Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכב שלי יש ארבע גומיות יניקה שצריכות החלפה. השאלה שלי היא איך נקראות במדויק הגומיות האלו שמחברות בין הסעפת לראש מנוע. הן נראות בצבע שחור גדולות כאלו עם חובק מברזל לכל אחת.

שהזמנתי מחנות חלקי חילוף גומיות לסעפת יניקה הם הביאו לי גומיות קטנות בצבע ירוק וטענו שאלו הן גומיות סעפת יניקה, אמרתי להם שאלו לא הגומיות שנקרעו ברכב שלי.

מה השם המדויק של הגומיות שאני צריך כדי שלא יהיו טעויות בהזמנה? כמובן שאני מוסר להם את שנתון הרכב ודגם המנוע.

גומיות כמו אלו

http://www.ebay.ie/itm/NEW-GENUINE-AUDI-A3-VW-GOLF-MK5-TOURAN-INLET-INTAKE-MANIFOLD-RUBBERS-06D133299D-/381654932548?hash=item58dc681c44:g:zf4AAOSwdsFXTdKT

עריכה אחרונה על ידי liorko
פורסם

חזרתי שוב לחנות חלפים כדי להראות להם על איזה גומיות מדובר(כמו בלינק שהבאתי בהודעה הראשונה) ואחרי בירור אצל הספק נאמר לי שמחיר כל גומיה מקורית הוא 200 ש"ח כלומר על ארבעתם 800 ש''ח. מחיר מטורף.

למישהו יש פיתרון להשיג גומיות כאלו במחיר שפוי ?

• תוכן חדש...