Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 שנת 2015 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשמעו עשיתי היום נסיעת מבחן , באמת שאחלה אוטו , יש לו מספיק כח לכל נסיעה וסה"כ הוא בסדר גמור .

אבל התאכזבתי ממכם ומהזלזול שלכם באינטלגנציה של הלקוחות שלכם . אני קבעתי לעשות נסיעת מבחן על פיג'ו 208 אקטיב לא אקסס ובמקום זה מה קיבלתי ? 208 אקסס עם תוספת של מערכת מולטימדיה שגם היא בתשלום ככה ש70 אלף 900 זה אפילו בלי המערכת מולטימדיה הזאת שהיא רק חלק קטן ממה שיש באקטיב . כשבאתי לאולם שלכם גילתי שאתם גם לא מתכוונים לייבא את האקטיב כי זה לא משתלם לכם ואתם מוכרים רק את האקסס שזאת הגרסה העירומה ביותר של האוטו במחיר שהוא פי שלוש מאירופה ! ועוד בשביל מערכת מולטימדיה אני צריך להוסיף 3000 שקל ! עצבן אותי שבטלפון לא טרחתם להגיד את זה וטרחתם להציג את זה כאילו זאת גרסת האקטיב . אבל אתם צריכים להבין , יש היום אינטרנט וכל אחד יודע מה מגיע לו ומה לא . גרסת אקסס עם מערכת מולטימדיה שאלוהים יודע מאיפה השגתם אותה ובאיזה מחיר היא לא גרסת אקטיב . בגרסת האקטיב באים גם גלגלית קלים גם פנסי ערפל ופנסי לד , גם ארבעה חלונות חשמליים שזה דבר מתבקש שיהיה כסטנדרט באוטו שהוא שנת 2016 ! ביונדאי שלי שנת 2000 יש ארבע חלונות חשמליים אתם אמיתיים ? , הלאה בגרסת האקטיב יש מראות חשמליות , באיזה אוטו מודרני אין מראות חשמליות ?! בגרסת האקטיב יש מראות חשמליות ומתקפלות , יש שלט בהגה עצמו ולא כמו השלט החלקי שיש באקסס , יש חלונות מושחרים מאחורה ואולי פספסתי עוד כמה דברים . עכשיו אפילו שהורדתם את כל הדברים שציינתי וחסכתם ים כסף אפילו אז אתם רוצים עוד תוספת של מערכת מולטימדיה שהיא לא יותר מאייפד סיני . אל תעלבו ואני לא אומר את זה בקטע רע אבל אתם פשוט מאוד חיים בסרט , אתם חושבים שהלקוחות שלכם מטומטמים . אני על גרסת אקסס מוכן לשלם לכם 60 אלף שקל . וגם זה יותר מדי . אם באירופה מוכרים את האוטו הזה בשבע אלף יורו שזה פלוס מינוס 30 אלף שקל אתם קונים ממנו כמויות משיגים אותו במחיר ריצפה ומוכרים אותו ברווח ענק . אני בחיים לא אשלם לכם כזה סכום שאני מריח קומבינה כזאת . עכשיו על הטרייד אין , רציתי לעשות אצלכם טרייד אין , אבל מה גם פה אתם מנסים להתחכם , אתם גם רוצים 2500 שקל מאוטו שהמחירון שלו הוא 6900 ואתם פתאום מבטלים את ה"מבצע" שלכם ומעלים את המחיר של האוטו ל 78 אלף . באיזה סרט אתם חיים בדיוק ? זה כמו שאני אתן לכם את האוטו שלי בחינם . הזלזול שלכם באינטלגנציה שלי הוריד לי ממכם לגמרי . ההצעה שלי היא כזאת , אארגן קניה קבוצתית ממכם במחיר של 60 אלף כולל המערכת מולטימדיה , ארבע חלונות חשמליים ומראות חשמליות בשישים אלף ואני יכול לארגן אנשים או שיהיה לכם בהצלחה בלהגיע לראש טבלת המכירות . אתם חושבים שאנשים לא מריחים את הקומבינות האלה אבל אנשים יודעים הכל היום . תיהיו הוגנים , תיהיו פיירים ואנשים טובים ולא רק כאלה שמנסים להציג את זה ככאילו אתם באים לקראתנו כשבעצם אתם דופקים אותנו במחיר . זאת חזירות וזאת בטח לא הדרך להגיע לראש טבלת המכירות . תיהיו ישרים והכל ילך לכם כמו שצריך

