Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים :-)

אני מכין רשימה קטנה לקניית מוצרים ושמתי לב שלאוטוסטור אין כפפת מיקרופייבר של CG בהיצע, אלא יש כפפת צמר סינטטי. מקריאה שלי כאן בפורום ההמלצה היא רק על מיקרופייבר, מצד שני לחברה כמו CG אין (לפחות באוטוסטור) כפפת מיקרופייבר? אני לא נעול על מותגים מסוימים, אבל זה פשוט העלה לי מחשבה לרגע שאולי צמר סינטטי עדיף. מה אומרים?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

גם לנו יש מבחר גדול מאד של כפפות מכל סוג לשטיפת רכב וגם ספוגים מכל סוג בכל גודל מכל חברות אירופיות

ועכשיו לקראת פתיחת חנות אינטרנטית יצאנו במבצעיים גדולים ולחברי הפורום גם בונוסים ומתנות על כל קניה

תוכל לבקר אצלנו ולבחור ותחליט מה שמתאים לך מכל סיבה שהיא.

זכות לקוח לבחור מי מי לקנות ואיזה סוג מוצר ובאיזה מחיר.

אני לא נגד אוטו סטור,להפך הם רוכשים חלק מהמוצרים שלנוwebsite-product-pagina-slider-31.jpgכפפת שטיפה  נגד מ&.jpgספוג לשטיפה מבי&#1.jpgfppv kahp, rfc nch, POLISHANGEL.jpgמחירים מ25ש

כפפת POLISHANGEL 50ש

להם יש מותגים שלהם וחלק שלנו ולנו רק מותגים שלנו

מ16.7 עד 24.7 חנות בסטודיו סגורה כי אני בהשתלמות בגרמניה ואנגליה

תודה

חלק מדוגמאות

פורסם

יש לאוטוסטור כפפת מיקרופייבר ירוקה של קארפלן (תלתלים) עולה בערך 30 שקלים, מבחינתי שווה כפול ואף למעלה מכך.

איכותית בטירוף, עמידה לאורך זמן ואינה מאבד מיכולות הספיגה האדירות שלה גם לאחר עשרות כביסות/שטיפות, מרגישה בטוחה מאוד לשימוש.

"יאללה בירי".

פורסם

עוד דוגמאות של מוצרים ומחירם מיוחד לאנשי הקארספורום

ספוג גדול מאד גרמני ללא שריטות בשטיפה

20X12.5X7 ס"מ רק 25ש במקום 35שספוג לשיפה 20X7X12.5-מבצ.jpg

כפפת סופר פרי מיום מצמר כבסים נקי ללא סופג מים בשטיפה ולכל החיים

130ש בחו"ל כ30 יורו

כפפת דגל של SCHOLL CONCEPTSWash_mitt-SCHOLL-צמר נקי כבסים.jpg

כפפה גרמנית נוספת מיקרופייבר סופר איכותי עם תפר באצבעות ועם בטנה לשטיפה ללא שריטות

לאנשי הפורום בלבד 50ש במקום 80שכפפת מיקרופייב&#15.jpg

יש עוד דגמים וסוגים,כל עוד אתר מכירת מוצרים לא עלה

אפשר לרכוש רק אצלנו במקום ולראות כל מבחר וסוג במקום.

בבקשה חברים

• תוכן חדש...