Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש מקרר אמין עם קרוב ל 500 ליטר עדיפות למקפיא תחתון.

התקציב הוא 4500-5000. מחיפוש באינטרנט יש דגמים לא מוצלחים גם של חברות גדולות ומוכרות אז אני אשמח להמלצות שלכם.

פורסם

שלום,

האם יש הגבלה במידות ( גובה ורוחב )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם כעת בהתלבטות דומה.

ממה שאני מבין בטווח המחירים הזה יש את BEKO, ועם תקציב קצת יותר גדול אפשר לקנות LG שנחשבים כמאוד מוצלחים וחסכונים - החסרון העיקרי שלהם הוא היבואן (ברימאג - גם של LG וגם של בקו).

מותגים טובים אחרים בתקציב הם אמנה ושארפ. הבנתי שמסמסונג עדיף להתרחק.

אם מישהו יכול להוסיף מיניסין אישי - עד 6500 ש"ח

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לגבי גובה בדירה יש מקום ייעודי למקררים אבל רק עד 170 ס"מ. לפי הבנתי כיום המקררים 180 לפחות...

הרוחב הוא עד 88 ס"מ.

פורסם

המקררים beko עם מקפיא תחתון לא יקרים ומוצלחים מבחינת הסידור הפנימי. נפחים טובים, מידות חיצוניות לא מוגזמות לא בגובה ולא ברוחב, די שקטים ובעלי דירוג אנרגטי B או C.

לגבי האמינות עוד מוקדם לדבר - עוד לא עברו מספיק שנים מתחילת המכירה של הדגמים הרלוונטיים.

אצלי כבר שנתיים יש את המקרר שנמכר תחת מדבקה בלומברג ( זהה ל beko ) ואני מרוצה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סמסונג ושארפ.

תלך לזאפ ותעשה סינון מדוייק של המידות המקסימליות שאתה יכול להכניס מקרר, תהיה רשימת מקררים, תרשום אותם פה וגם אתה וגם מי שיעזור לך יהיו יותר מכוונים.

Miata ND2

פורסם

+1 לשארפ

חלוקה פנימית יחסית נוחה,

דירוג אנרגטי טוב

פעולה שקטה

אצלי כבר 5-6 שנים, עם 0 תקלות

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...