Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות

יש לי בעיה, אני מיואש, אני מיואש מלא לעשות כלום ופשוט לחמם את הכסא, אני מיואש מלראות את עצמי מתבזבז, אני מיואש ממלחמות אשר לא תורמות לי לעתיד המקצועי , אני מיואש מלקום בבוקר ולהגיע לעבודה שאני לא רואה את עצמי ממשיך בה.

קצת רקע על מה שאני עושה ולמה אני מיואש:

אני נמצא כשנה וחודש בחברה ובתפקיד, התפקיד שלי אחראי (מנהל) על כל מוצרי החלב של החברה שאני עובד בה פלוס הסניפים, פלוס סידור הזמנות ושינוי פריטים (קודים כמויות, מחירי קניה ועוד) בSAP ובWAMAS, ויעול של מחסן קירור מוצרי החלב.

הכל טוב ויפה, רק שהעבודה הזאת לוקחת לי בדיוק 3 שעות עבודה, ולאחר מכן כל היום פנוי לי ללא לעשות כלום, לא משנה כמה עבודה אני מחפש, מייצר טבלאות, מראה היכן מתבזבז הכסף, מביא רעיונות להתייעלות במחלקות אחרות התשובה שאני מקבל מהבוס שלי, שזה לא התפקיד שלי, והם לא צריכים אותי בשביל זה (לא איכפת להם שלמדתי ניהול לוגיסטי פלוס ניהול פרוייקטים).

שתבינו אני מגיע ב7 וחצי לעבודה, ואת העבודה אני מסיים כבר ב9וחצי 10, ואז אני פשוט צריך להמתין עד 17:00, ואז לזוז הביתה, פעמיים בשבוע אני יוצא ב14:30 הביתה רק בגלל שאין לי מה לעשות, ויום שישי פעם בחודש אני נשאר עד חמש בשביל לסגור פינות של חיובים ורישומים של סוף החודש.

את הבוסים בכלל לא מעניין, כל עוד אני עושה את העבודה שלי (והצלחתי לחסוך ולייעל את המחסן) הם מרוצים,

השכר? 20 אחוז מעל הממוצע במשק.

אז אמרתי לעצמי, טוב גם ככה אני לא עושה כלום,אז נלמד משהו, אבל בלי נסיון הלימודים לא שווים יותר מדי (strategic buyer), והאפשרות להתקדם או לנצל את הלימודים בחברה הנ"ל שואפים לאפס.

את העבודה הקודמת שלי אהבתי, הרווחתי פחות, אבל אהבתי את העבודה, הלחץ בעבודה, עבודה מול ספקים מחו"ל (היתי עובד ישר עם הstrategic buyer אצלנו בחברה), אני זה שנותן את הטון, צריך לכתוב שורות בSAP, אני יושב עם המתכנת ובונים את מה שאני צריך, לזה אני מתגעגע.

לקום ולעזוב אני לא יכול, יש אישה וילדה, ובית, לחפש עבודה חדשה? אני כבר עושה את זה, אבל היאוש ליפול על אותה עבודה מתסכל ומפחיד, אז נכון אפשר לעשות עוד הכנסת עבודה מצילומי חתונות וילדים, אבל זאת לא המטרה שלי.

מה אתם אומרים? פשוט לעזוב?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שזכור לי, אתה מתגורר בחו"ל, הלא כן?

מניסיוני ומניסיון של אחרים, שעות מתות בעבודה זה הזמן הכי טוב שלך להתפתח לאפיקים ולתחומי עניין חדשים, גם אישית וגם מקצועית, בלי להיות נתון ללחצים כלכליים.

בדוק תחומי עניין חדשים שקשורים לתחום עבודתך או לתחום אחר שמעניין אותך ותזרום.

אני ממליץ בחום.

לדעתי, לחץ בעבודה הוא לא הכרח לחיים טובים.

פורסם

לפי איזה משק אתה מרויח 20% יותר בהנחה שאתה תושב חוץ? המשק פה או המשק שם

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכל עיניין של אופי,

אני אוהב את האקשן אצלי בעבודה את הדינמיות וזה לדעתי מנצח את העומס שאפשר לחוות בקלות מפעם לפעם,

וגם אני הייתי משתגע מלעבוד בקצב שאתה מדבר עליו.

