Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שתמיד חיבב איטלקיות נדירות ומגודלות עלתה בי התמיהה האם הקביעה הנחרצת של מוכר לנצ'יה קאפה 3000

שמצוטטת בכותרת היא דבר רהב חסר ביסוס או יש בזה אמת כלשהי?

לנוכח הצהרות נוספות של מפרסם המודעה , כגון "מושלמת. מזארטי במחיר סוזוקי ליאנה" (6,000 ש"ח) עולה בי פקפוק מסויים.

דעת האלפיסטים/מביני העניין?

ScreenShot_20160730142240.jpg

פורסם

כפי שכבר דיברנו אתה ואני בעבר, זה ממש תלוי במצב הספציפי של הרכב.

אני לא מאמין ברכבים נדירים וספורטיביים שמורים במחיר הזה.

לגבי האם הדגם טוב יותר מ-166, לא יודע, אני מניח שמכיוון שמדובר בסגמנט אחד מתחת ושלדה מוצלחת מאד לדעת מביני עניין, אולי זה יתרון.

אבל שוב, לדעתי אתה שם שישיה על העברת הבעלות ועוד 60 כדי להביא אותה לתפארת ואמינות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הפלטפורמה בבסיסה זהה.

העיצוב עניין של טעם. הקאפה יפה אבל טיפה אנונימית. לאלפא שלפני מתיחת הפנים יש אף לא משהו.

הדגם שלו הוא אחד הפחות נחשקים, דגמי הטורבו בראש שרשרת המזון.

המנוע זהה לזה שבאלפא, מכויל למעט פחות הספק.

הגיר האוטומטי בקאפה יותר אמין מזה של ה 166.

הקאפה יותר מרווחת, ה 166 משדרת יותר ספורטיביות.

מי עדיפה? מקווה שמתישהו שתיהן תהיינה בחניה שלי...

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לגבי האם הדגם טוב יותר מ-166, לא יודע, אני מניח שמכיוון שמדובר בסגמנט אחד מתחת ושלדה מוצלחת מאד לדעת מביני עניין, אולי זה יתרון.

למה סיגמנט מתחת?

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הקאפה לא אמורה היתה לעמוד עם ה-156? תמיד היא נראתה לי קטנה יותר מה-166...

נכון, לפי וויקיפדיה אתה צודק, שתיהן בסגמנט E.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בעוד שקודמותיהן, האלפא 164 והלנצ'יה תמא, נמכרו טוב יחסית, ה קאפה וה 166 היו כשלון מסחרי, ויחד עם כשלונן של מכוניות הסאלון הצרפתיות, סימנו את השליטה הכמעט מוחלטת של הגרמנים בפלח השוק של מכוניות הסאלון.

ולא נראה שמשהו הולך להשתנות בשנים הקרובות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

המקבילה של לנצ'יה ל 156 היתה הליברה - Lybra, שלא זכתה להגיע לארץ הקודש.

כמו במשפחות מסויימות כשיש אחות יפייפיה (156) ואחות לא (ליברה) להורים יש אתגר לא קטן.

image.jpegimage.jpg

עריכה אחרונה על ידי shais01

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הקאפה נוחה יותר ומרווחת יותר. היא גם די מהירה ומתנהגת לא רע.

מכל מקום, זולה לאחזקה היא לא והסיכוי שהיא מציאה ב-6000 ₪ קטן מהסיכוי שדאניקה פטריק תדפוק לי בדלת ותציע לי אימון נהיגה בשילוב לילה פרוע אחריו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

קאפות יפהיפיות מכל הדגמים נעות על כבישי ארצנו בעיקר בזכות מקצוענות של מוסך אחד מיוחד עם בעלים ממשוגעי הז'אנר. חבל ששנים ארוכות לא היו מוקדי ידע אמיתיים בארץ. וזה נכון למגוון דגמי לנציה ואלפא. לגבי הקאפות, היו לא מעט פרוייקטי שחזור. למיטב הידוע לי במצב תצוגה נמכרו בערך פי 5-6 ממה שהבחור במודעה הספציפית דורש. לכן אני מניח שמדובר ברכב מוזנח בלשון המעטה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי avizvi

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם
הקאפה נוחה יותר ומרווחת יותר. היא גם די מהירה ומתנהגת לא רע.

מכל מקום, זולה לאחזקה היא לא והסיכוי שהיא מציאה ב-6000 ₪ קטן מהסיכוי שדאניקה פטריק תדפוק לי בדלת ותציע לי אימון נהיגה בשילוב לילה פרוע אחריו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

קיבלת.

אימון נהיגה על הלנצ'יה ב6K והלילה הפרוע זה יישור הקו אחרי האימון.

הליברה הזו מסכנה. בטח יש לה אופי לא רע בככל, כי אחרי הכל אותו DNA, אבל בתור אחות טובה איך אפשר שלא לפרגן ל156?

DAMN.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הליברה החליפה את הדדרה(שבתורה החליפה את הפריזמה), שתומחרה במחוזותינו גבוה במיוחד ולכן בקושי מכרה.

בדומה לדור הקודם של האפסילון ולתזיס, היא לא יובאה, מאחר וסמל"ת ויתרה על לנצ'יה הרבה לפני שמרקיונה עשה זאת.

דדרה היתה לי במשפחה, את הליברה לא נהגתי, אבל לפחות במקרה של התזיס, ההפסד כולו שלנו. מכונית מ א ו ד מרשימה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

^^^^^

התזיס אולי מאוד מרשימה, לא נהגתי בה, אבל איך נאמר זאת בעדינות, כמו הליברה, גם היא קצת מאותגרת ויזואלית.

אין ספק שהדימיון המשפחתי פה בולט. ולא לטובה.

image.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...