Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאסטה 2001, ואני בתהליך של חיפוש רכב חדש. לא לחוץ במיוחד עם החיפושים ודי לוקח את הזמן, ומצד שני צריך להחליף את השמן בפיאסטה.

עד לא מזמן היה אפשר לקנות שמן באוטודיפו ובהוספת כ100 ש"ח לקבל החלפת שמן. היום רוצים תמורת השירות הזה 350 ש"ח שזה נראה לי מוגזם.

יש בגרופון קופונים של טיפול 10000 ב 150 ש"ח.

יש למישהו עוד הצעות איפה אפשר לקבל את השירות הדי פשוט הזה של החלפת שמן במחיר סביר?

פורסם

אל תתפתה למבצעים האלה..

אם יגבו ממך 150 שח, כנראה משמשים בזמן סופר זול ובפילטר חליפי באיכות ירודה.

בנוסף, כנראה שינסו לדחוף לך עוד כמה דברים להחלפה ככה שהנז יהיה "קצת" יותר מ150..

החלפת שמן איכותי ופילטר מקורי אמורה לעלות סביב ה350-450 במוסך טוב.

אם תקנה את החלקים לבד, יעלה לך 100-140 ש"ח לשמן ופילטר מקורי.

שלומי

פורסם

אני בדעה של מאור.

אישית קיבלתי שובר לטיפול קטן ללא תשלום באחד ממוסכי ב.מ.וו והחלטתי לוותר. החלטה זו נובעת משיקולי איכות הטיפול ואף פגיעה ברכב במוסך וזאת עפ"י נסיון.

פורסם

די ברור שטיפול בגרופון זה לא עם דגש על האיכות. מצד שני, לא מדובר באיזה רכב מפונק/יקר, אלא רכב שכבר בקושי אפשר למכור ביד שניה.

אני מרגיש קצת לא בנוח לבזבז את הזמן של החבר'ה המצוינים מהכנופייה. לא ברור לי למה אין עסק שמציע שירות פשוט כזה, בטח היו לא מעט אנשים שהיו רוצים לעשות טיפול קטן בלי שיקפצו כל מני הפתעות.

• תוכן חדש...