Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אתה יכול להוסיף פילטר מסנן פחם פעיל אשר יעילות הסינון של טובה יותר ממסנן רגיל דבר שמפחית את כמות המזהמים הנכנסים לרכב ולריאות שלך.

תבדוק באתר של MANN פילטר האם קיים פילטר מתאים לרכבך.

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן יש רכבים שהמסנן המקורי שלהם אינו כולל פחם פעיל ו בAM יש יצרנים שנותנים אלטרנטיבה כזו ללקוח.

אם הרכב שלך הוא שנת 2007 ועד יוני 2015 יכול להיות שזה המק"ט OEM של המסנן מזגן שלך.

D651-61-J6X

או

D651-61-J6X9A

מסנן פחם פעיל רגיל (איכותי) נותן יתרונות נוספים על מסנן מזגן פולן רגיל כגון:

1. ספיחת גזים רעילים ( O3 , SO2, soot,Nox, toluene, benzen ) והקטנת הכניסה שלהם לקבינה.

2. מניעה של גדילת בקטריות ועובשים וע"י כך מניעה של ריחות לא נעימים.

ישנם מסנני מזגן פולן הנקראים PM 2.5. מסננים שמוגדרים כ PM 2.5 מסננים ביעילות גבוהה מאוד חלקיקים מיקרוניים וחלקיקים תת מיקרוניים ביעילות גבוהה ממסנני פולן רגילים וביעילות גבוהה ממסנני פחם פעיל רגילים, אך אינם כוללים את היתרונות של מסנני פחם פעיל שרשמתי מעלה.

לבעל הרכב אין יכולת לדעת איזה מסנן פולן יש לו ברכב - האם זה PM 2.5 או לא. לרוב זה לא. (רק בדגמים יותר יוקרתיים).

ישנם רכבים שמגיעים עם מסננים הכוללים פחם פעיל רגיל וכאלה שגם מסננים ברמה של PM 2.5 ולרוב יש להם עוד שכבה אחת לפחות של מדיה מעל השכבה ששומרת על מבנה הקיפולים והפחם הפעיל. ישנם מסננים עוד יותר מתוחכמים שהם MULTILAYER ויש להם שכבה ייעודית לכל סוג סינון כמו מסנני MANN FRECIOUS PLUS שהם ללא ספק מובילים בתחום מבחינה טכנולוגית. חלק מהמסננים בשוק מטופלים בהתזה ע"י חומר מיוחד המונע גדילת עובשים וחיידקים כדי למנוע ריחות לא נעימים.

לרכב שלך, במידה והשנתון המדובר הוא 2007 והלאה (עד יוני 2015), יש מסנן פחם פעיל בשוק ה AM מיוצר ע"י CORTECO - מק"ט CC1378/80001743

ב MANN אין מסנן פחם לדגם שלך:

https://catalog.mann-filter.com/EU/eng/catalog/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Cabin%20Filter/CU%2023%20001-2

תוכל לקנות לבד את המקורי או תחליפי ולהתקין לפי הוראות ההתקנה שיש בקישור. מקורי אפשר להשיג ב 21 אירו באינטרנט.

הזול עולה ביוקר

פורסם

כל הכבוד על הנושא!.

בזכותכם הלכתי לבדוק את הפילטר מזגן ברכב שלי(אודי A1 2015) .

את האמת שהרגשתי לאחרונה ירידה בכוח של המזגן אבל יחסתי את זה לחום העולה, למרבה ההפתעה הפילטר היה מלא בעלים , ניקיתי אותו בנתיים בלחץ אויר ועכשיו אני מחפש לו יורש.

מבחינת עלויות באופן מוזר בצמפיון רוצים,תקשיבו טוב, 237 שח על סנן פולין(גם זה בזכותכם הבנתי מה זה אומר) בלי עבודה!,למרות שעבודה במקרה הכי גרוע תקח 9 שניות אצלי באוטו.

בדקתי באייבי וסנן מקורי יעלה לי 100 שח מאנגליה ,מה שקצת מפחיד אותי מאחר שמחיר המישלוח הוא פי 3 מעלות הסנן,ולא רק אצל מוכר אחד.

השאלה היא האם ללכת על זה או האם יש לכם חנות מומלצת לקניית חלפים מקוריים.

בנוסף בשורה התחתונה האם עדיף את הMANN עם הסנן פחם,או אפילו לרכב שלי קיים עוד סנן שלהם עם שיכבה נגד עובש,ומהיכן קונים כי לא ממש מצאתי אותם באייבי.

תודה מראש!

דרך אגב לפני חצי שנה התחיל לי קצת ריח רע מהמזגן ובמקום לבדוק את הפילטר קניתי את הרימון הזה של מולי.. חבל שלא ידעתי אז,זה עלה במחיר של סנן ובטוח לא תרם לכלום חוץ מלנטרל את הריח של הסנן

פורסם

לא מסנן פולין אלא מסנן Pollen קרי מסנן אבקנים. אצלך ברכב קיים מסנן פחם פעיל ואכן מחירו יקר. גם מסנן תוצרת MANN לא זול בהרבה בארץ.

בדוק את המחיר אצל אבי חלקי חילוף ברחובות או אצל הייבואן של MANN (במידה ויסכים למכור לך) קומט את פרוגרס בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התשובה המהירה!.

דיברתי עם אבי חלקי חילוף ואין להם את המסננים ברמה הגבוהה,זה רק להזמין ולכן הוא גם לא יכול להגיד לי מחיר.

בכל מקרה נשמעים אחלה אנשים אני אקפוץ אליהם לשמן רכב, את המסננים הזמנתי בסוף מסוכן מאנגליה ככה כבר הזמנתי את כל המסננים לטיפול הקרוב +מסנני פילטר מזגן ספייר.

מדהים כל פערי המחירים הללו, המחיר אצלו לקסטרול,השמן שהיצרן ממליץ עליו, הכי יקר אצלו,בטוח סוג שלא מתאים לרכב שלי, עולה אצלו 270 שח.

שילמתי שנה שעברה 350 שח בצמפיון על שמן תחליפי!.

• תוכן חדש...