עריכה אחרונה על ידי tsahiii
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

tsahiii - לא זילזלו באינטלגנציה שלך.

פשוט נראה שאתה סתם בחור נרגז,

נציגי היבואן בפורום באו לקראתך

במחיר וקבעו לך נסיעת מבחן.

קטלוג היבואן והמפרט מציינים - זאת הכלה.

מתאים לך תרכוש את הרכב,

לא מתאים - לא צריך להשתלך כפי שעשית זאת בפורום.

ממתי הלקוח יכול לקבוע ליבואן מה צריך להיות ברכב

ובאיזה מחיר צריך למכור אותו.

מה הקשר בין מחיר הרכב באירופה ולמחיר בישראל.

ההשתלחות שלך לא הוגנת כלל.

לסיכום בנוסח שלך -

תיהיה ישר והוגן והכל ילך לך כמו שצריך.

פורסם (נערך)
tsahiii - לא זילזלו באינטלגנציה שלך.

פשוט נראה שאתה סתם בחור נרגז,

נציגי היבואן בפורום באו לקראתך

במחיר וקבעו לך נסיעת מבחן.

קטלוג היבואן והמפרט מציינים - זאת הכלה.

מתאים לך תרכוש את הרכב,

לא מתאים - לא צריך להשתלך כפי שעשית זאת בפורום.

ממתי הלקוח יכול לקבוע ליבואן מה צריך להיות ברכב

ובאיזה מחיר צריך למכור אותו.

מה הקשר בין מחיר הרכב באירופה ולמחיר בישראל.

ההשתלחות שלך לא הוגנת כלל.

לסיכום בנוסח שלך -

תיהיה ישר והוגן והכל ילך לך כמו שצריך.

אף אחד לא השתלח סה"כ אומר את האמת . המחיר שלהם מופרך ביחס לאירופה בלי סיבה . ומזתאומרת מה הקשר בין המחיר של אירופה , זה אוטו אירופאי , קונים אותו מפיג'ו שהיא חברה אירופאית . אין שום סיבה שהמחיר יהיה פה פי שתיים ופי שלוש . וזה שהם קונים את האוטו בהכי זול שאפשר בלי שום תוספות ועדיין מוכרים אותו בפי שלוש זאת חזירות וזה בטח שלא מחיר הוגן זאת האמת . במחיר הזה ציפיתי לקבל את גרסת האקטיב לפחות ולא גרסה שהורידו ממנה כל דבר אפשרי כמעט . צריך לדעת לקבל ביקורת בונה לפעמים

עריכה אחרונה על ידי tsahiii
פורסם

על מה אתה מתעצבן?

אתה רוצה גם הנחה וגם טרייד אין במחיר מחירון על רכב ששוויו 6900 שקל? נו באמת!

זה לא יקרה. תמכור את הבונבוניירה שלך לבד ועם המזומן תזמין איזה אוטו שבא לך.

אין קשר בין המחיר של האוטו בצרפת לבין מחירו בישראל אחרי עלויות ההובלה והמיסוי.

