Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 מודל 2008 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי מחפש רכב זול, לנסיעה יומית של 50 ק"מ בערך ומצאנו 206 ידנית, מודל 2008.

הרכב נראה די טוב, קצת מכות חנייה, מבפנים גם די שמור.

אך קצת מטריד אותי שהרכב גמע 175K ק"מ.

מחיפוש בפרומים וחוות דעת ראיתי שהמנועים מתחילים להתקלקל ולפעמים אף לדרוש החלפת מנוע סביב ה 200K ק"מ.

מה אומרים, האם נכון? האם להמשיך לחפש רכב עם פחות ק"מ?

פורסם

אני חושב שיש איזה נזילה במנועים האלה שצריך לסדר בסביבות הקילומטראז הזה,אולי פחות.

חוץ מזה מדובר במנוע מעולה.

גם אני חושב שזה קצת הרבה ביחס לשנתון,יש המון רכבים כאלה בשוק אז אתה יכול להמשיך הלאה. חוץ מזה שתדע להמשך החיפושים שמה שמשנה זה היסטוריית הטיפולים והמצב המכני של הרכב. רק לאחר מכן מכות החניה או מצב הפנים והקילומטראז.

רכב שנסע 100000 ולא טופל כמו שצריך יהיה במצב גרוע הרבה יותר מרכב שנסע 200000 וטופל כמו שצריך.על זה אתה צריך להסתכל כשאתה מחפש רכב,במיוחד צרפתיות שרגישות להזנחה.

Miata ND2

פורסם

אכן הק"מ גבוהה אך בהתאם גם המחיר, סביב ה - 12K ש"ח.

לגבי הדגם והשנתון, מדובר על שנתון 2008, כך שזה אמור להיות 206, ולא 206+.

Or05230 - הזכיר פה נזילה, על איזה נזילה בדיוק מדובר, שמן? מים? כיצד ניתן לבדוק זאת ללא פתיחת מנוע?

פורסם

2008 הייתה השנה האחרונה של שיווק פיז'ו 206 בארץ, באותה תקופה (עוד מ 2007) כבר נמכרה פיז'ו 207 במקביל.

האם מדובר במנוע 1.4 או 1.6?

קילומטרז' בפני עצמו לא מהווה בעיה כל עוד הרכב טופל באופן סדיר השמנים ובנוזלים הנכונים.

בצבא ראיתי פיז'ו 205 עם מנוע 1.4 כמו של 206 עם 300-400 אלף ק"מ. המכוניות האלו עבדו מאוד קשה אבל טופלו בצורה מוסדרת במוסכי פיז'ו. הצבא מאוד הקפיד על כך.

גם מנוע 1600 יכול להגיע לק"מ גבוה מאוד, נזילות שמן יכולות להתפתח מכמה מקומות, אך הנזילות האלו הן יותר פונקציה של זמן ופחות של ק"מ.

מנוע לא מטופל גם ל 170 אלף לא יגיע.

אם יש לרכב הסטוריית טיפולים מסודרת מיום עליה לכביש, לא הייתי פוסל רק בגלל ק"מ. לבדוק כרגיל מצב מערכת קירור, קלאץ', תקינות חימום ומיזוג, שילוב הילוכים ללא חריקות, לבדוק שאין נורות תקלה של מערכות שונות דולקות בלוח שעונים.

נוסף על כך לא לוותר על בדיקה במוסך מקצועי.

• תוכן חדש...