Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שוקל לקנות רכב ומתלבט האם להשקיע ברכב חדש או לקנות יד 2.

לגבי רכב חדש אני חושב על השברולט ספארק החדשה מדגם +LT.

ראיתי את מבחני הדרך שלה ועשיתי נסיעת מבחן. עד כה הייתי מאוד מרוצה וגם המחיר הוא סביר.

רציתי לדעת מה דעתכם? האם מישהו מכיר את הרכב? ממליץ? לא ממליץ? מחירי חלקי חילוף?

האם עדיף רכב אחר? האם זה רכב שידוע שעושה בעיות ונכנס הרבה למוסך או לא? ובכלל את דעתכם.

תודה רבה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי במחיר שלו שווה להשקיע טיפה יותר בשביל האיביזה שעולה 83,אמנם תוספת של 5 אלף אבל אתה מקבל הרבה הרבה יותר.

כמו כן יש את הדאציה סטוופאי ב 75,מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר וזריזה יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי במחיר שלו שווה להשקיע טיפה יותר בשביל האיביזה שעולה 83,אמנם תוספת של 5 אלף אבל אתה מקבל הרבה הרבה יותר.

כמו כן יש את הדאציה סטוופאי ב 75,מרווחת יותר,תא מטען גדול יותר וזריזה יותר.

את הספארק יש כרגע במבצע סביב ה75-76 כך שזה יוצא פער לא קטן וגם זה אחרי שכבר מתחתי מעט את הגבול העליון :). בכל מקרה אני ארצה לקרוא על האיביזה, על איזה דגם אתה מדבר? ראיתי שיש כמה.

תודה רבה

פורסם

בהמשך לשאלה הראשונית שאני אשמח לקבל עוד מידע לגבי הספארק.

האם לדעתכם הi10 או הפיקנטו עדיפות? או לחילופין הסוזוקי סוויפט (יד 2 לא חדשה)?

תודה

פורסם

מציע לך לקרוא את המבחן שלי בפורום.

לדעתי בין המיני היא הכי טובה,היא זריזה יותר,איבזור טוב במיוחד ב LTZ לדעתי שווה להוסיף אם מדובר על תוספת של אלף שקל.

וגם חיסכונית יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל שם זאת רמת גימור lt הכי בסיסית.

פורסם

לפי מה שמוכרים ביד 2 אין ממש התרסקות,אי אפשר להשוות את הדגם החדש לישן.

פורסם

לגבי ההתרסקות אני גם חששתי. גם לפי המחירון ולא רק יד 2 נראה שיש התרסקות. אבל מכיוון שזה דגם חדש הבנתי שזה יכול להשתנות בשנים הקרובות. בכל מקרה אני לא מחליף רכב פעם ב3 שנים. זה הרכב הראשון שאני קונה ואני מתכנן להישאר איתו הרבה.

לגבי רמת הגימור אני רוצה ללכת על הLT+ אם אני מבין נכון ההבדלים מהLTZ הם בעיקר עיצוב יותר יפה, לד, גלגלים, פתיחה והנעה ללא מפתח. אז מבחינתי כרגע אני מעדיף לחסוך את הכסף על השידרוג הנוסף ומסתפק בשדרוג ל+. אני מפספס איזשהו הבדל מהותי אחר?

לגבי השאלה השנייה שלי אשמח גם לחוות דעת. האם לדעתכם עדיף לי ללכת על מכונית טובה יותר (איביזה, סוזוקי סוויפט) אבל יד 2?

תודה רבה

פורסם

אם הפער הכספי בין Lt+ לבין ה-LTZ הוא קטן, ואתה מתכנן להחזיק ברכב מס' שנים הגבוה מ-3,

הייתי ממליץ לרכוש את הגירסה המאובזרת, גם בשביל המכירה העתידית

וגם בשביל הפינוק היומיומי בזמן הבעלות.

פורסם

אם תצליח למצוא איביזה יד 2 מסוף 2015 אחרי מתיחת פנים במחיר טוב זאת אופציה טובה.

סך הכול אם אתה רוצה חדש ולא צריך תא מטען גדול הספארק תתאים בהחלט.

פורסם

לפי הפרסומים, הולך להיות שסוע מכירות בספטמבר בשברולט וראיתי שהמחירים אטרקטיביים, שווה לך לחכות אם אכן אתה מתכנן רכישה.

• תוכן חדש...