אתה יכול להתווכח אם האיבזור מתאים או לא, אבל אם הוא זהה למה שהם רשמו באתר שלהם, הבעיה היא שלך שלא קראת קודם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תקרא מה שכתבתי ותבין על מה אני מתעצבן . בקצרה על זה שהם מציגים בטלפון דגם שהוא בתכלס גרסת אקסס כאקטיב המאובזר כשפועל אני מגלה שהם לא מתכוונים לייבא את גרסת האקטיב הידנית ומה שהם נתנו לי לנהוג עליו זאת גרסת אקסס עם מערכת מולטימדיה סהכ . לא אמרתי מחיר מחירון אבל לפחות שלא יעלו את המחיר של הרכב שהם מוכרים לי . זאת הזיה תסלח לי . כי מה יוצא פה בעצם ? יוצא שהם גם מעלים את המחיר גם מורידים 2500 שקל מהמחירון וגם נשארים עם האוטו . זה יוצא פחות כאילו נתתי להם את האוטו בחינם . אם זה לא זלזול אז אני לא יודע מה כן

פורסם

ועוד פעם אין סיבה שרכב יעלה פי שלוש בארץ במיוחד לא רכבים כמו הפיג'ו שהמיסוי עליהם נמוך בגלל הרמת בטיחות שלהם והרמת זיהום אוויר הנמוכה והעלות שלהם ליבואן . אין סיבה שזה יעלה פי שלוש . זה שזה מה שנהוג כאן לא אומר שאני צריך לקבל את זה ולא להתמקח .

פורסם

אתה מתעצבן כי רכב ההדגמה היה מרמת גימור נמוכה או כי זה מה שהם מוכרים ואין יותר אקטיב?

עניין תמחור הרכבים בארץ לא חדש ולובינסקי לא יוצאים דופן כאן.

פורסם (נערך)

לא מבין את העניין השוואת המחיר לחול,זה ידוע ולא רק בפיגו.

על רכב ששווה 6900 לא יתנו מחירון,מדובר על רכב ישן ולא אטרקטיבי.

נכון,האיבזור של האקסס אכן עירום,לדעתי תמכור לבד את הרכב שלך ותקנה ב 70 את האקטיב כפי שהוצע לך פה עי הנציג.

כמו שהנציג אמר לך יש בודדות ובמחיר 70 היא אחלה אופצה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
ועוד פעם אין סיבה שרכב יעלה פי שלוש בארץ במיוחד לא רכבים כמו הפיג'ו שהמיסוי עליהם נמוך בגלל הרמת בטיחות שלהם והרמת זיהום אוויר הנמוכה והעלות שלהם ליבואן . אין סיבה שזה יעלה פי שלוש . זה שזה מה שנהוג כאן לא אומר שאני צריך לקבל את זה ולא להתמקח .

הכי טוב לקפוץ לסוכניות של יבואנים אחרים לעשות כזה אקסל קטן עם השוואות מחירים בכל מיני קטגוריות ולהגיע לפתע למסקנה שהמצב אצלם לא רק שאינו אחר, אפילו מגלה תמחור מאוד נוח אצל לובינסקי. והטרוניה לגבי פי שלוש וכאלה היא ענין הרבה יותר עתיק מה 208 על גירסאותיה השונות ונוגעת למשהו שקוראים לו מיסוי. חוץ מזה הבנתי לפי דברי החברים מלובינסקי כאן בפורום שהם מציעים 1.2 אקטיב במחיר עליו דובר ( ראה פוסט מס. 5 כאן ), אני קצת מתקשה להאמין שהם ניסו למכור לך אקסס כאילו זו אקטיב, ששזו כמובן הונאה ואז הכעס שלך יותר מאשר מוצדק. האפשרות היותר מסתברת היא שההצעה כאן בעינה עומדת ( או עמדה ) ופשוט גירסת אקטיב לא היתה זמינה לנסיעת מבחן ומי שסיפק לך את האינפורמציה בסוכנות לא היה מודע לחילופי הכתובים כאן בפורום.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)
אם באירופה מוכרים את האוטו הזה בשבע אלף יורו שזה פלוס מינוס 30 אלף שקל...

לא הבנתי אותך.

