Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ברשתוי טויוטה קורולה רובוטית, לפני שנתיים הוחלף לה קלאצ .

היתה תופעה לאשתי שפתאום באצע פקק הטורים היו גבוהים והגיר קפץ ל N והיא לא הצליחה להעביר הילוך

אפילו במצב ידני , היא התקשרה אליי ואמרתי לה תכבי את אוטו ותדליקי וזה הסתדר לה והמשיכה לנסוע.

מה זה יכול להיות?, האם צריך ללכת מהר למוסך? זה לא קרה לי אף פעם , יכול להיות מחשב גיר?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "כתוצאה מנהיגה לא נכונה" צריך להתחשב ברגשותיו של הגיר? אם יש לו מצב רוח טוב או לא? החתיכת POS הזה אמור להיות אוטומטי.כשאשתי נוסעת באוטו שלי (DSG) היא לא שמה לב בכלל שזה גיר שונה משלה (פלנטרי).

פורסם

אשתי עכשיו אומרת לי שזה קרה לה בנסיעה של 80 בערך , לא בפקק, פתאום עבר לה לנוטרל ולא רצה להעביר הילוך וגם הדליק איזה נורה מהבהבת בלוח השעונים, טוב מחר אלך למוסך ואבדוק מקווה שזה לא שוב קלאץ

פורסם
היי.

ברשתוי טויוטה קורולה רובוטית, לפני שנתיים הוחלף לה קלאצ .

היתה תופעה לאשתי שפתאום באצע פקק הטורים היו גבוהים והגיר קפץ ל N והיא לא הצליחה להעביר הילוך

אפילו במצב ידני , היא התקשרה אליי ואמרתי לה תכבי את אוטו ותדליקי וזה הסתדר לה והמשיכה לנסוע.

מה זה יכול להיות?, האם צריך ללכת מהר למוסך? זה לא קרה לי אף פעם , יכול להיות מחשב גיר?

כנראה שהקלאץ התחמם, מה שנועל את הגיר לניוטרל למשך עשר דקות- רבע שעה.

לא בטוח שיש בעיה בקלאץ.

פורסם

אם ככה זה חוצפה של חברה שככה מייצרים מכוניות , תחשוב אני בכביש 6 כביש מהיר , ופתאום באמצע נסיעה זה עובר לנויטרל ,סכנת נפשות. וממה שאני קורה זה קרה להרבה , לדעתי צריך לתבוע את טויוטה .

עכשיו בכלל ירד לי הביטחון מהאוטו הזה

פורסם

לא בטוח בכלל שזה קשור לקלאץ עצמו! נפוץ גם שהמנוע החשמלי משתבש, והוא נותן את אותה תופעה בדיוק

קח טיפ קטן ממני ,נפוץ בקרב מוסכים חאפרים ותפרנים ,לשים קלאץ עם קפיצים (שמתאים לגיר ידני רגיל) ולא עם מגנטים כמו שצריך בגיר הרובוטי ,שקשה לו עם הקפיצים ,ולכן הבלאי של הקלאץ הוא לפחות פי 2 וכמובן העברות לא הכי חלקות. וכל זה בשביל לחסוך 100 שקל בקנייה

לכן אם אכן הקלאץ גמור ,תקפיד שישימו לך מקורי

aisin עם 2 חורים (הם יודעים על מה מדובר) וכמובן עם מגנטים ולא קפיצים

בהצלחה

רמי

פורסם
לא בטוח בכלל שזה קשור לקלאץ עצמו! נפוץ גם שהמנוע החשמלי משתבש, והוא נותן את אותה תופעה בדיוק

קח טיפ קטן ממני ,נפוץ בקרב מוסכים חאפרים ותפרנים ,לשים קלאץ עם קפיצים (שמתאים לגיר ידני רגיל) ולא עם מגנטים כמו שצריך בגיר הרובוטי ,שקשה לו עם הקפיצים ,ולכן הבלאי של הקלאץ הוא לפחות פי 2 וכמובן העברות לא הכי חלקות. וכל זה בשביל לחסוך 100 שקל בקנייה

לכן אם אכן הקלאץ גמור ,תקפיד שישימו לך מקורי

aisin עם 2 חורים (הם יודעים על מה מדובר) וכמובן עם מגנטים ולא קפיצים

בהצלחה

רמי

מסכים בהחלט.

התיקון קלא'ץ שעשו לך כנראה חאפר.

פורסם
מה זה "כתוצאה מנהיגה לא נכונה" צריך להתחשב ברגשותיו של הגיר? אם יש לו מצב רוח טוב או לא? החתיכת POS הזה אמור להיות אוטומטי.כשאשתי נוסעת באוטו שלי (DSG) היא לא שמה לב בכלל שזה גיר שונה משלה (פלנטרי).

גם DSG בפקקים סובל ולא מגיב כמו שצריך בזמן הפקק ויוצר עומס על הגיר(מורגש מאוד בפקקים, הגיר מתחיל לזייף אחרי נסיעה ארוכה בפקק) ואצלי קיבלתי רכב מהחברה עם 37 אלף קילומטר ועם גיר רועד ומחליק שעבר תיקון כלשהוא(הליסינג לא מסר לי מה אבל בפועל הרעידות בזחילה נעלמו) - עשיתי מאז ההחלפה של המצמדים וכבר עשיתי על הרכב מאז 15 אלף ועדיין בין הילוך שלישי לשני בפקקים אני חוטף מידיי פעם מכות אחרי שהגיר התחמם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אחי הקלאץ הוחלף במוסך טויוטה מרכזי , עלה 4000 שקל בזמנו, אין מצב שזה חאפרי ככה לפחות אני חושב

סתם לידיעתך ,אתמול בצהריים החלפתי קלאץ לכזאת קורולה בדיוק ,שבעל הרכב החליף קלאץ לפני שנה וחצי ו50.000 קילומטר ,ולא הבין איך עוד פעם כבר הלך ,ולא הפסיק לקנטר

אמנם לא החליף במרכזי ,אבל במוסך מורשה מכובד ,ולהפתעתי הקלאץ שהיה מורכב היה זה שדיברתי עליו עם קפיצים ולא עם מגנטים ,ואכן הרפידה פשוט נאכלה בצורה מאד מהירה ,ואפ' השאירה המון חתיכות בתוך הבית של הקלאץ' בגיר

כמובן שהתקנתי לו קלאץ מתאים עם 2 חורים ומגנטים ,כולל לימוד מחשב ואיפוס

וראה זה פלא ,אחרי נסיעת מבחן הבן אדם חזר עם חיוך ,ואמר שמעולם לא זכור לו כאלה העברות חלקות בגיר

קח לתשומת ליבך

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...