Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בעלות של 25-30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתרחבת (ילד רביעי) ואנחנו מחפשים רכב נוסף.

משיקולים שונים החלטנו להשאיר את הרכב הקיים (קורולה רובוטית 2008) ולקנות בנוסף אליו רכב נוסף. ככה כשכל המשפחה נוסעת יחד ניסע עם 2 הרכבים. עם אחד מבני הזוג צריך ליסוע עם הילדים הוא יוכל ליסוע בקורולה.

השיקולים ברכישת הרכב - בעיקרון שיהיה כמה שיותר זול בעלות הכוללת.

הכוונה היא שקלול של - דלק, תיקונים (פונקציה של אמינות), שוק (השפעה על המכירה העתידית, אם כי פחות משמעותי כשקונים רכב זול). לצורך העניין - רכב עם צריכת דלק סבירה (נניח קורולה 06/07) אך מאוד אמין עדיף על רכב שיצרוך 1/14 אבל מועד לתקלות.

צריכה שנתית משוערת תהיה כ-23,000 ברכב הראשון (עם צריכת דלק טובה יותר) וכ-12,000 ברכב השני.

אם נקנה רכב עם צריכה טובה יותר משל הנוכחי הוא יהיה הרכב הראשון ואם לא אז הוא יהיה הרכב השני.

בנוסף - רכב שיסחוב עליות לגולן, לכן נראה לי (תקנו אותי אם אני טועה) שפחות כדאי רכבים של 1 ליטר.

ו... שיהיה אוטומטי.

תודה רבה.

פורסם

משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
משפחתית או סופר מיני?

לא נעול על משוה מסויים. מה שיתן הכי הרבה בשקלול של קודם כל אמינות, אח"כ צריכת דלק נמוכה וכדאי שיוכל לסחוב היטב בעליות כי אני גר גרמת הגולן

פורסם

אני מבין שאתה נוסע הרבה מחוץ לעיר, ועם הרבה עליות.

במצב הזה כדאי לחפש משהו עם מנוע חזק, זה גם יהיה חסכוני.

אני אישית הייתי רוכש מזדה 3 מנוע 2L אבל אני מאמין שיהיו כאן עוד רעיונות..

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

אקסנט 2008 עם מנוע 1600 סמ"ק. יש מבחר גדול מאוד ברף התחתון של התקציב. רכב אמין וזול לתחזוקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הקפצתי את המודעת המכירה כי הבעלים בחופשה בחו"ל עוד כמה ימים.

צריכת דלק של מיצובישי 1800 תהיה 1:10 בנהיגה רגועה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...