אתר פיג׳ו הצרפתי- http://www.peugeot.fr/gamme/nos-vehicules.html. לעצלנים שביניכם:

55004845d19fed7c631e981e0a05c413.jpg

208 5 דלתות בגרסת הבסיס עולה שם החל מ-13.3K יורו, ושם זה מגיע עם מנוע ליטר ותיבה ידנית, משהו כמו השילוב שיש ב-108. תוסיף עוד תוספות שמוסיפים בארץ ומנוע 1.2, תגיע למשהו כמו 14K יורו (נניח, לא בדקתי).

ההצעה שנתנו פה, 71K שקלים חדשים, הם (נכון להיום, רביעי, 24.8) קצת מעל 16.5K יורו.

ההבדל לא כה גדול, וגם לא הבנתי מאיפה הבאת 7,000 יורו, אפילו 108 3 דלתות ידנית ולא מאובזרת לא עולה ככה. 30,000 גם לא עולה 208 ידנית משומשת.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם (נערך)

הסתקרנתי, נכנסתי לפז'ו אנגליה, שם אקסס ( כמו פה בהבדל של ידיות חיצונית בצבע הרכב, אבל חשמל במראות ובחלונות מאחור, נאדה, אין ) 1.2 ידנית, 68 כ"ס עולה 12365 פאונד, משהו מעל 61 אלף שקלים, או בלשונו של הפותח, "מריח הקומבינות", אלפיה מעל מה שהאוטו שווה לטעמו. אין ספק האנגלים פראיירים, יותר מזה אין להם כנראה בכלל אף לקומבינות, כי רואים שם לא מעט 208 כאלה.

תיקון קטנטן, קצת מאוחר אך מתבקש, המחיר הנ"ל באנגליה מתייחס לשלוש דלתות, לחמש צריך להוסיף משהו כמו 600 פאונד או 3000 ש"ח, מה שמביא את האקטיב שמוצע כאן למעלה למדרגה של מחיר קצת מטריד.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

tsahiii, אמרו שיש כמה יחידות אחרונות של אקטיב ידני ב-70,900. אם יש כאלה במלאי, ומתאים לך הרכב + האבזור, אז מה הבעיה?

פורסם

ולזה כיוונתי כשכתבתי שהמחיר המוצע כאן לגירסת האקטיב ע״י נציג היבואן ״מטריד״. אם האקסס באנגליה עדיין זולה בכמה לירות מהמחיר בחנויות כאן, דווקא האקטיב אצלנו תשאיר עודף.

פורסם

tsahiii, אמרו שיש כמה יחידות אחרונות של אקטיב ידני ב-70,900. אם יש כאלה במלאי, ומתאים לך הרכב + האבזור, אז מה הבעיה?

זהו שהם שיקרו , אין כמה יחידות כאלה הם מוכרים את גרסת האקסס במחיר הזה שזה אומר שהאוטו בא בלי כלוםםם כלוםםםם אפילו בלי חלונות חשמליים מאחורה ובלי מראות חשמליות שאלה דברים בסיסיים שיש במכוניות שמת 99 גם . על זה התעצבנתי שהם משחקים אותה כאילו הם עושים לך הנחה , חושבים שנולדתי אתמול . אם אתה רוצה רק תמערכת מולטימדיה שהיא בעצם לא יותר מאייפד סיני שאני בספק אם הוא עולה 500 שקל עליה הם רוצים 3000 שקל . אין לי מושג באיזה סרט הם חיים אבל אני בחיים לא הייתי קונה רכב שמאובזר בצורה כזאת עלובה במחיר כזה ובטח שלא עם ניסיונות כאלה לתחמן אותי . מה שאני ממליץ לכם ומה שאני הייתי עושה זה פשוט לקנות את הרכב המאובזר באמת בשנת 2014 2015 במחיר הרבה יותר זול ויותר משתלם .

• תוכן חדש...