Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 - אחזקה מומלצת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים!

מישהו יכול לתת לי סדר פעולות של אחזקות שכדאי (ורצוי, וחסכוני) לעשות לבד?

למשל, החלפת שמן - כל כמה זמן ואיזה שמן אני צריך?

" מיים?

" נוזל שמשות?

כל כמה זמן צריך לנפח אוויר בגלגלים? האם לנפח להגדרות יצרן (31) או יותר?

וכל מה שעולה לראשכם, תודה!

פורסם

שמן ומסנן שמן כל 15 אלף ק"מ (אם הרכב ממש עובד קשה: באזור חם מאד, הרבה עליות, הרבה מאד נסיעות קצרות, עמוס, אתה נוסע איתו בסלד מטורף כל הזמן, אז מומלץ להחליף כל 10000). מינימום החלפה פעם בשנה גם אם לא עשית את הקילומטרז.

לא לחסוך בנושא השמן: רק סינטטי מלא ומחברה מוכרת. גם מסנן שמן, קנה מקורי/ מחברה מוכרת. ההפרשים בין השמן והמסנן הטובים לבין זבל לא קריטיים אם קונים לבד פעם בשנה או אפילו חצי שנה.

אני קניתי ב"צנטרל" ביצחק שדה 21 ת"א . יש עוד חנויות רציניות וזולות.

מים : אין יותר מים ברכבים מודרניים. יש נוזל קירור יעודי. ובעיקרון תבדוק מפלס פעם בחודש חודשיים אבל אין ממש צורך למלא כל עוד אין נזילה. מחליפים נוזל קירור רק אחרי 150 אלף ק"מ (ואז כל 60K).

לחץ אויר בצמיג תקין רשום לך על הקורה המרכזית בצד הנהג אם אני זוכר נכון. בכל אופן אני ממלא בד"כ קצת יותר לטובת חיסכון בדלק. (לפי המלצה על רכב "עמוס").

נוזל שמשות- הכי פשוט לפי מבצע שיש בתחנות דלק.

פורסם

נוזל שמשות ממלאים לפי הצורך - אם חסר, ממלאים. כדאי לבדוק כל שבועיים בזמן התדלוק.

לחץ אויר כדאי לבדוק כל שבועיים.

את כל השאר אני עושה במוסך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...