תסרוק את השוק קצת בשקט - תקרא מודעות תחפש בעיתון תראה אם תמצא משהו אחר אם כן תנסה להגיע לראיון התעניינות ראשוני ואם זה נראה מתאים - תתפטר מהקיימת ותעבור לחדשה, אם יהיה עוד אחת משעממת? אז אתה באותו מקום..הפחד הוא באמת שאתה יכול למצוא את עצמך בחוץ מהמקום החדש(כי זה לא יסתדר) וזה סיכון שאתה צריך לקחת בחשבון, כמה אנשים כמוך מחפשים בשוק? האם השוק ער? האם יש חברה מסויימת שאתה רואה "הישג" להגיע אליה ולעסוק בה בתחום שלך?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תחזור לישראל. תעבוד פה בעבודה עם אפס הגשמה עצמית, בוס נצלן שיפיל עליך עבודה גם שלך וגם של זה וההוא, תרוויח פחות מהממוצע במשק, תתקשה לסגור את החודש, ותחזור הביתה סחוט מעייפות אחרי עוד יום של עבודה סיזיפית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במידה ומבחינת המשכורת והתנאים הנלווים הכל בסדר.

השאר בעבודה, ומצא נושאים מעניינים נוספים, לימודים ותחביבים.

(יש גם תסכול בעבודה שלא נגמרת בלי רגע פנוי, ובשכר מוגבל)

ובמידה ואתה נשאר בעבודה - אל תהיה נג' - הצע רעיונות, אבל בכייף ותן לתרבות הניהול זמן.

דברים הנראים לך קטנים וקלים ליישום, יש מקומות אשר עבורם זו מהפכה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

~

כפי שנאמר לעיל: תמצא משהו שאתה אוהב ומתעניין בו (חוץ מצילום), נצל את השעות הפנויות כדי להתמקצע, ואולי עם הזמן תהפוך את זה לעיסוק צדדי/עיקרי.

אישית הייתי ממליץ ללמוד תכנות או מקצוע IT משיק, אפילו ברמה בסיסית. יש אתרים כמו Code Academy או ITProTV שמאפשרים לימוד אונליין בקצב שלך ויכולים להביא תוצאות מעולות. בינתיים זה יתן לך משהו לעשות, ובהמשך אולי יביא אותך למקומות מעניינים, לך תדע.

פורסם

אני הייתי מסתכל על זה מכיוון אחר לגמרי.. כפי שהבנתי אתה די מומחה בניהול מלאים וטוב באופן כללי בקניינות ואקסל.. אז ידע כלכלי יש לך וידע בניהול מלאי יש לך גם. עכשיו נותרת שאלת הזמן.. ויש לך הרבה ממנו מסתבר. כסף? במילא אתה מוכן לחזור אחורה מבחינת התנאים, נכון? יופי.. למה שלא תנצל את הלימון הזה ותייצר ממנו אחלה של לימונדה? תתחיל לסחור באמזון! אדם עם יכולות כמו שלך+זמן+ כסף, הצלחה ודאית. אל תשכח לצ'פר אותי קצת כשתעלה על הגל

פורסם

2 הסנטים שלי:

סבתא שלי הייתה אומרת "פאר דריי נישט די קופף"!!!

ל"הגשמה עצמית" מגיעים בתחביבים, במשפחה, באהבות.

העבודה זה סתם אמצעי להשיג כסף בכדי לממן את אותן "הגשמות עצמיות".

תגיד תודה שאתה מרוויח הרבה ולא צריך לעבוד הרבה בשביל זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצא לך תחביב תורם לעסוק בו בשעות המתות בעבודה.

מן הסתם לנגן על גיטרה חשמלית באמצע המשרד זו לא ממש אופציה, אז משהו קצת פחות בולט.

אני מתפלל למצוא את עצמי עוד מספר שנים במצב שלך. בעולם שבו כולם בוכים על מחסור בזמן אתה מתלונן על יותר מדי ממנו.

אל תיקח את זה כהתרסה- זה פשוט שיש אינספור דרכים להפיק תועלת אדירה מהמצב הזה, מספיק שתחשוב על אחת.

פורסם

רק יכול להוסיף, שהייתי בסיטואציה שלך,( לא בכזו הגזמה, אבל העבודה כבר לא אתגרה אותי בשום צורה) והודעתי על עזיבה.

עדיין לא סגור הכל אז לא יכול לפרט.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

טוב אני מבין שאף אחד כאן לא מגלה יוזמה אז אני אהיה הראשון להדביק את הMEME המתבקש:

First-World-Problems.jpg

:)

(תקדיש את הזמן הפנוי להתפתחות עצמית, בין אם בתחום העבודה ובין אם בתחום אחר שאתה רואה עצמך עוסק בו בעתיד)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מוכן להתחלף איתך.כל היום עובד ,לא מספיק כלום ואף אחד לא מרוצה.בא לי לנוח חצי יום.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...