Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכתב ששלחת הוא קצת תחכמוני.

אם האופנוע שלך שונה מהמופיע בתמונה

שלח מכתב נוסף, צרף אליו תמונה של האופנוע שלך ובקש שלאור זה יבוטל הדו"ח, שאם לא כן אתה הולך להישפט עליו, וכל ההוצאות יחולו עליהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק כמו שכתבתי

אתה רוצה להגיע לתוצאה מסויימת והיא ביטול הדו"ח

המכתב שכתבת לא שירת את המטרה, כי הוא היה מתריס ותוכיחו שזה אני.

זה בסדר ללכת בגישה הזו , אבל היא לא הובילה אותך לתוצאה המקווה

לעומת אם היית כותב מכתב שבו אתה מעיד שלא היית שם והנה גם צילום של האופנוע שלי שלא דומה לזה שבתמונה...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הוצאתי מהעבודה דוח שעות נוכחות של התאריך שרשמו את הדוח.

בדוח שעות מופיעה שסיימתי לעבוד בשעה מאוחרת יותר ממה שרשום בדוח.

זה יכול לעזור לי?

פורסם

אם הביטוח היה שמי ועל שמך בלבד כנהג מורשה יכול לסייע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה קשה

הביטוח רק על שמך ורק אתה מורשה לנהוג עליו, יחד עם זאת שהיית בעבודה באותו זמן , כדי להדוף את הטענה שאולי נתת לנהוג למישהו אחר, שהוא שנהג בגינה הציבורית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הוא {ישה} רשם לך שאם הביטוח רק על שמך אז תוציא אישור כזה, תצלם את האופנוע שלך אם מכרת אז תצלם אופנוע כמו שהיה לך, תוציא אישור מהעבודה שהיית בעבודה בזמן ביצוע העבירה, את כל זה תשלח לערעור עם מכתב שאתה רושם בו שאתה לא היית באזור בזמן ביצוע העבירה+ האופנוע שלך לא דומה לאופנוע שנמצא בתמונה+הביטוח על שמך בלבד+אם הם לא מבטלים את הדו"ח אתה הולך למשפט וההוצאות של זמן דלק או כל דבר אחר יהיה על חשבונם, תראה הודעות 31+38.

בהצלחה.

פורסם

מיכיוון שמכרתי את האופנוע לפני מס חודשים אין את הניירות שלו. לא רישיונות רכב לא ביטוח ולא שטר מכר.

האם אפשר בבקשה עזרה בניסוח נכון לערעור שאשלח בכתב?

תודה

פורסם

ביטוח ניתן לשחזר בקלות ע"י הגשת בקשה לחברת הביטוח. אבל אם אין לך תמונה של האופנוע היה שלך, חבל על הזמן. אם היה מדוב בקטנוע לעומת אופנוע ,אפשר היה להפיק משהו מהערעור. אגב, הצלום נעשה לפני שמכרת את האופנוע או אחרי?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם יש לך אישור מהעבודה שהיית באיזור אחר, לדעתי יחד עם העובדה שהמספר בלתי ניתן לזיהוי מהתמונה זה כבר קייס סביר (הטענה שלך היא כמובן שהפקח טעה בהקלדת המספר). כל פרט מוכח שאתה יכול להשיג על האופנוע שלך - דגם, צבע וכו׳ - יוסיף משקל לקייס שלך.

אם אין לך צילום של האופנוע שלך, נסה לאתר תמונה של אופנוע מאותו הדגם והצבע כדי להדגים שהוא שונה ויזואלית. אפילו הייתי עושה מאמץ ומתקשר לבעלים הנוכחי כדי להשיג צילום של הרשיון ושל האופנוע. אני הייתי מצטלם על האופנוע עם הקסדה שלך (בשאיפה שהיא שונה מזו שבתמונה) באותה זווית כמו בתמונה כדי להדגיש את ההבדלים.

אבל שוב, התמונה חייבת להיות מגובה בהוכחה ממשית לגבי הפרטים השונים בין האופנועים (מהרשיון, פוליסת הביטוח, או כל מסמך רשמי אחר).

פורסם

אני יצלצל לביטוח שישלחו לי לפקס את הביטוח הקודם.

הם לא ישאלו למה אני צריך וקשקשת?

יש לי תמונות של האופוע זה ממש לא בעיה

• תוכן חדש...