Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מאוטו דיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטודיל הם הטרייד אין הרשמי של צ׳מפיון מוטורס ושל סמל״ת ומוכרים גם רכבים אחרים שלא שייכים לקבוצה, ובאופן כללי הם בסדר, אבל לא לוותר על בדיקה מקיפה משלך (חשוב מאוד). אני כבר כמעט נפלתי איתם בעבר עם פולו בת פחות משנה שהוחלף לה מגדש טורבו ודברים נוספים, מה שלא טרחו להגיד לי וגיליתי לבד לפני הקניה.

פורסם
אוטודיל הם הטרייד אין הרשמי של צ׳מפיון מוטורס ושל סמל״ת ומוכרים גם רכבים אחרים שלא שייכים לקבוצה, ובאופן כללי הם בסדר, אבל לא לוותר על בדיקה מקיפה משלך (חשוב מאוד). אני כבר כמעט נפלתי איתם בעבר עם פולו בת פחות משנה שהוחלף לה מגדש טורבו ודברים נוספים, מה שלא טרחו להגיד לי וגיליתי לבד לפני הקניה.

תודה אחי

פורסם
רציתי לדעת אם אוטו דיל היא חברה אמינה

אוטו דיל היא אכן חברת הטרייד-אין הרשמית של היבואן צ׳מפיון מוטורס עם זאת לא הייתי ממהר להכנס למגרשים למיניהם גם אם הם רשמיים של היבואן, מגרשים בדרך כלל נוטים להיות פחות אמינים ואני באופן אישי אכלתי אותה פעם אחת עם מגרש, ממליץ לך לחפש רכב מאדם פרטי וגם אז לעשות בדיקה מקיפה לרכב.

פורסם

ככלל אצבע מגרשים רשמיים של חברות הם לרוב אמינות יותר מסוחרים/מגרשים מפוקפקים, אבל אני עדיין מעדיף קנייה מפרטי עם היסטורית טיפולים מסודרת.

פורסם

אם תעשה עליהם חיפוש בפורום, תגלה שיש כאלה שלא היו מרוצים בכלל וכאלה שניו מרוצים מאוד.

כמו צמיד, תיצמד לכללי הרכישה שמומלצים כאן בפורום, וביניהם בדיקה מטעמך, בנוסף למה שמציגים

לך בבדיקה שלהם.

אני באופן אישי בין המרוצים, רכשתי מהם בעבר רכב שהיה מבין השמורים שהיו לי.

• תוכן חדש...