Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לייבא מערכת פליטה Full System ל DVX400 שלי.

אני מנסה להבין את כל נושא התקינה ולא כל כך מצליח.

איזה תקנים צריך בשביל מערכת פליטה? איך זה נקרא באנגלית? ראיתי מערכת של DMC ושל YOSHIMURA ובשתי האתרים שלהם לא הצלחתי למצוא תקן של המוצר.

אשמח לעזרה והכוונה.

פורסם

קודם כל, כל מערכת פליטה שתייבא חייבת להיות חדשה. אין כזה דבר משומש אלא אם כן מדובר ברכב אספנות.

דבר שני, על המערכת צריך להיות מוטבע האות E או CE או צריך להיות כתוב שזה לשימוש בכביש. אל תייבא מערכת פליטה שהיצרן לא מצהיר עליה מראש שהיא מיועדת לשימוש בכביש כי במידה והחבילה שלך תיעצר (סמוך על מרפי שהיא תיעצר) אתה תצטרך לספק מסמכים בהם היצרן או המוכר מצהיר בשמו ובשם היצרן שהמערכת הזאת מיועדת לשימוש בכביש כלומר לא במסלול סגורים.

על אגזוזים של יושימורה רשום בפירוש על הקופסה "NOT FOR ROAD USE". באתר שלהם כאשר הם מראים כלי כלשהוא עם האגזוז הוא תמיד מופיע בלי מראות וינקרים וכיוצא בזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...