Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

אלו מבינכם שעשו ציפוי ננו והשתמשו בעבר Cquartz UK האם שמתם לב שהחומר נוזלי מאוד לעומת חומרים אחרים בשוק שהם יותר צמיגיים? האם זה אומר משהו לגבי איכות החומר? האם החומר פחות עמיד כי השכבה שמיישמים היא נוזלית יותר ודקה יותר?

כי חבר עשה לי הדגמה על דלת הדגמה שיש לו בעסק cquartz uk מול חומר שנקרא IGL נראה לי, נתן לי מפתח ושרטתי בשתי מקומות, מקום אחד היה מצופה cq והשני IGL, איפה שהיה cq הצבע נשרט בקלות ואיפה שהיה ה IGL נשרט רק הציפוי והצבע לא נפגע כלל! אני מבין שזו לא המטרה העיקרית של הציפוי לשמור מפני שריטות, אבל עדיין נחמד לדעת שיש לך עוד שכבה ששומרת לך על הצבע.

ייתכן כזה דבר???

חשוב להדגיש שבוודאות היה cq בצד אחד כי הבאתי את מה שנשאר לי ושמנו ביחד ככה שאין מצב שלא היה שם ציפוי.

כמו כן הפעלתי אותו כוח פחות או יותר בשני המקומות.

אז מה דעתכם על זה? כי חבר אומר שה CqUK זה חומר פשוט ויש את ה Cquartz finest שזה כבר חומר טוב ורציני שרק דיטיילרים מורשים יכולים לקנות אותו מקארפרו.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)

אני לא מכיר שום ציפוי שמגן מפני שריטות, איזה ציפוי הוא שם בצד שלא נשרט? מה השם המלא? אני יבדוק

דרך אגב גם ציפוי ניילון ppf הצלחתי לשרוט.. אומנם הוא מגן הרבה הרבה הרבה יותר טוב אבל גם הוא לא חסין משריטות חזקות.

*** מצאתי את החברה igl כמעט ואין שום ביקורת על המוצר וגם אם יש לא ראיתי שום תזכורת לחסינות משריטות, לפי דעתי החבר עשה איזה טריק קטן/ יותר שכבות בציפוי השני או לא יודע מה, לא חסר. לא מכיר שום ציפוי שמגן משריטות גם לא 9h ceramic עם 200 שכבות.

מה שכן יש לcarpro מוצר שנקרא immortal שזה לכה שמחלימה את עצמה ובעצם אחרי שנוצר סווירל או שריטה היא חוזרת למצבה המקורי, בכל מקרה היישום הוא אך ורק עם ציוד לצביעה מקצועי.. וזה הבעיה, כמו כן לא מצאתי גם על זה. יותר מידי ביקורת אולי עוד לא התחילו לשווק את זה בעולם.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

החומר CQUARTZ דווקא עמיד ונחשב מהטובים בשוק, יש לא מעט סוגים וכאלה יותר מתקדמים.

מה שראית נשרט זה כנראה הציפוי עצמו, אם תעבור עם מפתח על הציפוי ברור שהוא ישרט זה תפקידו ולהגן מעט על הצבע.

הציפוי זה שכבה קטנה מאוד סוג של מעין זכוכית על הצבע, כמובן שהיא נשרטת במקום הצבע המקורי אבל - זה לא חוסם מכות / שריטות חזקות מאוד אלא בעיקר לאבנים ופגעי דרך קטנים שבאים במגע עם הפרונט של הרכב במהירויות גבוהות בעיקר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...