם יש התדינות היא בישראל.

מחירים - אין ברירה, צריך לעבור על האתרים ולהשוות. רק לשים לב שמשוים תפוחים לתפוחים, כלומר אותה קבוצת רכב אותם תאריכים, נקודות איסוף והחזרה וכיסוי ביטוחי.

לגבי אתרים בדרך - לא הייתי בפרנקפורט, אבל העיר היידלברג שווה ביקור של כמה שעות. נמצאת בדרך מפרנקפורט ליער השחור, על ה-A5. אני הייתי בה במסגרת טיול מצימר ששכרתי די בצפון היער השחור.

לגבי היער השחור - מדובר בשטח עצום, משהו כמו 2/3 מדינת ישראל (וזה לא כולל אזורים סמוכים שמצדיקים נסיעה). תביא בחשבון נסיעות די ארוכות שכן הכבישים באזור עצמו הרריים, אוטובאהנים יש רק בשוליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאיפה אתה מתכנן לחזור? אני מבין שאתה נוחת בפרנקפורט, אבל מאיפה תחזור?

בתוך פרנקפורט לדעתי אין הרבה מה לעשות. בהנחה שאתה לא מגיע ביום ראשון, הייתי עושה סיבוב ברחוב Zeil ונכנס לקניון הגדול. לרוב המחירים לא וואו אבל המקום ענק ומעוצב יפה. אם תהיה רעב שווה לבקר בקומה התחתונה, יש שם סופר נחמד וכמה דוכני אוכל. יש גם מסעדה נחמדה לא רחוק מהכניסה לתחנת הרכבת. אני לא זוכר את שמה, אבל יכול להעלות לך תמונה אם תרצה. (אהבתי את הפלטה של הנקניקיות)

אם אומנות מעניינת אותך, אז שווה לבקר במוזיאון האומנות בפרנקפורט, נקרא Stadel (באנגלית קוראים Shtadel).

יש גם אפשר לעשות שייט על המיין, אבל זה כרוך לדעתי ביום עם מזג אוויר טוב.

את האמת שהייתי פעמיים בפרנקפורט, בעיקר ללינה, לא ממש מצאנו מה לעשות בתוך העיר.

העיר די משעממת בלילה, להבדלין מברלין למשל שיש בה חיי לילה ויש מה לעשות גם בערב.

אם תגדיר דברים שמעניינים אותך אוכל להגיד לך מה לעשות, כי יש לי ניסיון רב עם גרמניה ובייחוד עם האיזור שתטייל בו.

לגביי שכירת רכב - שכרתי פעמיים בגרמניה. פעם אחת עם ההורים ופעם אחת עם חבר מהצבא. בשתי הפעמים שכרנו מSIXT (הזמנו מהארץ משלמה SIXT). בשני המקרים ההשכרה הייתה מפרנקפורט. עם ההורים החזרנו במינכן, עם החבר בהמבורג.

עם ההורים - הוזמנה מונדיאו סטיישן, ביקשנו שדרוג לדיזל ותמורת 10 יורו ליום קיבלנו A6 סטיישן ידנית TDI במצב מעולה עם 9000 ק"מ בערך. עשתה אצלנו 2400 ק"מ, הרכב לא עשה בעיות, היה שמור פנימית וחיצונית והיה די חסכוני בדלק (1:17 עם 4 מבוגרים ומזגן).

עם החבר - הזמנו גולף, ביקשנו עדיפות לדיזל, כשהגענו לגרמניה הציעו לנו מכוניות מאותה קטגוריה אך גדולות יחסית. בסופו של דבר בחרנו בקשקאי דיזל. הבחירה התבררה כנכונה, הרכב היה חסכוני בטירוף (1:19-1:21 עם נסיעות באוטובהאן על 150-160 קמ"ש ולעיתים גם יותר), החסרון שהרכב נחנק ב180 קמ"ש ולא עובר את ה200 קמ"ש. גם כאן הגיע רכב שמור מאוד בפנים, חיצונית ללא דפיקות או מעיכות. רצינו לשדרג אך הוצעו לנו מכוניות מבאסות למדי (116 בנזין, A3 סדאן וכו'), בדיעבד שנינו מצטערים שלא התעקשנו שיחפשו לנו רכב מתאים בסניף אחר ושנחליף את הרכב בבוקר. (נחתנו בשבת בערב)

אציין כי שני הרכבים היו מתחת לגיל שנה.

בסך הכול יש לי ניסיון טוב מאוד עם SIXT בגרמניה, הרכב היו נקיים, שמורים, נסעו כמו שצריך והיו גם מדגמים מאובזרים.

(מה שאני לא יכול להגיד למשל על SIXT רומניה, שקיבלנו שם רכב דפוק, מלוכלך, עם תקלות מעצבנות שמוכיחות שהרכב לא נבדק [מגבים לקויים, מנורה שנשרפה ולחץ אוויר נמוך מאוד בצמיגים] ומרמת גימור נמוכה יחסית)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם הזמנו בגרמניה (לא זוכר ממי אפילו) פאסאט או משהו מהקטגוריה איך שזה מתנהל. כשהגענו לאסוף מתברר שנגמר להם הכל מהקטגוריה, ולמרות וויכוחים רבים האכילו אותנו באופל מריבה שהם מגדירים כקטגוריה מעל... שכחנו מהר מאוד מהסיפור אבל, היא כן הצליחה להגיע ל190 באוטובאן והייתה מרווחת ונוחה מאוד. בתכלס, גם אם היינו מקבלים פיקנטו עדיין היינו נהנים מהטיול בגרמניה.

