Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה נעשה במקום?

ננסה לתפוס בחורות, רחמנא ליצלן?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אפרופו פוקימון, נסעתי לנמל לפני כמה ימים, שם אמורים להיות הפוקימונים הכי "נדירים"(לא נסעתי בשביל זה) ולא האמנתי כמה אנשים וגם נשים משחקים בזה. האמת, אולי אפשר למצוא שם זוגיות למשחקים במשחק :)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
יבוא זה לא באמת פתרון, כי חוץ מזה שזה נשמע מגעיל ושוביניסטי, זה גם לא כזה פרקטי.

איך אחד כמוך עדיין רווק?

בין הפותרים נכונה יוגרל מפגש עם מעריצה של אורן חזן

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

avk

שמעתי פעם על בחור שנסע ממרכז הארץ לחדרה כי אמרו לו שיש שם פיקאצ'ו.

ראיתי פעם מישהי שהתקרבה אלי בצורה נורא מוזרה. אני רואה אותה הולכת ממש לכיוון שלי (משהוא שלא קורה לי הרבה) ואז נעצרת כמטר וחצי ממני ובוהה בטלפון. אני אומר לה "פוקימון גו?" כי עונה לי "כן". אני שואל אותה "ואללה יש לך כבר פיקאצ'ו?" היא עונה לי "לא" וברחה. pickup master over 9000

oryo

בין הפותרות נכונה אני מגריל את עצמי.

מי זה אורן חזן? שווה לי לכוון לכיוון המעריצות שלו?

פורסם
avk

שמעתי פעם על בחור שנסע ממרכז הארץ לחדרה כי אמרו לו שיש שם פיקאצ'ו.

ראיתי פעם מישהי שהתקרבה אלי בצורה נורא מוזרה. אני רואה אותה הולכת ממש לכיוון שלי (משהוא שלא קורה לי הרבה) ואז נעצרת כמטר וחצי ממני ובוהה בטלפון. אני אומר לה "פוקימון גו?" כי עונה לי "כן". אני שואל אותה "ואללה יש לך כבר פיקאצ'ו?" היא עונה לי "לא" וברחה. pickup master over 9000

oryo

בין הפותרות נכונה אני מגריל את עצמי.

מי זה אורן חזן? שווה לי לכוון לכיוון המעריצות שלו?

very pickup skill much wow

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)
ואני מזייף מיקום בPokemon Go.

טוב, זה מסביר למה אני רווק.

כל טריק שניסיתי לזייף GPS הפוקימון עלה על זה, בגרסאות ראשונות היה אפשר לעשות כל מיני שטויות אבל עכשיו כבר לא, ואולי לא ניסיתי מספיק טוב

נ.ב.

יש לי פיקאצו, צריך למצוא לו שימוש בהקשר לטרד...

IMG_0623.jpg

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

קיים מוד Xposed בשם Dark Pokemon Go. כמובן - רלוונטי רק לאנדרואיד עם Root

לא פועל ע"ב Mock pocation ולכן לא נחסם. החיסרון הוא דיליי קטן מרגע הלחיצה ועד התנועה בפועל.

זה הפיקאצ'ו שלי (היו חמישה, מסרתי את החלשים יותר).

הג'ויסטיק שמופיע על המסך הוא חלק מהמוד.f2c47b4391f7f5a35aacb57ba241467c.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
זייפתי מיקום בטינדר לכול מיני מקומות סתם בשביל להשוות.

במסקבה קיבלתי איזה 50 מאטצ'ים ביום, למי שחושב על יבוא שינסה נראה לי יש סיכוי טוב שיצא מזה משהו

ניסיתי את הטריק הזה,

הטינדר דורש לבצע ולדציה על המיקום עם רשת הסלולר, אם אין התאמה הוא מסרב לעבוד. אם אין רשת סלולר זמינה, הוא מסרב לעבוד.

איך הצלחת לזייף מיקום??

יום טוב גם לך

פורסם

טוב שלא הגבת ב"בואי, יש לי פיקצ'ו שלא נגמרת"

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קראת מה שכתבתי?

לעשות FAKE לנתוני GPS זה לא האתגר..

תתחבר דרך WIFI.

לפחות לי זה עובד..

דרך אגב, עשיתי FAKE LOCATION לרוסיה, כמה דפדופים ימינה שמאלה ויצאתי.

כמה דקות אחר כך כבר הייתה לי התאמה, מתוך איזה 8-9 שעשיתי לייק.

They are trying to ban me...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...