Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מוצא מידע באינטרנט.

האם הגיוני שהחלפת 2 פילטרי מזגן לא מקוריים כולל עבודה יעלה 200₪ או שזה יקיר מידי?

והאם יש הבדל בין פילטר אוויר לפילטר מזגן?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזה המחירים האלה לפילטר מזגן?! החלפה של עשר דקות מחיר מקורי ראיתי משהו כמו 100 שקל תחלופי 40-50,זה לא פילטר כ"כ חשוב לכן גם תחלופי זיני יתאים. שבוע שעבר החלפתי למאזדה 3 שלי, עבודה של 10 דקות(תהליך החלפה זהה, יש מצב שגם הפילטר) וקניתי מחנות חלפים בטבריה, אצלי פילטר החלופי עלה 45 שקל(בא בחבילה של 2 יחידות, עליון+תחתון)

פורסם

הפילטר ה "לא כל כך חשוב" הזה זה המחסום היחידי בין הריאות שלך לזבל על הכביש. מה גם שמשפיע על פעילות המזגן.

לא מבין את הדאגה היתרה למנוע מול הדאגה לעצמך ושל החשובים לך.

עוד 50 שקל על מקורי או חליפי תואם מקורי פעם בשנה - שנתיים זה העניין?

פעם ראית מאייד לאחר שפילטר סיני נקרע, או מדחס שהלך כי פילטר נסתם מוקדם מדי?

הזול עולה ביוקר

פורסם

פעם ראית מאייד לאחר שפילטר סיני נקרע, או מדחס שהלך כי פילטר נסתם מוקדם מדי?

מה הקשר בין פילטר סתום למדחס שהלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אין שום קשר.

אבל גם לי לא מובנת ההמלצה שרואים הרבה פה להשתמש בפילטר תא נוסעים תחליפי זול.

כשמדובר בפילטרים למנוע, כולם פה אחד מסכימים שצריך מקורי או OEM. אבל פילטר תא נוסעים "שים סיני זול".

מנוע צריך לנשום אוויר מסונן הייטב אבל נהג באוטו לא צריך? מדוע?

פורסם

מנוע צריך לנשום אוויר מסונן הייטב אבל נהג באוטו לא צריך? מדוע?

מדוע ? כי ההמלצות הם של חובבנים שאינם מבינים מה ההבדל בין פילטר פחם פעיל לפילטר פשוט או לעולם לא ראו במו עיניהם פילטר מזגן פשוט מתפרק וחלקיקים נפלטים מפתחי האיוורור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...