פורסם

נושא הגדרת הקטגוריות "יצירתי" מאד.

לפני כשנתיים הזמנתי בבריסל גולף סטיישן. קיבלתי אופל מוקה, שאמנם נראתה מצויין אבל הכילה בקושי מזוודה אחת. ביקשתי להחליפה ברכב עם תא מטען יותר מתאים לצרכי, קיבלתי רכב בקגוריה מעל - סקודה אוקטביה סטיישן דיזל DSG - חלום של רכב (חוץ ממערכת ניווט די מזופתת).

לפני שנה, בדנמרק הזמנתי גולף, קיבלתי קקטוס שתא המטען שלה היה קצת קטן לצרכי, אבל הסתדרתי אתה. חודשיים אח"כ, בצרפת, שוב ביקשתי גולף (כנראה שזה רכב מייצג בהרבה חברות), הפעם קיבלתי פיאט 500L, שלמרות מנוע הדיזל הצנום שלה (85 כ"ס) עשתה עבודה מצויינת בכבישי פרובאנס הצרים, מפותלים ותלולים, וגם לא חסר בה מקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial

, אם הבנתי נכון מהאתרים בחו"ל אז הם מציעים רק כיסוי CDW (שלא מבטל השתתפות עצמית), ואז הפער במחיר עם האתרים הישראליים שכן מציעים - מתקזז. תודה על ההמלצות, הטיול אכן אמור להיות בסגנון דומה.

dorsht, תודה על העצות. אנחנו מתכוונים לשהות בכפר נופש, לטייל ולחזור ביום האחרון לפרנקפורט. לגבי הרכב - אני לא מתכוון להתפרע בנסיעה, בכל זאת ילדות באוטו... מה שכן, שקלתי לפנק את עצמנו ברכב שלא יוצא לי לנהוג בו בארץ, דוגמת מרצדס C או BMW 3, מה שמייקר את הסיפור. ואני גם תוהה אם נצליח להכניס בו את כל המזוודות (מצידי, עד המלון נעמיס גם בתא הנוסעים).

פורסם

ביטול השתתפות עצמית קרוי Super CDW (וגם Super TP לכיסוי במקרה גניבה).

לפעמים אין ביטול אלא רק הקטנת ההשתתפות העצמית למינימום. צריך לבדוק פרטית בכל הצעה.

פורסם

אני יודע שיש חברות שנותנות כיסוי מלא,

אבל בשביל מה להסתבך?

תזמין את הרכב מראש כמוני, מאחת החברות הגדולות בארץ, לרוב המחיר עדיף וגם תקבל ביטול השתתפות עצמית.

בגרמניה זה כלל הכול, צמיגים, מראות וחלונות. (בSIXT לפחות) כך שיש ראש שקט.

מעבר לכך אני לא יודע כמה מזוודות אתם מתכננים לקחת, אבל בA6 סטיישן נכנסו בקושי רב 4 מזוודות. אולי שווה לקחת סדרה 3 סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא אוהב לייחצן את sixt הישראלית אבל בגלל ש sixt היא חברה גרמנית אז השכרה דרכם בגרמניה בדכ תהיה הכי זולה.

למעשה אני מתעב אותם אבל אם הייתי אתה הייתי משכיר מהם דרך הזכיין בארץ יש הנחות של 15 אחוז ויותר לכל מיני מועדונים (דיינרס , אמקס, נוסע מתמיד אלעל וכו ) ואתה יוצא בלי כאב ראש עם ביטוח ביטול (לא החזר , ביטול ) השתתפות עצמית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא מייחצן את SIXT ואין לי שום קשר אליהם, וכמו שאמרתי הזמנתי מהארץ לסניף רומניה והיה מזעזע (מי שמכיר את הסיפור מכיר, ואם מישהו מעוניין אצרף לכאן).

אבל מבדיקה עבור סוג הרכבים שחיפשנו כשטסתי עם המשפחה ועם החבר מהצבא, יצא יותר זול להזמין משלמה SIXT מאשר להזמין דרך האתר של SIXT העולמית או דרך SIXT גרמניה.

כמו שנאמר כאן היתרון העצום הוא ביטול השתתפות עצמית וכמו שציינתי הוא מלא (כולל שמשות וצמיגים) ולא החזר השתתפות שאומר שבמקרה של תאונה תצטרך לשלם ותקבל החזר.

פורסם (נערך)

סיקסט היא חברה גרמנית, הצי שלהם מרשים מאוד מכיוון שהם מנסים ליצור לעצמם בידול כחברה יוקרתית.

תכנס לאתר שלהם ובלשונית נוספת תכתוב "sixt promo code" יעלו לך כמה אופציות בגוגל, יש להם כרגע 30% הנחה על השכרה של שבוע.

אתה מוזמן לצרף תאריכים על מנת שאוכל לבדוק לך מחירים בצורה פרטנית, כרגע הרצתי בדיקה ל10 ימי השכרה בסוף חודש הבא ומרצדס C סטיישן או סדאן עולה פחות מ$50 ליום בשדה התעופה, כנ"ל לגבי הסדרה 3.

אם יש לך אמריקן אקספרס, במידה ואתה משלם על ההשכרה עם הכרטיס אז יש לך ביטוח.

Sent from my 6045O using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תוכן חדש...