Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

500 פרנק לחודש? יש שכר כזה בשוויץ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבדתי בעבודה כזו גם, מ8 עד 11 וחצי 12 יש עבודה, ואז עד 5 יושבים, משעמם ברמות שאם עובר כדור זרדים כמו במערבונים אנחנו מוחאים לו כפיים, החזקתי בדיוק 3 חודשים.

מעדיף לעבוד קשה מאשר לשבת שעות בשיעמום אחד גדול.

פורסם

בגירה העבודה היתה בדאור, לנקות את הקופסאות שמחלקים בהם חבילות ומכתבים, היו צריכים עובדים לתקופת חג המולד וראש השנה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם תמצא עוד עבודה שאתה יכול לעשות מהאינטרנט או שאתה יכול לקחת אותה פיזית למשרד זה יהיה השילוב המושלם, למה לוותר על משכורת של 9 שעות ביום אם אפשר גם וגם :lol:

זה מזכיר לי את התקופה של הצבא, בתור מתכנת, בצבא כמובן לא עושים הרבה, ולקוחות בחוץ שהיו צריכים אתרי אינטרנט היו בשפע :wink:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אדם מסוגל לחיות בשוויץ מ 500 פרנק?

זה נשמע לי שכר מינימום לשבוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מישהו אצלינו מוכר בEBAY כל מיני מזכרות ודברים כאלה, די ממלא לו את היום מסביב לשעתיים-שלוש של העבודה.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

בנתיים אני משקיע מרצי בקריאה והשתתפות בפורומים בנושאי משכנתא/נדל"ן וכד'. במקביל התחלתי לקרוא 'הסולידית' - השלב הבא יהיה, בתקווה שעד אז ימצאו לי מעש ולא נצטרך, לימוד תיווך נדל"ן (לא כי זה משוש חיי - אבל התפתחות אישית ועוד אופציה לרגע מת בקריירה זה תמיד טוב).

אפשר לינק לפורומים בנושא נדל"ן?

אגב, אם הנך מעוניין בידע מעמיק בנדל"ן, אשדך אותך לאחד מהעובדים שלי, שישמח לעזור לך,

וכמובן שגם אני אשמח לעזור :-)

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
500 פרנק לחודש? יש שכר כזה בשוויץ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אין להם שכר מינימום, אז תיאורטית אפשר גם לעבוד בחינם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...